Bana yeni bir ben lazım .

Arkadaşlar mümkünse 2 veya daha fazla çocukla başarı öykülerini dinlemeye ihtiyacım var
Birisinin bana doktoruyu yaparsın puff abartma ne var bunda demesine ihtiyacım var
Sanki buna enerjim kalmamış gibi hissediyorum. Ama yaparsam çok güzel olacak biliyorum

Doktora aşamasına henüz ulaşmadı ama sana bir öğrencimin annesini anlatayım. Büyük oğlu sınıfımda ve 9 yaşındaydı tanıştığımızda, ufaklık da 3. İlkokul mezunu iki çocuklu bir kadın. Ama çok genç, kendini geliştirmiş, çocuklarla ilgili bir anne. Arkadaş olduk biz de. Bir süre sonra ben buna gazı vermeye başladım, yaparsın edersin diye, annesi ve eşi de destekledi. Ortaokul bitti, lise bitti şimdi üniversitede mühendislik okuyor. Bu azimle yükseği doktorayı falan da yapar.

Siz de yaparsınız. Aile destek, yardımcı ablanız var, çocuklar ele gelmiş. Bir gayret başlarsanız gerisi gelir.

Doktora aşamasına henüz ulaşmadı ama sana bir öğrencimin annesini anlatayım. Büyük oğlu sınıfımda ve 9 yaşındaydı tanıştığımızda, ufaklık da 3. İlkokul mezunu iki çocuklu bir kadın. Ama çok genç, kendini geliştirmiş, çocuklarla ilgili bir anne. Arkadaş olduk biz de. Bir süre sonra ben buna gazı vermeye başladım, yaparsın edersin diye, annesi ve eşi de destekledi. Ortaokul bitti, lise bitti şimdi üniversitede mühendislik okuyor. Bu azimle yükseği doktorayı falan da yapar.

Siz de yaparsınız. Aile destek, yardımcı ablanız var, çocuklar ele gelmiş. Bir gayret başlarsanız gerisi gelir.
Çok teşekkürederim insallah. Çok seviyorum sizin gibi öğretmenleri sadece çocuğa degil aileye de yatırım yapıyorsunuz resmen

Bende bunu düşündüm. Eşim bukonuda söyle diyor.
Zaten çalışıyorsun. Çocuklar sabahtan akşama kadar okulda. Bu senin bahanen oluyor. Doğru mu doğru. Şimdi boş kalırsam internetten video izliyorum. Buraya takiliyorum. Sadece bu zamanımla bile doktora yapacagimi söylüyor. (Eşimin ben çok istediğim ve ilerde çok pişman olacağım için beni desteklediğini biliyorum). Kizlara kendi ayakları üzerinde duran imajinla örnek olursun bu bile yeter diyor mesela. Illa kadın =evin sorumluluğu degil diye düşünüyor.
Ama iste ben sabah çok erken kalkarım. Evde hep bir düzen vardır. Sanki ben olmazsam tüm.duzen gidecek gibi hissediyorum. Aslında burdaolacağım ama tabiki dikkatim dağınık olacak. (Turkiyenin çok iyi 3 5 üniversitesinden birisinde doktora yapma şansım var. Ama bu baska bir sehre gidis gelis demek)
Çocuklar okul cagindaysa haklısınız. Ben iki çocuk deyince ikisi de küçük ve evdedir diye düşünerek yazmıştım o mesajı.

1-çocuklarınız büyük ne güzel şuan size çok fazla ihtiyaçları yok gibi bebekliğe göre :KK66:
2- çok emek vermişsiniz, boşa gitmesin dediğiniz gibi
3- ve en önemlisi eşiniz size destek bu çok kıymetli
4- en iyi 3-5 üniversite doktora imkanı yapmak varken bunu değerlendirmemek yazık olur
yaşınız kaç, alanınız nedir
önününüzde büyük bir engel yok doktora için,
bir başlayın yapamazsanız bırakabilirsiniz değil mi, böyle de bir seçenek var önünüzde
lütfen doktora yapın, kendinize güvenin ve evet kızlarınız da sizi örnek alıp çok çok gurur duyacaklar emin olun :KK200:
ben de ilk fırsat bulduğumda yüksek lisansa başlamak istiyorum bize de örnek olun :KK5:

Back
X