Bana yasaksın . Mektup

Asıl soru şu, bu mektup neden şimdi aklınıza takıldı? Başka problemleriniz var mı bu aralar?

En temizi mektuptan hiç bahsetmeyin şimdiki sorunlarınızın üzerine gidin. Yoksa eşiniz mektubu bahane edip sorunları çözmede çekingen davranabilir.

Ben şimdi bulduğunuzu sandım, yüzleşmeden 10 yıl içinizde büyütmek ve ara ara da hüzünlenmek, başka birşeyle ilgili bu durum bence, görünen ya da sizin ifade ettiğiniz bu ama arka planda başka mevzular var, saçma çünkü mantıken bakınca.

Evet hallettik
Arabayı ve eldeki tüm birimi verdik şimdi kuru maaşa kaldık ki bu ada şükür.
Kesinlikle elle tutulur bir yanı hatta hiç r yanı yok eşimin ama maalesef olmadınayrılıyoruz yapısınçok ters çevremdekilere
O borçların devamı gelecek biliyorsun değil mi?

Evet hallettik
Arabayı ve eldeki tüm birimi verdik şimdi kuru maaşa kaldık ki bu ada şükür.
Kesinlikle elle tutulur bir yanı hatta hiç r yanı yok eşimin ama maalesef olmadınayrılıyoruz yapısınçok ters çevremdekilere
Elimdeki avcumdaki kumara gitse 10 yıllık mektubu dert edecek halim kalmazdı. Hafızam o anıyı silerdi yer sıkıntısından.

Evet başka vukuatları oldu ama kesinlikle aynı kızla alakalı değil.
Aynı şirket bğnyesindelee evet ama eşim benim ısrarımla rim değiştirmişti

o zaman aklıniza takacağinız en son sey o mektup olmalı. esinizin sadekat ve anladığım kadariyla kumar problemi var.

Sizin de psikolojinizi cok bozmuski ufak seyler çok takılır olmuşsunuz.

10 yıldır duzelmediyse bu adamı duzeltemezsiniz. ya onu boyle kabul edip kafaya takmayıp kendinizi dusunup yiyip icip beklentisiz devam edeceksiniz ya da bu adamı hayatınizdan çıkartıp kendinize yeni bir yol cızeceksiniz. yoksa psikolojiniz daha kotuye dogru gider takmamaniz gereken seyler boyle takarsinız.

Nasıl icinizde tutuyorsunuz, ben olsam bulduğum an sormuştum bu ne diye.
Aklıma o an bir sürü soru isareti gelirdi, beni sevmeden mi evlendi diye
10 yıl kendinize zarar vermişsiniz keske sorup kurtulsaydiniz.

Aile Büyüklerimiz koydum devreye bir daha oynarsa bırakırım iki cihan bir araya gelse durmam dedim. Herkesin içinde söz verdi. Olmaz inş olursada kendi bilir
Boş sözle düzelecek şey değil ki kumar bağımlılığı.

Bak isteyince boşanırım diyebiliyorsun değil mi?

Bizde yok falan diye sığınmıyorsun birşeylerin arkasına.

Sinir olacaksan kumar borcuna ol, yanındayken sapık gibi etraftaki kadinlara baktıklarina ol, mektup cidden masum eşin için.

Sinir olacaksan kumar borcuna ol, yanındayken sapık gibi etraftaki kadinlara baktıklarina ol, mektup cidden masum eşin için.

Her kuşu vurmuş işte bacım , bi leylek kaldi diyor 🤪

Siz eşinizle alakalı zibilyon tane konu açmışsınız ya adam göğe baksa dişi kuşları izliyor diyeceksiniz nerdeyse.. iş arkadaşını sizde arabaydayken eve bırakmasından, avm ye niye kahve içmeye gittiğine, yok kızlara baktığından siz çıkarken işyerinden hoşlanan kıza yok kuzenini arattığına yok memlekette eski aşkını gördüğünüze Allah aşkına güvenmiyorsanız ya ayrılın ya tedavi olun..o zaman bu kadar kıskançlığa adama nasıl parlamadınız bu kadar darlarken..

Ben olsam ne yapardım ?
Her şey zamanında olur bence. 10 yıl önce sormadığım şeyin hesabını şimdi sormazdım. Onu bulduktan sonra 10 sene aynı yastığa baş koyduysam bunu düşünmezdim artık. Yok sayardım.

Ha başıma gelse yapacağım ise; o mektubu evlenip birlikte yaşadığımız eve getiren adam kocam olarak kalmazdı. Kimsenin arkasında sürüklediği geçmişi ile yaşamazdım. Ama siz o an bu hesabı sormadığınız için, yukarıdaki seçenek şu anki durumda ne yapardınız sorunuzun cevabı.

Sadece gözünü korkuttun aklımca oda büyük yeminler etti ki tüm para pul işleri bnde elinde para kalmıyor.
Ayrıca öyle bile olsa Allah korusun yine boşanmamıza izin vermezler:(

Ben mektubu gördugum an sorardım. Siz beraberken yazdıysa yanlıs birşey var sonucta. 10 yıl içinizde saklamıssınız şimdi şüpheniz yoksa boşverin. He bir yandan da sormazsanız belki 30 yıl daha unutamayacaksınız 🤷‍♀️ Yani neden olay dıcagı sıcagınayken sormadınız ki?

10 yil gecmis..
10 yil bununla yasayabildiyseniz pek de onemli bir sey degildir, onemsiz birsey icin de konu acip tat kacirmak ne kadar dogrudur?

Kızlar direk konuya giriyorum 10 yıllık evliyim.

İlk evlendiğim sene eşimin özel dosyaları içinde eşimin kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup buldum.

Muhtemelen benle beraber Ken hatta nişanlıyken yazılmış olabilir

Sen ban yasaksın bana tuzaksın vs vs gibi şeylerin yazılı olduğu.

Benden önce ki kız arkadaşına yazılmış aynı işyerinde çalışıyorlardı. Hatta dipdibe yanyana muhtemelen ona yazmış ama vermemiş birde getirip evimiz de saklamış tesadüf bulmuştum.

O an o sinirle aldım yırttım eşimde söylemedim.
Kavga olmasın diye ama içimde yaradır.
Hala aklıma gelir nefret ederim ondan şimdi yine geldi.
Odama kapandım saçmalıyorum biliyorum ama ne bilim size yazmak istedim.

Siz olsanız napardınız
Hemen boşanma davası açar mektuptan da aklımda kalanları mahkemeye delil olarak sunardım.

Back
X