Bana yeni bir BEN lazım. .

Bende pilates tarzi yapıyorum. Ama göbek için idealmis hem cok kisa suresii bel yanlari icin guzel gözüküyor

En önemli şey sorunun farkında olman ! Canım çok yemek ruhsal mutsuzluktan kaynaklanıyor beden aç diil sanki yedikçe her şeyden herkesten intikam alıyoruz gibi. Kendi çapımda bilgim var İnanıyorum başaracaksın herkes dönem dönem diplerde oluyor , insanız sonuçta . Şu KK gruplara takıl çok işe yarıyor ! İnan çok motive ediyorlar 7. takımdayım

Tamam geleceğim o gruplara..Ay böylede yazınca sanki grup şeysi gibi oldu
Zaten iyiki bu kk yi kesfetmisim diyorum.inan buraya takılmaya başladığımdan beri bir nebzede olsa kendi dertlerimden uzaklaştım. Birde böyle senin gibi aklı başında bilgili kültürlü ve seviyeli hanımları tanıdıkça daha çok seviyorum burayı. .

Güzel sözlerin çok teşekkür ederim, yorumlarını takip ettiğim kadarı ile sen gayet bilinçli ve kültürlü bir hatunsun , üsteki yorum sesli güldüm Bende çok seviyorum KK'yı bazı üyelerin yorumları farkındalık oluşturuyor insanda

Bazıları da şok ediyoraz önce bir konuda okuduklarım mesela..her türlu bakış açısına sahip her karakterden insan var burda ..olsun..çok yönlü bakış acıları da bazen birşeyler kazandırır. Önemli olan işimize yarayacak olan kısmı çekip çıkarmak. .
Sağol desteğin için canım.

Evet öylesi de var. Nette bile adamın dinine kadar diil uzatılıyor, sanki bizimle birlikte yaşıyorlar. Ön yargılı olmak çok kötü bir şey saygı duyarsın olur biter herkes aynı düşünceye sahip olucak diye bir kayde yok ! Rica ederim canım.

Merhaba arkadaşlar,başlıktan da anlayacağınız üzere kendimi yenilemek istiyorum.Her anlamda..
Merhaba. Lütfen kendinize yazıklar olsun falan demeyin hele kendine küfür etmek de neymiş? Bu tür iç konuşmalar size zarar verir, yapmayın rica edeceğim.Bu durumdasınız diye kendinizi sevmemezlik de yapmayın lütfen.

Sizin önce harekete geçmek için güçlü bi içsel motivasyona ihtiyacınız var. Kilo dert edilecek mevzu değil inanın. Yeter ki ciddi ve kronik hastalıklarınız olmasın, sağlığınız yerinde olsun. Fazla kilo, düzenli spor ve temiz beslenme ile hallolur. Ayrıca spor, ruh halinizi pozitif anlamda çok değiştirir.

Sigaraya gelirsek hiç içmediğim için tavsiye veremem ama ah şu sigara içen anneleri görünce içten içe kızıyorum biraz kusura bakmayın. Küçücük çocuklar pasif içici oluyorlar kızdığım nokta o. Sizde bağımlı olmuşsunuz bir kere kurtulması zor bir illet şu sigara. Şu anki tabloya bakarsak en önemli problem sigara bence. Umarım bir an önce kurtulursunuz. Çözülemeyecek, üstesinden gelinmeyecek mevzular değil bunlar.
İki evlada sahip bir annenin çocuklarının geleceği açısından ilerde onları annesiz bırakmamak için sağlığına dikkat etmesi gerekmezmi ?
Kesinlikleee... ( )

Son düzenleme:

Hani motivasyon nerdesiniiiiizzzz
14 gün olmuş yemek düzenine başlayalı
83 ile başladım, 79,80 i gördüm bu sabah
42 beden pantalonlarım rahatladı çok şükür =)))
Siz ne alemdesiniz, nasıl gidiyor ?

Hani motivasyon nerdesiniiiiizzzz
14 gün olmuş yemek düzenine başlayalı
83 ile başladım, 79,80 i gördüm bu sabah
42 beden pantalonlarım rahatladı çok şükür =)))
Siz ne alemdesiniz, nasıl gidiyor ?
Ayyy bravo valla tebrik ediyorum supersiniz
Ben başlamıştım 4_5 gün kadar devam edebildim sadece. .bazı sağlık problemim çıktı. Kan değerlerinde yüksek birşeyler ve eksik birşeyler derken doktor önce bunları bir yoluna sokalım sonra diyete başla dedi..ama yinede dikkat ediyorum tabiki sadece 1.800 gr cik verebilirim ne yazık ki..ama sözum söz herşey yoluna girsin yapacağım. Durmak yok..

Geçmiş olsun dikkat et kendine
4-5 günde 1.800 gr iyi rakam ödem falan da olsa
Alışamadım hala geceleri açlık hissediyorum ama direneceğim, kendime motive bulmaya çalışıyorum =)))

Geçmiş olsun dikkat et kendine
4-5 günde 1.800 gr iyi rakam ödem falan da olsa
Alışamadım hala geceleri açlık hissediyorum ama direneceğim, kendime motive bulmaya çalışıyorum =)))
Sağol canım. ))
Bende bir zamanlar diyet yaptığımda 6 ay gibi bir sürede 18 kilo vermiştim. O zamanlar birçok gece açlıktan rüyalarımda yemek yediğimi görüyordum ama direndikce beyin kabulleniyor bir süre sonra mide küçülüyor ve açlık hissi azalıyor. Asla vazgeçme canım.

Mayflower75 ben de sayende harekete geçtim. Hiçbir kıyafetim olmuyordu kilo aldığımı düşünüyordum ama meğerse gram değişim yokmuş spor yapmadığım içinmiş. İlla ki diyet yapmana gerek yok, hareket yap kol-bacak-karın o bile nasıl farkettiritor bilemezsin. Ben öyle bir salıvermişim ki hala toparlayamadım. Keşke kilo fazlam olsaydı 1-2 haftada verirdim ama sıkılaşmak çok ciddi zaman istiyor

Aslında çok haklısın en azından spor yapmak lazım. Hareketsizlikten insanin enerjisi düşüyor zaten. Tamam arkadaşım bende senin sayende biraz hareket etmeye özen göstereceğim bundan sonra sağol canım

Aslında çok haklısın en azından spor yapmak lazım. Hareketsizlikten insanin enerjisi düşüyor zaten. Tamam arkadaşım bende senin sayende biraz hareket etmeye özen göstereceğim bundan sonra sağol canım
Hemmen başla:) sporsuz kilo verme sonrası vücudun sarkar. Hadi bakalım motivasyon herşeyin başı ama bi yerden de başlamak gerekiyor yoksa ilham falan gelmeycek

Mayflower75 merhaba bende çocukluktan beri kilo problemi yaşayan biriyim. ve yine çocukluktan beri yaşadığım ağır bir depresyon var. hayatımda herşey yolunda hiç bir problemim yok ama üzerimdeki negatif düşünceleri ve mutsuzluğu bir türlü atamıyorum. 22 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. çocuk istiyorum malesef o da henüz olmadı.. rakamsal olarak kiloda zirveleri yaşıyorum dün dayım kilo hakkında hiç konuşmadığımız halde mesaj atmış sirkeli ballı su ile kilo vermek istermisin diye adam tarifini yazmışş demekki facede resimlerim bile kiloda zirvelerde olduğumu herkes hisstmiş, yetmezmiş gibi hem bebek istiyorum hem kiloluyum her seferinde herkes kaç aylık hamilesin dedikçe iyice psikolojim bozuldu. ve sirkeli ballı suyu aratırken bu konunun içinde geçtiğini farkettim. çoğu sayfayı okudum ama vaktim kısıtlı bazı sayfaları okuyamadım şuan başlayan ve yararı olan oldu mu psikolojimizi düzeltmek içinde birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm umarımm birkaç ay içinde çok güzel şeyler olur değişim olarak

sirkeli ballı suyu uzun süre ben tükettim ama ben detoks ve zindelik için yaptım. yaklaşık 10 senedir kilom 1-2 kilo kayma haricinde sabittir.47 kilo olayı tamamıyla yaşam tarzı ve beslenme şekliyle alakalı. hamur ve şekeri hayatından çıkaracak ya da minumuma indireceksin. sabahları aç karnına sirkeli ballı su(doğal sirke olmazsa mideyi sakat edebilir) mutlaka yeşil çay..beslenme için kesinlikle diyetisyen ve yoğun bir spor, başlangıç için yürüyüş belki sadece. bir yerden başlamazsan bulunduğun yerden daha da kötüye gitmen işten bile değil. kısırdöngüye girince çıkmak çok zor gerçekten, inşallah bir yerden başlarsın. ben haftada bir burdan kontrol ediyorum kendimi, değişim olarak (bu hafta dipteyim motivasyon olarak ama 3-5 egzersiz hareket de olsa yapıyorum bırakmıyorum

dediğim gibi hem depresyon hem kilo küçüklükten beri yakamı bırakmadı. 2009-2010 da yaklaşık 15 kilo vermiştim 78den 55e düşmüştüm başarmıştım. ama şimdi başaramıyorum bu yüzden kendimi motive etmeye çalışıyorum en azından benim gibi insanlarla bunu yapabilirim. teşekkür ederim

Bide dediğim gibi benim gebelik beklentimde var sirkeli su sıkıntı yaparmı acaba tereddütteyim birazda. ama şuan daha çok önce kilo sonra bebek diye düşünmeye başladım bu şekilde hamile kalmamda sıkıntılı

Bilemiyorum zararı olur mu. Siz diyetisyene başvurun motivasyonunuzu toparlayıp en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…