Canım kaç gün geciktin adet dönemin düzenli olarak ilerler mi? Umarım hamilesindirMerhaba bayanlar regli dönemim geldi ama bir kirlenme falan yok kaşık agrim var ama sadece peçeteyle silince geliyor baskada yok. Neden acaba normalde böyle olmazdi oyuzden sormak istedim. Bebek de istiyorum ama umitlenmesem mi ? Yardimci olurmusunuz lutfennnnn
Daha birgun gecikti bende 2 yildir istiyoruz oyuzden arastiriyorum ediyorum yedim kendimiCanım kaç gün geciktin adet dönemin düzenli olarak ilerler mi? Umarım hamilesindirFakat erkenden ümitlenmemelisin. Bebek istediğimiz dönem boyunca her ay belirti aradım durdum sonunda hep adet oldum bir süre sonra insanı üzüyor ve yıpratıyor. Rabbim aratmadan yavrunuzu nasip etsin inşallah.
2 yıl boyunca olmadı mı doktora gitmediniz mi bu sürede? Biz 1 yıl olmayınca doktora gittik ve bir sorun olduğunu öğrendik bazı süreçlerden geçtik, 2 yıl olacak bebek isteyeli. Tüp bebeğe başlayacağız kısmetse bu ayDaha birgun gecikti bende 2 yildir istiyoruz oyuzden arastiriyorum ediyorum yedim kendimi
Gittik bizde tedavi görüyoruz iste bir umit belki olmuagur diye umitlendim bende çünkü ilk defa boyle birsey oldu2 yıl boyunca olmadı mı doktora gitmediniz mi bu sürede? Biz 1 yıl olmayınca doktora gittik ve bir sorun olduğunu öğrendik bazı süreçlerden geçtik, 2 yıl olacak bebek isteyeli. Tüp bebeğe başlayacağız kısmetse bu ay
Ama dunden beri boyle ilk defa olduPeceteye silince geliyorsa regl başlıyor olabilir.
Ay hadi insallah o zaman umarım olmuşturda emeğiniz boşa çıkmaz beklemek ne demek evlat istemek ne demek bunları çok iyi biliyorumGittik bizde tedavi görüyoruz iste bir umit belki olmuagur diye umitlendim bende çünkü ilk defa boyle birsey oldu
Insallah fazlada umitlenmek istemiyorum :) cok yıpratıcı oluyor çünkü bu sürec allahim isteyen herkeze yasatsin evlat duygusunu bir kere bile olsaAy hadi insallah o zaman umarım olmuşturda emeğiniz boşa çıkmaz beklemek ne demek evlat istemek ne demek bunları çok iyi biliyorum
Aynen canım çok umutlanma ama tamamende olmayacak gibi hissetme olumsuz etkiler seni. O aradaki ince çizgiyi korumaya çalış. Bende hormon tahlili vermek için regl bekliyorum 3 gün gecikti ama biliyorum olmayacak.. Tüp bebeğe başlayacağımız zamana geri sayım yaparken hep stresli oluyordum bu ayda ondan gecikti kesin. Stres çok etkiliyorInsallah fazlada umitlenmek istemiyorum :) cok yıpratıcı oluyor çünkü bu sürec allahim isteyen herkeze yasatsin evlat duygusunu bir kere bile olsa
InşaallahEğer peçeteye geliyorsa adet geliyor galibabenim de dün öyle peçeteye bulaşan açık pembe lekelenmem oldu 2. Gümümdü dün bu gün de 3. Günüm ve söküldü inşallah senin adetin gelmez ve gebesindir
Seninde hayırlı haberleriniz aliriz insallahAynen canım çok umutlanma ama tamamende olmayacak gibi hissetme olumsuz etkiler seni. O aradaki ince çizgiyi korumaya çalış. Bende hormon tahlili vermek için regl bekliyorum 3 gün gecikti ama biliyorum olmayacak.. Tüp bebeğe başlayacağımız zamana geri sayım yaparken hep stresli oluyordum bu ayda ondan gecikti kesin. Stres çok etkiliyor
Haklısın insan engel olamıyor. Çalışıyor musun bilmiyorum eğer çalışmıyorsan evde kendine durmadan iş bul kafanı oyala en iyisi buSeninde hayırlı haberleriniz aliriz insallahelimde olmadan ster oliyorum napayim
Çalışyorum çalışmasam nasil olurum acabaHaklısın insan engel olamıyor. Çalışıyor musun bilmiyorum eğer çalışmıyorsan evde kendine durmadan iş bul kafanı oyala en iyisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?