Bana yardımcı olun ?

Asıl soru küfürden hakaretten sonra barışmak için ne yapıyor birşey yapmıyor kendini haklı görüyorsa uzun süre devam edip hiç bir adım atmıyorsa tüm çabayı sizden bekliyorsa boşanma düşünülebilir kayıt yapmak cok sonraki iş diye düşünüyorum bizde eşim hakaret etmez ama arada beni incitecek laf söyler bende onu incitirim evlilikte oluyor bunlar

Peki ne oluyor küslükleriniz ne kadar sürüyor, bizde eşimle yeri gelir küfürleşiriz ama 1 gün sürmez bazen şaşırıyoruz biz boşanacaktık 1 saat önce şimdi oturup dondurma yiyioruz diyorum ne boşanması be diyor, önemli olan kavga edip normale dönüyormusunuz yoksa hayatınızı olumsuz mu etkiliyor
Karışmak gibi olmasın ama küfürleşmekte çok sağlıklı değil. Bir süre sonra birbirinize saygınız kalmaz, stresinizi daha farklı yollarla atın bence.

Çok maydonoz yemeyin zararlı :lülülü:
Maydanozdur o maydanoz, maydonoz olsa duramazsınız. :D

Ayrıca ben kötü birşey söylemedim herhangi kötü bir imada da bulunmadım, tavrınızı anlayamadım. Küfür yemekten hoşlanıyorsanız "banane" tabiki sizde haklısınız.

Maydanozdur o maydanoz, maydonoz olsa duramazsınız. :KK70:

Ayrıca ben kötü birşey söylemedim herhangi kötü bir imada da bulunmadım, tavrınızı anlayamadım. Küfür yemekten hoşlanıyorsanız "banane" tabiki sizde haklısınız.
Sen yediğini daha iyi bilirsin tabi :lülülü:
Atatürk’ü seven adamla tartışmam şekerim prensibim değil hadi kurtuldun :lülülü:

Sen yediğini daha iyi bilirsin tabi :lülülü:
Atatürk’ü seven adamla tartışmam şekerim prensibim değil hadi kurtuldun :lülülü:
Evet, keşke sizde ismini yazmayı bilseydiniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili konu sahibi eşiniz tartışmadan sonra neden sizi misafirlikten alıp annesinin evine bırakmak istedi? Şiddet var mı? Hep mi böyle küfür eder?

Back
X