Bana yardm edin bitiyorum;(

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar canim çok sıkılıyor. Üzüntüden kafam yanıyor resmen. Hayatta her isim zor oluyor.kolaylikla birsey elde etmedim.evlenirken cok zorlandım esimin ailesi beni giyimimden dolayı aşağıladı beğenmedi. Yillardr ders çalıştım memur olAbilmek icin o da olmuyor. Cocuk deniyoruz o da olmuyor. Bir bankaya giderim sistem gider. Sınav başvurusu yaparim saatlerce sistem gider ama bana denk gelir.herseyim zor oluyor kısacası. Ben cildirmak uzereyim.bana yardım edin. Artık baş edemiyorum. gece gündüz ders çalıştım yillrdr yine Mulkat var yine elenirsem diye uykularım kaçıyor.cok çaresizim. Bundefada olmazsa kendimde bunu kaldiracak gücü bulamıyorum.

Ama siz hep negatifi çeliyorsunuz
Burdaki yazım sekliniz bile o kadar depresif ki
Bankanın koskoca bankanın sisteminin gitmesinin sizinle ne alakası var
Yada sınav basvuru sisteminin gitmesinin
Aynı anda farklı il ilce mahallelerden yüzlerce binlerce insan kullanıyor yahu neden sadece sizin yüzünüzden gitsin

Herşeyin güzel olcagına inanın kötüleri kendinize yorup iyice dibe cekmeyin biraz relax olsanız herşey aslında sizin elinizde oldugunu görürsünüz

Çok negatif düşünüyorsunuz bu söyledikleriniz herkesin başına geliyor örneğin yıllarca kpss çalışıp atmayı bekleyen milyonlarca kişi var veya kendimden örnek vereyim hastanedeyken sistem bozuldu ve saatlerce bekledim mesela. Bu hayatta her şey zor bunu kabul ediyoruz ama bu zorluk sadece sana degilki tatlım, ve şunu unutma mülakatı geçemezsen bile hiçbir şey senden daha değerli değil. Zaman hızla akıp gidiyor ne acılar uçup gidiyor o yüzden bu kısacık zamanda kafana hiçbir şey takma, inşallah çocuğun da olur,işinde sen yeterki sabret

Hayatta her şeyin kötü gittiğini düşündüğün bir anda, pat diye karşına güzel şeyler de çıkabilir. Umudu kaybetmemek gerek..

NLP videolarını izlemenizi ve düşünme şeklinizi değiştirmenizi öneririm. İnsan neye inanırsa onu yaşıyor. Siz olumsuzlukları o kadar kendinize yakıştırıyorsunuz ki banka sisteminin çökmesinden bile kendinizi sorumlu tutuyorsunuz. Evrendeki her şeyin bir enerjisi var. Bizler enerjiden ibaretiz. Düşünceleriniz negatif olduğu sürece başınıza gelenler değişmeyecektir.

Bu durum sadece sana ait değil yazdıklarının hepsi bende de var, benimde eşimin ailesi evliliğimizi bir türlü kabul edemedi, evlendim bende vajinismus çıktı, bebeğim 3 kere düşük tehlikesi geçirip prematüre doğdu, bankaya giderim sistem bozulur, yemek yaparken bile sanki elime bir şey çarpar yağ dökülür anlatsam bitmez. Vajinismus için destek aldığım psikolog Suna hanım beni düzeltti olaylar son bulmadı ama benim dayanma gücümü arttırdı. Kısacası herkesin çabucak elde ettiği şeylere ben sürünerek ulaşıyorum. eğer istersen Suna hanımın bilgilerini paylaşabilirim. Allah sana da dayanma kuvveti ve sabırversin.

Merhaba kızlar canim çok sıkılıyor. Üzüntüden kafam yanıyor resmen. Hayatta her isim zor oluyor.kolaylikla birsey elde etmedim.evlenirken cok zorlandım esimin ailesi beni giyimimden dolayı aşağıladı beğenmedi. Yillardr ders çalıştım memur olAbilmek icin o da olmuyor. Cocuk deniyoruz o da olmuyor. Bir bankaya giderim sistem gider. Sınav başvurusu yaparim saatlerce sistem gider ama bana denk gelir.herseyim zor oluyor kısacası. Ben cildirmak uzereyim.bana yardım edin. Artık baş edemiyorum. gece gündüz ders çalıştım yillrdr yine Mulkat var yine elenirsem diye uykularım kaçıyor.cok çaresizim. Bundefada olmazsa kendimde bunu kaldiracak gücü bulamıyorum.
Senin sevdiklerinin sağlığı yerindeyse derdin yok demektir. Yaşayan bilir. Ben eskiden iyi para kazanamıyordum. Bizde erkek arkadaşımla hemen evlenemiştik. Sonra 1,5 yıl çocuğum olmadı bende kafama taktım. Şimdi iyi bir kariyerim var evliyimm dünya güzeli bir bebeğim var. Ama annem hasta. Asla mutlu hissedemiyorum. Eskiden ne kadar mutluymuşum haberim yok diyorum, farzedelim benim yerimdesin. Hayat sana bir şans daha vermiş. Çocukta olur merak etme şimdi tüp bebek teknolojisi çok gelişti. Hiç spermi olmayana bile sperm yapıyorlar bişeyler. Kıısrlık diye bir şey kalmadı. İş güç de o olmaz başka bir şey olur. Açlıktan ölmezsiniz merak etme. Herşeyin çaresi var. Ölümün yok.

Back
X