Bana yardımcı olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle deme. Bizim en büyük hobimiz totomuzdan ter akarak kazandığımız paraları hiç tanımadığımız insanlara bağışlamak.
Amacım kötü birşey değildi gerçekten ihtiyacım olduğu için paylaştım

Ablalar 4 gün içinde ödemem gereken kredi borcum var. Çalışmadığım için ödeyemiyorum. Ailemin de durumu iyi değil. Sizler bana yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 3592920
Niye dilenciler türediler burda birden? Doğru söyleyin, aranızda acıyıp da para veren birileri mi var?? Varsa söyleyin, 5 fake hesapla açmam gereken konular var

Öyle deme. Bizim en büyük hobimiz totomuzdan ter akarak kazandığımız paraları hiç tanımadığımız insanlara bağışlamak.
Zaten aklı başında bir insan parasını internetten para isteyen kimseye kaptırmaz. Ya valilik onaylı hesaplara, kurumlara stklara bağış yaparsın. Yada gidersin muhtarlıktan yardım alır ulaşırsın.
Buradan isteyen de akıllı değil veren olursa iki katı akılsız.

Ben garsonluk yapmıştım, 3. Gün kovulmuştum 2k vermişlerdi valla

Ben garsonluk yapmıştım, 3. Gün kovulmuştum 2k vermişlerdi valla
Ben öğrenciyken ramazan bayramı dönemi 5 gün lc waikikide çalışıp yarım asgari ücrete yakın bir şey almıştım. Bayram tatili olduğu için günlük ücret normal günün iki katıydı. Bence öğrenci için çok iyi

Ben bayram zamanları kuaföre yardıma giderdim, boya, kaş bıyık vs. için. Bahşişlerle iki aylık harçlığımı çıkartırdım bir haftada

Ödeyemeyeceğin parayı harcamayacaksın. Yoksa böyle yüzünün suyunu döküp dilenciliğe çıkarsın. Hoş inanmadım ama doğru olsaydı da cevap bu olurdu.
Oturup sağdan soldan dileneceğine git çalış mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…