Bana yardımcı olurmusunuz.

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 2 seneye yakın bir ilişkim var kavgalar ayrılıklarla biraz yıprandık şuanda her şey güzel gidiyor yine o eski güzel günlerimize dönüyoruz sanırım yavaş yavaş...
Sevgilimin 6 agustos doğum günü ve bende agustosun ortasına doğru antalyaya taşınıyorum uzaktan devam edicez.
Bu doğum gününün çok özel olmasını istiyorum uzun zamandırda onun için bişeyler yapmadım sizden değişik fikirler bekliyorum.
O gün sadece benimle olmasını beraber geçirmeyi istiyorum onunda itiraz etceğini sanmıyorum hem manevi olarak bişeyler yapmak hemde güzel bi hediye almak istiyorum yardımları bekliyorum :)

klasik hediyedir, tuttuğu bir takım varsa onun formasını almak :)
sürpriz olarak da, tüm sevdiklerini bir araya toplayıp bir sürpriz parti olabilir.
veya bir site yapıp, önceden herkesten doğum günü mesajı alıp o siteye koyabilir ve ona yollayabilirsin :)

Maalesef tuttuğu bi takım yok bide klasik bi hediye değilde değişik bişey olsun istiyorum :)
Tüm sevdikleriyle beraber güzel bi parti hoş olabilir :)

madem arayı dahada ıyıleştırmek ıstıyorsun..bır öneride bnden;

malzemeler.. pıknık örtusu,sepet,meyve,mum

gunu bırlıkte olsa bır akşamustu plajda başbaşa kutlayabılırsınız..

ee bundanda romantığı varsa ben bişey bılmem

Bence gayet güzel bir öneri :)

Kesinlikle,en güzeli
ben de konuyu okuyunca piknik diyecektim
her fikir isteyene bunu söylerim hep
ama çok eğlenceli ve romantik olur

Çok güzel bir fikir fakat antalyaya doğum gününden sonra taşınıyorum maalesef yaşadığım yerde sahil yok plajda değilde güzel başka bi yerde kutlayabiliriz :)

aranızda geçen birbiriniz için kullandığınız kelimeleri evin duvarlarına büyük kartonlara yazabilirsiniz. yerlere ok işaretleri koyup size yada aldığınız hediyeye götürebilirsiniz.

uzak düşecekseniz en büyük sorun özlem hasret olacak. özlediğinde insan fotoğraflara bakmak ister ve kendi ellerinle bir albüm yapıp versen güzel olabilir belki.
daha farklı bir şey olarak da geçen gün tesadüfen buldum, aşk kitabı oluşturulan bir site ayrıca fotoğraflar da ekleyebiliyorsun ve kendi aşk öykünü biraz romantik biraz komik mizaçla oluşturuyorsun benim çok hoşuma gitmişti bir bakmanı tavsiye ederim

Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye

Aşk kitabı çok güzel bende önceden düşünmüştüm öyle bişey olabilir aslında uzak olucaz gerçi 2 haftada bi görüşücez ama yinede eskisi gibi olmuycak bu tür şey anlamlı olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…