Bana yasaksın . Mektup

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir

Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.

Siz olsanız napardınız

10 yıl önce mi buldunuz yani mektubu?

Şimdi ne diyebiliriz ki 10 yıl gecmis ustunden. keske o zaman bu nedir diye hesap sorsaydınız.

10 yıldir bu mektuptan baska olay yaşamadiysanız kafaniza takmamaniz lazım.

Eşinizden nefret ediyorsanız yapilacak belli ama 10 yildır yapmamışsınız daha biz ne diyelim ki?

10 yıl önce mi buldunuz yani mektubu?

Şimdi ne diyebiliriz ki 10 yıl gecmis ustunden. keske o zaman bu nedir diye hesap sorsaydınız.

10 yıldir bu mektuptan baska olay yaşamadiysanız kafaniza takmamaniz lazım.

Eşinizden nefret ediyorsanız yapilacak belli ama 10 yildır yapmamışsınız daha biz ne diyelim ki?
Soramadım işte

Kızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir

Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.

Siz olsanız napardınız
Bununla 10 yıl nasıl yaşadın? 😦

Soramadım işte

Peki o zaman yeni evliymissiniz esiniz saflık yapmış oyle bir mektubu evde tutmuş. peki 10 yıldır baska vukaatı oldu mu?

Yani hala aynı isyerinde mi hala bir seyler hissetiğini mi dusunuyorsunuz? baska suphelendiginiz bir sey var mı oldu mu 10 yildır?

Eger olmadiysa takılmak çok yersiz. bosu boşuna kendinizi harap etmeyin.

Peki o zaman yeni evliymissiniz esiniz saflık yapmış oyle bir mektubu evde tutmuş. peki 10 yıldır baska vukaatı oldu mu?

Yani hala aynı isyerinde mi hala bir seyler hissetiğini mi dusunuyorsunuz? baska suphelendiginiz bir sey var mı oldu mu 10 yildır?

Eger olmadiysa takılmak çok yersiz. bosu boşuna kendinizi harap etmeyin.

Evet başka vukuatları oldu ama kesinlikle aynı kızla alakalı değil.
Aynı şirket bğnyesindelee evet ama eşim benim ısrarımla rim değiştirmişti

Ben eşimin eşyaları arasında eski sevgilisine dair bir şeyler bulsam, kızın verilmiş sadakası varmış der, kendi şansıma üzülürdüm... Üzerinden 10 yıl geçmiş, şundan emin olun üniversite okumuş bir eşiniz varsa ilk aşkım sensin, en çok seni sevdim gibi cümleler yalandır. Emin olun ilk aşklar özellikle terk edildiği ilk sevgilisini sizden daha çok sevdiğini düşünüyordur...

Eşinin yüklü kumar borcunu halleltiniz herhalde Malkero, 10 yıllık mektubu dert ettiğine göre.

Neresinden tutsan elde kalır bir eşin var. Mektup masum kalır su durumda.
Evet hallettik
Arabayı ve eldeki tüm birimi verdik şimdi kuru maaşa kaldık ki bu ada şükür.
Kesinlikle elle tutulur bir yanı hatta hiç r yanı yok eşimin ama maalesef olmadınayrılıyoruz yapısınçok ters çevremdekilere

Back
X