- Konu Sahibi Mayflower75
-
Bende pilates tarzi yapıyorum. Ama göbek için idealmis hem cok kisa suresii bel yanlari icin guzel gözüküyorfitness videosu. ama daha kapsamlı hareketli. örneğin ben asla pilates yoga yapamıyorum vücut esnekliği gerekiyo. ama bunda hareketler kolay. bel bölgem yağlıydı o toparlandı. sırt kaslarım ve omuz kemiklerim güçlendi. ama en sevdiğim yanı inanılmaz terletiyo hareketli olması. bayanlar aktif hareket olduğundan çok sevmediler ama olayı :)) spor yapmak istiyosan başlangıç için ideal
Gerçekten çok bilgili birisin.ve tam nokta atışı yapıyorsun. Özgüven sorunu aslında şu son iki yılda ortaya çıktı. Belki görmüşsündür yazmıştım. Eşimin ihaneti,babamı kaybetmem ve sonrasında kendimi bırakıp kilo almaya başlamam hep arka arkaya oldu.
Belkide kendi çapımda kocaman intikam alıyor gibiyim.bunu da düşündüm. Tuhaf ama sanki öyle gibi.
Sanki onu şişman bir kadınla yaşamaya mahkum etmek istedim.diğer zayıf kadının aksine beni bu halimle sevsin istedim. Halbuki ihanete uğrayan kadınlar kendilerine daha çok bakmaya başlar bende tam tersi oldu.Belkide öyle değil bilmiyorum. Kendi içimde kendimi çözemiyorum.
Kilo verdikten sonra eminim birçok şeyde yoluna girecek.Daha olumlu düşüneceğim. Daha neşeli olacağım. Daha sağlıklı olacağım. .
Artık buna mecburum çünkü sadece kendim için değil çocuklarım için de yaşıyorum. Görevim olabildiği kadar onların yanında olmak. Onları hasta yada mutsuz yada Allah korusun ölmüş bir anneye mahkum edemem.
Silkinip kendime gelmek zorundayım. Geç bile kaldım. .
Tamam geleceğim o gruplara..En önemli şey sorunun farkında olman ! Canım çok yemek ruhsal mutsuzluktan kaynaklanıyor beden aç diil sanki yedikçe her şeyden herkesten intikam alıyoruz gibi. Kendi çapımda bilgim varİnanıyorum başaracaksın herkes dönem dönem diplerde oluyor , insanız sonuçta . Şu KK gruplara takıl çok işe yarıyor ! İnan çok motive ediyorlar 7. takımdayım
Tamam geleceğim o gruplara..Ay böylede yazınca sanki grup şeysi gibi oldu
Zaten iyiki bu kk yi kesfetmisim diyorum.inan buraya takılmaya başladığımdan beri bir nebzede olsa kendi dertlerimden uzaklaştım. Birde böyle senin gibi aklı başında bilgili kültürlü ve seviyeli hanımları tanıdıkça daha çok seviyorum burayı. .
Bazıları da şok ediyorGüzel sözlerin çok teşekkür ederim, yorumlarını takip ettiğim kadarı ile sen gayet bilinçli ve kültürlü bir hatunsun , üsteki yorum sesli güldümBende çok seviyorum KK'yı bazı üyelerin yorumları farkındalık oluşturuyor insanda
Bazıları da şok ediyoraz önce bir konuda okuduklarım mesela..her türlu bakış açısına sahip her karakterden insan var burda ..olsun..çok yönlü bakış acıları da bazen birşeyler kazandırır. Önemli olan işimize yarayacak olan kısmı çekip çıkarmak. .
Sağol desteğin için canım.
Merhaba arkadaşlar,başlıktan da anlayacağınız üzere kendimi yenilemek istiyorum.Her anlamda..
Merhaba. Lütfen kendinize yazıklar olsun falan demeyin hele kendine küfür etmek de neymiş? Bu tür iç konuşmalar size zarar verir, yapmayın rica edeceğim.Bu durumdasınız diye kendinizi sevmemezlik de yapmayın lütfen.Öncelikle fiziksel görünüşüm değişmek zorunda çünkü son zamanlarda çok kilo aldimKilo alma nedenim (herkesin bir bahanesi vardir)sanırım depresyon.Bu yüzden psikolojimi de yenilemem lazım. Spora başlamayı,sigara zıkkımını bırakmayı ve pozitif düşünceyi geliştirmem lazım. Peki bütün bunları yapabilmek için ne lazım?Motivasyon ve irade!!Kaybettim lanet olsun..gören bilen varsa yerini bana getirsin ödül verecegim Bir kısır döngünün içindeyim. Stres ve üzüntü yüzünden kilo aldım kilo aldıkça strese girdim. Bir ara sigarayı bir sene kadar bırakmayı başarmış ve karşılığında temiz ciğerler ile birlikte 10 kilo kadar almayı becermistim.sonra kilo kaldı sigaraya yeniden başlandı ve daha çok kilo alındı. .
Kendimi hiccc sevmiyorum.Görüntümu de bu iradesiz halimi de..
Yazıklar olsun diyorum kendime.. kendime ettiğim küfürleri yazmıyorum hoş olmaz..tahmin edin artık. Ahhh benim değişmem lazım. Eski güçlü ve mutlu kadını yeniden canlandirmam lazım.
Benimle aynı durumda olan kimler var ve neler yapıyorsunuz?
Fikirlerinize ihtiyacım var..okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Kesinlikleee... (İki evlada sahip bir annenin çocuklarının geleceği açısından ilerde onları annesiz bırakmamak için sağlığına dikkat etmesi gerekmezmi ?
Tamam geleceğim o gruplara..Ay böylede yazınca sanki grup şeysi gibi oldu
Zaten iyiki bu kk yi kesfetmisim diyorum.inan buraya takılmaya başladığımdan beri bir nebzede olsa kendi dertlerimden uzaklaştım. Birde böyle senin gibi aklı başında bilgili kültürlü ve seviyeli hanımları tanıdıkça daha çok seviyorum burayı. .
Ayyy bravo valla tebrik ediyorum supersinizHani motivasyon nerdesiniiiiizzzz
14 gün olmuş yemek düzenine başlayalı
83 ile başladım, 79,80 i gördüm bu sabah
42 beden pantalonlarım rahatladı çok şükür =)))
Siz ne alemdesiniz, nasıl gidiyor ?
Ayyy bravo valla tebrik ediyorum supersiniz
Ben başlamıştım 4_5 gün kadar devam edebildim sadece. .bazı sağlık problemim çıktı. Kan değerlerinde yüksek birşeyler ve eksik birşeyler derken doktor önce bunları bir yoluna sokalım sonra diyete başla dedi..ama yinede dikkat ediyorum tabiki sadece 1.800 gr cik verebilirim ne yazık ki..ama sözum söz herşey yoluna girsin yapacağım. Durmak yok..
Sağol canım. ))Geçmiş olsun dikkat et kendine
4-5 günde 1.800 gr iyi rakam ödem falan da olsa
Alışamadım hala geceleri açlık hissediyorum ama direneceğim, kendime motive bulmaya çalışıyorum =)))
Aslında çok haklısın en azından spor yapmak lazım. Hareketsizlikten insanin enerjisi düşüyor zaten. Tamam arkadaşım bende senin sayende biraz hareket etmeye özen göstereceğim bundan sonra sağol canımMayflower75 ben de sayende harekete geçtim. Hiçbir kıyafetim olmuyordu kilo aldığımı düşünüyordum ama meğerse gram değişim yokmuş spor yapmadığım içinmiş. İlla ki diyet yapmana gerek yok, hareket yap kol-bacak-karın o bile nasıl farkettiritor bilemezsin. Ben öyle bir salıvermişim ki hala toparlayamadım. Keşke kilo fazlam olsaydı 1-2 haftada verirdim ama sıkılaşmak çok ciddi zaman istiyor
Hemmen başla:) sporsuz kilo verme sonrası vücudun sarkar. Hadi bakalım motivasyon herşeyin başı ama bi yerden de başlamak gerekiyor yoksa ilham falan gelmeycekAslında çok haklısın en azından spor yapmak lazım. Hareketsizlikten insanin enerjisi düşüyor zaten. Tamam arkadaşım bende senin sayende biraz hareket etmeye özen göstereceğim bundan sonra sağol canım
Aynen tamam hop hop hop başlasın hareketHemmen başla:) sporsuz kilo verme sonrası vücudun sarkar. Hadi bakalım motivasyon herşeyin başı ama bi yerden de başlamak gerekiyor yoksa ilham falan gelmeycek
sirkeli ballı suyu uzun süre ben tükettim ama ben detoks ve zindelik için yaptım. yaklaşık 10 senedir kilom 1-2 kilo kayma haricinde sabittir.47 kilo olayı tamamıyla yaşam tarzı ve beslenme şekliyle alakalı. hamur ve şekeri hayatından çıkaracak ya da minumuma indireceksin. sabahları aç karnına sirkeli ballı su(doğal sirke olmazsa mideyi sakat edebilir) mutlaka yeşil çay..beslenme için kesinlikle diyetisyen ve yoğun bir spor, başlangıç için yürüyüş belki sadece. bir yerden başlamazsan bulunduğun yerden daha da kötüye gitmen işten bile değil. kısırdöngüye girince çıkmak çok zor gerçekten, inşallah bir yerden başlarsın. ben haftada bir burdan kontrol ediyorum kendimi, değişim olarak (bu hafta dipteyim motivasyon olarak ama 3-5 egzersiz hareket de olsa yapıyorum bırakmıyorumMayflower75 merhaba bende çocukluktan beri kilo problemi yaşayan biriyim. ve yine çocukluktan beri yaşadığım ağır bir depresyon var. hayatımda herşey yolunda hiç bir problemim yok ama üzerimdeki negatif düşünceleri ve mutsuzluğu bir türlü atamıyorum. 22 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. çocuk istiyorum malesef o da henüz olmadı.. rakamsal olarak kiloda zirveleri yaşıyorum dün dayım kilo hakkında hiç konuşmadığımız halde mesaj atmış sirkeli ballı su ile kilo vermek istermisin diye adam tarifini yazmışş demekki facede resimlerim bile kiloda zirvelerde olduğumu herkes hisstmiş, yetmezmiş gibi hem bebek istiyorum hem kiloluyum her seferinde herkes kaç aylık hamilesin dedikçe iyice psikolojim bozuldu. ve sirkeli ballı suyu aratırken bu konunun içinde geçtiğini farkettim. çoğu sayfayı okudum ama vaktim kısıtlı bazı sayfaları okuyamadım şuan başlayan ve yararı olan oldu mu psikolojimizi düzeltmek içinde birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm umarımm birkaç ay içinde çok güzel şeyler olur değişim olarak
dediğim gibi hem depresyon hem kilo küçüklükten beri yakamı bırakmadı. 2009-2010 da yaklaşık 15 kilo vermiştim 78den 55e düşmüştüm başarmıştım. ama şimdi başaramıyorum bu yüzden kendimi motive etmeye çalışıyorum en azından benim gibi insanlarla bunu yapabilirim. teşekkür ederimsirkeli ballı suyu uzun süre ben tükettim ama ben detoks ve zindelik için yaptım. yaklaşık 10 senedir kilom 1-2 kilo kayma haricinde sabittir.47 kilo olayı tamamıyla yaşam tarzı ve beslenme şekliyle alakalı. hamur ve şekeri hayatından çıkaracak ya da minumuma indireceksin. sabahları aç karnına sirkeli ballı su(doğal sirke olmazsa mideyi sakat edebilir) mutlaka yeşil çay..beslenme için kesinlikle diyetisyen ve yoğun bir spor, başlangıç için yürüyüş belki sadece. bir yerden başlamazsan bulunduğun yerden daha da kötüye gitmen işten bile değil. kısırdöngüye girince çıkmak çok zor gerçekten, inşallah bir yerden başlarsın. ben haftada bir burdan kontrol ediyorum kendimi, değişim olarak (bu hafta dipteyim motivasyon olarak ama 3-5 egzersiz hareket de olsa yapıyorum bırakmıyorum
Bide dediğim gibi benim gebelik beklentimde var sirkeli su sıkıntı yaparmı acaba tereddütteyim birazda. ama şuan daha çok önce kilo sonra bebek diye düşünmeye başladım bu şekilde hamile kalmamda sıkıntılısirkeli ballı suyu uzun süre ben tükettim ama ben detoks ve zindelik için yaptım. yaklaşık 10 senedir kilom 1-2 kilo kayma haricinde sabittir.47 kilo olayı tamamıyla yaşam tarzı ve beslenme şekliyle alakalı. hamur ve şekeri hayatından çıkaracak ya da minumuma indireceksin. sabahları aç karnına sirkeli ballı su(doğal sirke olmazsa mideyi sakat edebilir) mutlaka yeşil çay..beslenme için kesinlikle diyetisyen ve yoğun bir spor, başlangıç için yürüyüş belki sadece. bir yerden başlamazsan bulunduğun yerden daha da kötüye gitmen işten bile değil. kısırdöngüye girince çıkmak çok zor gerçekten, inşallah bir yerden başlarsın. ben haftada bir burdan kontrol ediyorum kendimi, değişim olarak (bu hafta dipteyim motivasyon olarak ama 3-5 egzersiz hareket de olsa yapıyorum bırakmıyorum
Bilemiyorum zararı olur mu. Siz diyetisyene başvurun motivasyonunuzu toparlayıp en kısa süredeBide dediğim gibi benim gebelik beklentimde var sirkeli su sıkıntı yaparmı acaba tereddütteyim birazda. ama şuan daha çok önce kilo sonra bebek diye düşünmeye başladım bu şekilde hamile kalmamda sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?