• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yol gösterecek olursanız çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

blckbtrflyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
15
5
1
25
Nasıl yazacağımı inan bilmiyorum parmaklarımı kullanamıyorum ve çok utanıyorum
Babamın annemi aldattığını öğrendim ve acı bir şekilde
3-4 senedir mesaj yakalıyordum bunu bi kaç kere kendisine ve anneme söyledim bi şekilde geçiştirdi olayları unuttuk.
6-7 ay önce iş görüşmesine gidiyorum demişti bizde inanmıştık
bugün laptopumdan google fotoğraflarına bakmış babam açık bırakmış,benimde işim vardı laptopu aldım ve açıkcası geçmişe bakmak istedim
google fotoğraflara bakınırken bir de ne göreyim
Yatakta kadın oturuyor ama normal üstü giyinik yatakta babamın şapkası var,masada sigara külleri.
google fotoğraflar olduğu için fotoğrafın saati çekildiği cihaz falan yazıyor
Tarihte burdan iş görüşmesine çıkarkenki akşamın tarihi.
Bunu 7 ay sonra görmem ile birlikte kendimi yere attım
ve ağlamaya başladım.
VE BABAMLA ARAMIZ ÇOK İYİ GECE BENİ GELİP ÖPER İYİ GECELER MELEĞİM DİYE.
BEN NE YAPACAĞIMI İNAN BİİLMİYORUM
SİZCE ANNEME AÇIKLAMALIMIYIM
ÇOK KARARSIZIM NE OLUR BANA YOL GÖSTERİN
ÇOK ÜZGÜNÜM
BU OLAY BOŞANMAYA KADAR GİDEBİLİR VE ÇOK KORKUYORUM.

Babanla aranın iyi olması seni daha çok üzmüş,şu durumda nasıl açıklayacaksın inan bilmiyorum Allah yardımcın olsun

Annene de yazık bilmeden mi sarılsın babanıza bence anlatmalısın annene o karar verir artık doğru olana

Evet açıkla tabiki. Sonu ne olursa olsun açıkla .Ki annenin boşanacağını sanmam daha önce öğrenmiş , bisey yapmamış . Aslında yapmalı boşanmalı da zaten. Baban o kadını bırakmaz çünkü.

Anneniz olarak değil de bir kadın olarak düşünün. Siz öğrenmek ister miydiniz? Kendi fikrimce mutlaka öğrenmek isterdim. Önce babanızla konuşmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

7 ay önce hangi gün iş görüşmesine gittiğini hatırladınız yani...
kendinizi yatağa atarken karnınızı tuttunuz mu?
okumamışsınız fotoğrafı gördüğümde açıklamasna baktım tarihi 7 ay öncesini gösteriyordu ve 7 ay önce bi tarihte iş görüşmesine gitmişti başka bi iş yoktu çünkü raylar kafamda oturdu.

Bugünün tarihi zor hatırlıyorum çoğu zaman.

Nasıl 7 Ay önceki tarihi hatirliyorsunuz , şaşırdım .

Bir fotoğraf görmüşsünüzdür ve babamın şapkası var diyorsunuz , tarih detayına Niye giriyorsunuz ki babanız 7 aydır birkere mi çıktı dışarıya ?

Kopuk hikaye.

Önce babanla mı konuşsanız acaba çok üzüldüğünüzü neden böyle bir yola gittiğini sorun annenize anlatacağınızı söyleyin hatta babanızı ikna edin kendi söylesin böyle böyle ben başka kadınlarla görüştüm diye.

Bugünün tarihi zor hatırlıyorum çoğu zaman.

Nasıl 7 Ay önceki tarihi hatirliyorsunuz , şaşırdım .

Bir fotoğraf görmüşsünüzdür ve babamın şapkası var diyorsunuz , tarih detayına Niye giriyorsunuz ki babanız 7 aydır birkere mi çıktı dışarıya ?

Kopuk hikaye.
iş arıyordu ve bi kaç gün öncesinden söylemişti,tarihide dediğim gibi fotoğrafın detaylı tarihini görüp anladım çünkü 2 senedir iş görüşmesi ya da uzak bi yere gitme söz konusu değildi

herkes tarihe takılmış ayrınıtlı olarak anlatayım madem,gittiği zaman wpden gelirken istediğim şeyler vardı ve 1 gün mesajıma hiç cevap vermedi o gün gitmişti 2 senedir il dışına çıkma olayı yoktu bende olayları çözdüm ve iş görüşmesine gitmediğini anladım.

Valla tatlım bir tanıdğmn başına geldi , annesi öğrenip hiç bisey yapmamıştı kızın psikolojisini bozdular. Şimdi annenin herhangi bir hastalıği var mı veya böyle bir durumda tepkisi nasıl olur bilemiyoruz. Benim başıma gelse bilmek isterim ama her insan da böyle değil arada kötü sen çıkarsın. Karar senin.

KK kadınları illa her konuyu fake olarak görüp gereksiz sorular soruyorlar çok fazla. Güya konu sahibinin açığı yakalanacak. Tuhaf olan ne var ki? Adam sürekli seyahat eden biri değildir ve 7 ay önce il dışına çıkmışsa bu gayet hatırlanabilir bir şey.

Konuya gelince, anneniz bu durumu bence görmezden gelmek istiyor. Çünkü kadınlar hisseder ve mutlaka şüphesi vardır. Daha önce söylemişsiniz zaten ve bir sonuca varmamış belli ki. Yerinizde olsam artık karışmazdım. Ve bu işi de kurcalamayı bırakın. Öğrendiğiniz her şey üzerinize bir yük olur.

Karismayin,evlilikle evebeyn olmak ayri konular ,belki annenizle babanizin iliskisi coktan bitti ,sadece evliler ,
Gecen seferde anneniz gecistirmis ,karistirmayin ortaligi ,anneniz merak etse takip eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X