Bana yol gösterin kafam öyle karışık ki

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar. Şimdiden özür dileyerek başliyim, kopuk kopuk yazabilirim beynim uyuşmuş durumda. Benim peş peşe iki bebeğim oldu. 2.ye hazır değildim hiç bir anlamda, benim için aşırı zor oldu hala da her günüm ayrı zor ikisiyle. Kaldıramıyorum ama bir şekilde geçiyor günler iyi kötü. Her şeyleriyle ben ilgileniyorum. Birisi 2 yaşında, o kadar aşırı şekilde aktif bir çocuk ki. Arkadaşlarım hep der kaç çocuk büyüttüm hiç biri bu kadar dağıtmadı gibilerinden. Evi talan ediyor her gün. Annem başka şehirde. Hiç bir yardımcım yok. Eşim eve gelir yemek yer hemen mescide gider. 9.30-10gibi gelir çay içer telefonla oynar yatar. Defalarca konuştum kavga ettim sadece telefonla ilgileniyorsun konuşmuyorsun, çocuklarla doğru düzgün ilgilenmiyorsun diye, zorla biraz yapıyor gene aynı dönüp telefonun içinde, sonra erkenden yatıyor . İşi çok yorucu ama biraz fedakarlık hatta belki de normal olanı istiyorum. Romantik sözler beklemiyorum. Değer verdiğini hissetmek, yükümü hafifletmek için çabaladığını görmek istiyorum. Benden 4 4 lük hizmet bekliyor sürekli. Benimle şöyle bi hevesle istekle oturup çay içip bugün ne yaptın nasıldı nasılsın demez. Bu akşam artık beynim uyumuştu kazan gibiydi. Çocuğa yapma demeye dermanım kalmadı bıraktım, sabah temizleyip topladığım evi berbat hale getirdi. O da geldi bi anda tartışma yaşadık konu nasıl o duruma geldi şu an hatırlamıyorum bile, önce eşime bunalıyorum biraz sen ilgilen artık dedim iki çocuğa bile bakamıyorsun dedi ordan sinirlendim bağırdım ona gitcem artık annemin evine dedim. Kapı orda gidene zorla dur demem dedi. Annemi aradım ilk defa gelcem diye. Gel dedi üzüldü. Çantamı hazırladım. Taksiyle gitmeyi düşünüyorum otogara. Ordan 8saat filan yol. 2 yaş ve 7aylık bebek. Bana bir şeyler söyleyin lütfen. Cesaret verin. Siz. Ne yapardınız?? Eşimin yüzünü görmek istemiyorum artık

İkinizde çok fevri hareket etmişsiniz biraz sakinlesseniz sabah gidersiniz.. gecenin bu saati cocuklarida hirpalarsiniz yollarda daha çok küçükler .bunalmakta haklısınız iki çocuk ikiside ufak eşinizle ciddi bir konuşma yapın psikolejinizin iyi olmadığını anlatmaya çalışın en azından akşamları alsın yükünuzu bir kaç saat ..

O kadar haklısın ki tamam işi ağır olabilr ama telefonla oynucağına çocuklarıyla ilgilenebilir. Yarın gidin mutlaka en azından kafanızı toplayana kadar. Şimdi gitcem demişsiniz kapı orda demiş. Eğer gitmezseniz değişen hiç bir şey olmaz.

Anlattığınız kadarıyla 2 tane küçük çocuk ile uzun yola çıkmayı gerektirecek bir durum yok.

Ayrıca çocuklarınız varken 'ben gidiyorum' gibi cümleleri kolaylıkla söylememeniz gerekir çünkü yazık o çocuklara. Kimseyle birlikte oradan oraya sürüklenmesinler. Ayrılmayı düşünüyorsanız eşiniz gitsin evden.

Bir de iki çocuğunuz arasında neredeyse hiç fark yok, en ilgi isteyen dönemleri. İkiniz birlikte peşpeşe yapma kararı verdiyseniz babası da ilgilenecek. İş yükü fazla bile olsa iki tane bebeğe sadece annenin bakımı yetmez. Siz de insansınız.

Gidicem deyip bir hamle yapmadan durusanız şunu düşünür bisey yapamaz asla ve aynı şeyleri yapmaya devam eder ben sizin yerinizde olsam uzaklastırma kararı çıkarttırırdım o surecta size ve cocuklara gecici nafakada çıkıyor bunu yaparsanız asla eve gelemez gelirsede polise haber verdiginiz zaman hapse atıyorlar 3 ile 10 gun kadar akli baya basina gelir bence. Çocukları sürüklemeyin oradan oraya bırakın eşinizin burnu sürtsün.

Ya şiddet falan yok ki, uzaklaştırma veya hapis abartı değil mi sizce de? Ortada anlaşamayan ve kavga etmiş bir çift var sadece.

Verdiğiniz öneri mi şimdi? Neye dayanarak uzaklaştırma isteyecek? Evle ilgilenmiyor diye uzaklaştırma mı var? Yalandan şiddet uyguladı mı diyecek?

Sonra bu kanunlar, kadınlar tarafından yanlış kullanılıyor diye kaldırılacak, gerçekten buna ihtiyacı olanlar da sizin gibiler yüzünden belki de ölecek.

Ya şiddet falan yok ki, uzaklaştırma veya hapis abartı değil mi sizce de? Ortada anlaşamayan ve kavga etmiş bir çift var sadece.
Ne de güzel şirinleştirdiniz durumu.
Şiddet sadece bir insanın vücuduna el tekme veya cisimle zarar vermek midir sizce ???? Önce bu soruyu bir cevaplayın derim konu sahibinin eşi psikolojik şiddet uyguluyor.. sevgi ilgi göstermiyor bu bir şiddettir. Hatta size konudan bağımsız olarak şiddet türlerini sayayım isterseniz ekonomik şiddet var mesela eşine para vermeyen eve para bırakmayan tipler var.. cinsel şiddet mesela... eşini istemediği halde cinsel yönden ilişkiye zorlayan eşine tecavüz eden var!!! Şimdi siz ne olmuş nikahlı eşi karıkoca arasında tecavüz mü olur canım diyebilirsiniz tabii size tavsiyem bu kavramları bir düşünün kaldı ki konu sahibi evi terk etmek istiyor covid dönemi olmasına rağmen iki küçük çocukla ve eşimi bir daha görmek istemiyorum diyor

Ya siz ne saniyorsunuz sidddet sadece dayakla mı oluyor bu kadını covid dönemi iki kucuk cocukla evini terkedip şehir degistirtecek kadar psikolojik şiddet uygulayan bir koca var!!! Psikolojik şiddet bir suçtur. Siz bu durumda susup oturmayı tercih edebilirsiniz kendi hayatınızda siz otur oturduğun yerde diyebilirsiniz sizin ki de öneri benimki de öneri. Evle ilgilenmiyor sevgi ilgi gostermiyor psikolojik siddettir hanimefendi bunlar. evet var biraz arastirin bir kadin olarak haklarinizi. Adamın rahati bozulmasin diye iki kucuk cocuk perisan mi olsun.

((((Ayrıca sizin gibiler yüzünden kadınlar ölecek cümlesi)))) bence bu cümleyi bir daha düşünün tam tersi ses çıkaran kendini koru diyen kadın yuzunden degilde

Sizin gibi kır dizini otur sesini cikarma kocandir ne olmus ilgi vermediyse erkektir yapar diyen kadinlar yuzunden ölüyor kadınlar.

Karşınızda ki insana bu tarz ithamlarda bulunmadan önce bi düşünün bakalım ben mantıklı cümle kurma yetisine inlarlarla iletişime girecek kapasitede miyim diye ??

Ayy yok artık bir durun bir nefes alın

Gidin. Biraz nefes alırsınız. Kocanızda b.kuyla boncuk oynasın.
Çok güzel kadın gider tabi sizin kafa yapınıza göre o kadar emek cocukların düzeni suçlu olan huzur kaçıran adam ama kadının rahatı bozulsun aman erkeginki bozulmasin sizin verdiginiz öneri baya takdire şayanmış bravo

Ayy yok artık bir durun bir nefes alın
Nefes alamıyorum şuan kusura bakmayın bu yazılanlar hemcinslerimin kaleminden çıkıyor birde kadına git evden diyolar şiddet yok ortada diyorlar şaka mı ya benim eşim bana bunu yapsa anında yaparım bu dediklerimi yok oyle iki cocugu kadının ustune atıp ben çalışıyorum deyip hem karına ilgi verme hem cocuklara bi guler yüz gösterme yemek bekle temizlik bekle kadınlık bekle. Kadın biraz ilgi isteyince iki cocuga bakamıyorsun... bak bak cevaba bak bu adama ne yapmalı sizce evi terkederek ödül mü verelim yoksa affederek mi siz söyleyin

Ayrıca mesajınızın bu kısmını

((Sonra bu kanunlar, kadınlar tarafından yanlış kullanılıyor diye kaldırılacak, gerçekten buna ihtiyacı olanlar da sizin gibiler yüzünden belki de ölecek.))

Daha doğrusu bu hadsizliğinizi şikayette ettim bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…