- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tansu tanyeli
-
İsteseydi yaşarken söylerdi zaten ama istememiş. Peki siz istiyor musunuz?Yakın zamanda bebisimin olucağını öğrendim daha 2 aylık ve cinsiyeti bile belli değil ...
herneyse esimin annesi biz evlendikten bir ay sonra vefat etti kendisini çok severdim aramızdan su sızmazdı ve çok tatlı bir kadındı, yatak dosekk yatarken bile elimden tutar espri şekilde bana eğer kızınız falan olursa sakın benim ismimi vermeyin derdi çünkü sevmezdi adını ama 1 haftadır esimin teyzesi arayıp rüyamda annenizi gördüm kızın olcak dedi devamlı rüyama girip ismimi koysunlar dedi diyor . Eşim tabi üzülüyor çok taze olduğu için yarası bende üzülüyorum tabi .. ve daha yeni soylemisken beni sıkıştırıp duruyor ismini koy diye sasrdim acikcasi ne desem bilemiyorum
Dedim evet ama dinlemiyor bir türlü üzmekte istemiyorumsenin ruyana girmis ama annem vasiyet etti koymamizi istemiyor dersin
kadincagiz ölmeden once soylemis Allah rahmet eylesin . bence üzülecek bir sey yok ha siz sevdiyseniz koyun ama zamninda istememis teyzeniz de istediği icin boyle bir seyi ruyasina giriyordur belki kendisi istiyor bilncalti sonuctaDedim evet ama dinlemiyor bir türlü üzmekte istemiyorum
Açıkçası istemiyorum eşimde istemiyor . Ama teyzem ağlayıp sızlıyor çok istiyor devamlı söylüyor 1 haftadırİsteseydi yaşarken söylerdi zaten ama istememiş. Peki siz istiyor musunuz?
Tabiki de koymak istemiyorum ama teyzemi üzmeden dile getirmek istiyorum bi çok kez dile getirdim ama devamlı bu konuyu açıyorBir tarafta rüya bir tarafta kayınvalidenizin hayattaykenki isteği. Hangisi dinlemek daha mantıklı?
Bir de daha 2 aylıkken teyzesi öğrenmeseydi keşke şimdi doğana kadar darlarlar sizi.
Ismi ayşe fatma falan olsa 2 isim koyardım evet ama rüşdiye canimAllah rahmet eylesin oncelikle mekani cennetolsun insallah. Kayinvalidenizin ismi neydi bu arada olmadi iki isim koyarsiniz tabi daha cinsiyeti de belli degilmis
Cinsiyeti belli olsun bakarız deyin geçin. Acısı taze daha bebek doğana kadar sakinleşir o da.Tabiki de koymak istemiyorum ama teyzemi üzmeden dile getirmek istiyorum bi çok kez dile getirdim ama devamlı bu konuyu açıyor
Koymanızı istememiş vasiyeti var teyze de gec rüşdiye ne demek onu bile bilmiyorumIsmi ayşe fatma falan olsa 2 isim koyardım evet ama rüşdiye canim
Sağlıklı olsunda canım fark etmiyor bana gerildim sadeceBu arada bence erkek.
Niye bu kadar erken söylediniz ki teyzeye? Yazık bak boş yere stres olmuşsun.Sağlıklı olsunda canım fark etmiyor bana gerildim sadece
Annem çok iyi bir insandı allah rahmet eylesin beni düşünür koyma kızım sakın derdi ben sevmiyorum zaten derdi ve koymucamda zaten kimsenin üzülmemesi istiyorum hata ediyorum belkide çok fazla dusunerekKoymanızı istememiş vasiyeti var teyze de gec rüşdiye ne demek onu bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?