bana yardımcı olur musunuz

selenhophile0

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
28
4
6
24
İki gebelik geçirdim bebeklerimi kucağıma alamadım kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim şuansa bebeğim olsun istiyorum ama bir yandan korkuyorum ama neyin beni korktuğunu bilmiyorum hazır mıyım değil miyim bilmiyorum eşim ve bende çok istiyoruz ama ben bir yandan kendimi uzaklaştırıyıprum bu konuda istemiyormuşuşm gibi oluyorum cesaret edemiyorum sanırım bu süreci nasıl atlatabilirim

İki gebelik geçirdim bebeklerimi kucağıma alamadım kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim şuansa bebeğim olsun istiyorum ama bir yandan korkuyorum ama neyin beni korktuğunu bilmiyorum hazır mıyım değil miyim bilmiyorum eşim ve bende çok istiyoruz ama ben bir yandan kendimi uzaklaştırıyıprum bu konuda istemiyormuşuşm gibi oluyorum cesaret edemiyorum sanırım bu süreci nasıl atlatabilirim
Canım öncelikle geçmiş olsun kendini hazır hisetiğin anda çocuk düşünmeni tavsiye ederim şayet hazır değilsen böyle bir sürece yapma sonuç olarak o bebek rahmine düştüğü andan itibaren özelikle annenin hazır olması gerekiyor uzun süreç ömür boyu uzun bir yol bence bundan dolayı hazır olduğunda denemelisiniz ayrıca çok istiyor cesaret edemiyorsan istersen destek alarak bu yola çık açıkçası ben nasıl çocuk istedim biliyor musun kendi hikayemi anlatacağım bir gün bir komşunun bebeğini aldım kucağıma Okadar tatlıydı ki çok severdim komşum Allah sanada nasip etsin dedi ve benim o an içime bir şey oldu o gitti ben bebek ürünleri baktım baktıkça bu bebek hevesi giderek isteğe dönüştü çok şükür rabbim 3 evlat verdi bana bir bebeğimi 3 aylıkken kalbi durduğu için (anne karnında) :( kaybettim yani bazen hala bebek ürünleri görünce yada Minos bebeler görünce heves etmiyor değilim 🤭🤭 ama dediğim gibi canım

Back