Bana yol gosterin lutfen

Asla yapmaz, benim ailem demez diyen birine hayat boyu kendini anlatmak zorunda kalacaksın.
Haklı bile olsan hep kanıt gerekecek.

Hadi mesajı gösterdin. O yokken söylenenler için ses kaydı mı yapman gerekecek :S

Valla ben olsam korkarım.

Bence de haksızlık etmiş. Direkt yalancı muamelesi yapmış, ispat ettiğin halde kardeşini savunmaya devam etmiş.
Ben olsam çok sinirlenirdim hem densiz kardeş hem de yalancı muamelesi yapan erkek arkadaş.
Hem neden siz hep alttan alacakmissiniz. Tüm ilişkiler saygı ve sevgi çerçevesi içinde yürür.

Sadece garipsin demiş yani ne konu oldu da neyin üzerine size böyle dedi o önemli yani onun katılmadığı birşeydir garip demiştir falan çok büyütülecek bir şey yok şu anda gözle halinde olursun hemen köprüleri atma ya da bir lafla bir insana ön yargılı olma taraftarı değilim ayrıca kız kardeşinin bir sözünü hemen kırıldım deyip hakaret etmiş gibi mesaj gösterir sonra da her lafını ona yansıtırsanız tepki verir size çok büyütmeyin ama izlemede kalın her dakika önüne sunmayın devam ederse konu açarsın ama daha çok erken nişan bile yok kötülemeler başlamış.

Back
X