Öyle deme. Bizim en büyük hobimiz totomuzdan ter akarak kazandığımız paraları hiç tanımadığımız insanlara bağışlamak.Bu arada burada dilencilik çıktı.
Birincisi yardım istemek yasak.
İkincisi kimse internetten güvenip yardım etmez.
Amacım kötü birşey değildi gerçekten ihtiyacım olduğu için paylaştımÖyle deme. Bizim en büyük hobimiz totomuzdan ter akarak kazandığımız paraları hiç tanımadığımız insanlara bağışlamak.
Niye dilenciler türediler burda birden? Doğru söyleyin, aranızda acıyıp da para veren birileri mi var?? Varsa söyleyin, 5 fake hesapla açmam gereken konular varAblalar 4 gün içinde ödemem gereken kredi borcum var. Çalışmadığım için ödeyemiyorum. Ailemin de durumu iyi değil. Sizler bana yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 3592920
Zaten aklı başında bir insan parasını internetten para isteyen kimseye kaptırmaz. Ya valilik onaylı hesaplara, kurumlara stklara bağış yaparsın. Yada gidersin muhtarlıktan yardım alır ulaşırsın.Öyle deme. Bizim en büyük hobimiz totomuzdan ter akarak kazandığımız paraları hiç tanımadığımız insanlara bağışlamak.
Herkesin ihtiyacı var. Ama kimse dilenciliğe çıkmıyor.Amacım kötü birşey değildi gerçekten ihtiyacım olduğu için paylaştım
Böyle söyleyip de paranızı ahlaksız kişilere verirsiniz ama (siz erkekler)Herkesin ihtiyacı var. Ama kimse dilenciliğe çıkmıyor.
Senin ahlaksız olmadığın ne malum?Böyle söyleyip de paranızı ahlaksız kişilere verirsiniz ama (siz erkekler)
Yine erkek oldun bu aradaSenin ahlaksız olmadığın ne malum?
Farkettim. Bozmuyorum artık, öyle sansınlarYine erkek oldun bu arada
Kendi parasını size vermeyince mi kötü oluyor. Hayır kendi parasını isterse yakar ısınır kime ne? Siz de kazanın ne yaparsanız yapın paranızla. Milletten istemek çok mu ahlaklı!Böyle söyleyip de paranızı ahlaksız kişilere verirsiniz ama (siz erkekler)
Ben garsonluk yapmıştım, 3. Gün kovulmuştum 2k vermişlerdi valla1500 lirayı bir yerde 2 gün çalışsan kazanırsın. Kurban bayramı geliyor, lc waikiki, defacto gibi mağazalar bayram yoğunluğu için sadece 4-5 gün çalışacak eleman alıyorlar. Bunun katbekat fazlasını kazanırsın 4-5 gün çalışmaya.
Ben öğrenciyken ramazan bayramı dönemi 5 gün lc waikikide çalışıp yarım asgari ücrete yakın bir şey almıştım. Bayram tatili olduğu için günlük ücret normal günün iki katıydı. Bence öğrenci için çok iyiBen garsonluk yapmıştım, 3. Gün kovulmuştum 2k vermişlerdi valla
Ben bayram zamanları kuaföre yardıma giderdim, boya, kaş bıyık vs. için. Bahşişlerle iki aylık harçlığımı çıkartırdım bir haftadaBen öğrenciyken ramazan bayramı dönemi 5 gün lc waikikide çalışıp yarım asgari ücrete yakın bir şey almıştım. Bayram tatili olduğu için günlük ücret normal günün iki katıydı. Bence öğrenci için çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?