Gebeliğe Hazırlık Bana yardımcı olurmusunuz🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alverl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
11
5
1
31
Merhaba bayanlar regli dönemim geldi ama bir kirlenme falan yok kaşık agrim var ama sadece peçeteyle silince geliyor baskada yok. Neden acaba normalde böyle olmazdi oyuzden sormak istedim. Bebek de istiyorum ama umitlenmesem mi ? Yardimci olurmusunuz lutfennnnn

Canım kaç gün geciktin adet dönemin düzenli olarak ilerler mi? Umarım hamilesindir Fakat erkenden ümitlenmemelisin. Bebek istediğimiz dönem boyunca her ay belirti aradım durdum sonunda hep adet oldum bir süre sonra insanı üzüyor ve yıpratıyor. Rabbim aratmadan yavrunuzu nasip etsin inşallah.

Daha birgun gecikti bende 2 yildir istiyoruz oyuzden arastiriyorum ediyorum yedim kendimi

Daha birgun gecikti bende 2 yildir istiyoruz oyuzden arastiriyorum ediyorum yedim kendimi
2 yıl boyunca olmadı mı doktora gitmediniz mi bu sürede? Biz 1 yıl olmayınca doktora gittik ve bir sorun olduğunu öğrendik bazı süreçlerden geçtik, 2 yıl olacak bebek isteyeli. Tüp bebeğe başlayacağız kısmetse bu ay

Gittik bizde tedavi görüyoruz iste bir umit belki olmuagur diye umitlendim bende çünkü ilk defa boyle birsey oldu

Gittik bizde tedavi görüyoruz iste bir umit belki olmuagur diye umitlendim bende çünkü ilk defa boyle birsey oldu
Ay hadi insallah o zaman umarım olmuşturda emeğiniz boşa çıkmaz beklemek ne demek evlat istemek ne demek bunları çok iyi biliyorum

Eğer peçeteye geliyorsa adet geliyor galiba benim de dün öyle peçeteye bulaşan açık pembe lekelenmem oldu 2. Gümümdü dün bu gün de 3. Günüm ve söküldü inşallah senin adetin gelmez ve gebesindir

Insallah fazlada umitlenmek istemiyorum :) cok yıpratıcı oluyor çünkü bu sürec allahim isteyen herkeze yasatsin evlat duygusunu bir kere bile olsa
Aynen canım çok umutlanma ama tamamende olmayacak gibi hissetme olumsuz etkiler seni. O aradaki ince çizgiyi korumaya çalış. Bende hormon tahlili vermek için regl bekliyorum 3 gün gecikti ama biliyorum olmayacak.. Tüp bebeğe başlayacağımız zamana geri sayım yaparken hep stresli oluyordum bu ayda ondan gecikti kesin. Stres çok etkiliyor

Seninde hayırlı haberleriniz aliriz insallah elimde olmadan ster oliyorum napayim

Seninde hayırlı haberleriniz aliriz insallah elimde olmadan ster oliyorum napayim
Haklısın insan engel olamıyor. Çalışıyor musun bilmiyorum eğer çalışmıyorsan evde kendine durmadan iş bul kafanı oyala en iyisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…