Aile Büyüklerimiz koydum devreye bir daha oynarsa bırakırım iki cihan bir araya gelse durmam dedim. Herkesin içinde söz verdi. Olmaz inş olursada kendi bilir
Malkero, eşinizdir eşinize sevginiz sizi ilgilendirir ama şu 2 mesajınız garip değil mi?Sadece gözünü korkuttun aklımca oda büyük yeminler etti ki tüm para pul işleri bnde elinde para kalmıyor.
Ayrıca öyle bile olsa Allah korusun yine boşanmamıza izin vermezler
10 yıl içinde sana karşı bisyi oldu mu aldatma gibi yada seni dusunduren bsy eğer olmadiysa çokta ciddiye alma ozamanlar saklamış ve unutmuş olabilir üzerinde bile durmaKızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.
İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.
Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir
Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.
Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.
O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.
Siz olsanız napardınız
Aradan 10 yıl geçmiş hesap sormak için geç kalmadinizmi. Mahkeme bile eş arasinda yaşanan son 6 ayı göz önünde bulundururKızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.
İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.
Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir
Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.
Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.
O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.
Siz olsanız napardınız
benımde rahmetlı esım bız tanısmadan ıkı yıl once bır kıza asıkmıs ona yazdıgı mektubu bulmustum hala duruyor cocuguma hatıraNe yapardım yırtmayacağım kesin ben saygı duyarım insanlara. Ne zaman yazdığını da bilmiyorum hem. Belki de ne güzel yazmışım diye sakliyor ne bileyim. Sormadan
okudum onuÖnceki konularınızı bilmiyorum ama eşinizin size saygısı yok.
sizle beraberken başka birine his beslemiş. Hasbelkader sizle evlenmiş ama evliliğine de vakıf olamamış.
yazdığı mektubu evine getirecek kadar size önem vermiyor.
evliliğiniz boyunca da başka kadınlara sapık gibi bakmış.
kumar bağımlılığı varmış. Elinizdeki birikimleri buna harcamış. Evin düzenini umursamamış. Bağımlılık öyle söz vermekle bitebilecek bir şey olsaydı psikiyatristler, psikologlar hastasız kalırdı.
Ama biz ne yazarsak, eşiniz ne yaparsa yapsın siz “ öğrenilmiş çaresizlik” semptomuna sahipsiniz. Yani böyle gelmiş, böyle gider.
Oynayabilir arkadaşım. Eşimin arkadaşı iddia borcu yüzünden intihar etti.okudum onu
100 bın lıralık ıdda oynanabılırmı sence
100 bın bu vallahı allah sasırtmasınOynayabilir arkadaşım. Eşimin arkadaşı iddia borcu yüzünden intihar etti.
Şaka yapıyorum tabi ki. 10 yıl öncesine ait be olduğu belli olmayan bir mektup, çok merak ediyorsam sorarım yada unuturum gider boşu boşuna kendi kendime yazıp çizmezdim.Hemen boşanma davası açar mektuptan da aklımda kalanları mahkemeye delil olarak sunardım.
Lovee döndün demek hoşgeldinAdam ıcın onemlı olsa bu on yılda tırım tırım arardı onu hatırlattıgı ıcın, sormadıgına gore tavsan daga küsmüş dagın haberı olmamıs.. Cıkın odanızdan
Canım grup açtılar aslında ama kimse bir şey sorup yazmayınca aktif olmadı. "YİNE YENIDEN BİZ | Page 6 | Kadınlar Kulübü" YİNE YENIDEN BİZLovee döndün demek hoşgeldin
ZemheriPoyraz NilMeSeKer socialscientist birkaç arkadaş daha mizahta grup açsanız
Ben sizin mizahi dilinizi çok seviyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?