Bana yeni bir BEN lazım. .

Diyetisyene gittim, fayda göremedim malesef sanki öyle daha sıkı oluyor. diyet diye değilde sağlıklı beslenme diye düşünmek daha iyi :) merve bilge atalay var onu takip ediyorum
Benim bi arkadaşım ünlü bir diyestisyenin netten listesini buldu 4 ayda 20 kilo verdi. Kendi motivasyonuyla yaptı, çok rahatsız oldu ordan burdan sarkan etlerden, o da 100 kiloyu aşmıştı. Bazıları için dolum noktasına gelip kendinden iğrenmek mi gerekiyor bilemedim:/ ben de salıp salıp tooarlanıyorum. Tabi ki öncelikle sağlığın için dikkat etmelisin. Bu kilo ve moralle çocuk düşünmek seni daha iyi yapacak mı sence? İyi düşün. Sağlam kafa sağlam vücut:)

sigara ve kilo bende sıkıntısını çekiyorum. bıraksam da kilo alıyorum bırakmasam da. 4 yıldır içiyorum ama eve gelince içmeyi unuttuğum için abur cuburla günü geçiyorum. bıraksam tamamen abur cubura yöneliyorum. çok fazla kilom yok ama hep tombulum. normal zayıflığa sahip sağlıklı bi insan olmak istiyorum artık.

Ikiside ne kadar zararlı değilmi..kilo ve sigara iki büyük düşman. Ben biraz azalttım zaten bu ara.bırakmayı çok istiyorum ama cesaret yok.
Spora başladım bakalım belki faydası olur.
Senin 4 yıl çok uzun bir süre değil eminim daha kolay olur bırakman.
Denemek lazım arkadaşım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…