Banada bakarmisiniz

önemseme bu kadar yaz gitsin hiç bişey yokmuş gibi Bir iki haftalık inSaNa bu kadar değer vErmEmelisin

umursama yüz verme.o senin peşinden koşsun
iki saat sonrada atmana gerek yok
doğal ol taktik flan yapma bence

niye kasıyorsunuz,stres yapıyorsunuz o kadar,cevap vermek istiyorsanız cevap yazın,içinizden geldiği gibi davranın,doğal olun,insan hoşlandığı kişiye duygularını belli etmeyecek,sevincini yaşamayacak da ne yapacak...

Son düzenleme:
önemseme bu kadar yaz gitsin hiç bişey yokmuş gibi Bir iki haftalık inSaNa bu kadar değer vErmEmelisin

Dogru wala , puffff olmazsa zaten olmaz olursada olur dmi .
Kendim olmaya calisiyorm ztn kendi halimdeyim salak salak konusuyorum zaten amaan bosver beni seven boyle sevsin

kaçan daima kovalanıyor
bunu kendimden biliyorum
amaaa fazla kaçmakta bıktırıyor
fazla kaçtım yoruldu o da galiba
ama ben zaten istemiyordum sen istiyorsan dengeyi iyi kur

Son düzenleme:
Taktiklerle başlayan ilişkiler olabilir ama bir ilişkinin taktikler ile yürüyeceğini sanmıyorum.
Bu ne böyle , kolay kız sanmasın diye geç cevap vermeler, "bir iki saat sonra mı yazsam?" düşünceleri ...
Yani çok yapay . Çok kötü .
Tamam çok fazla umursuyormuş moduna girmek de yanlış ama bu şekilde de taktikler çok soğuk.
Mesaj atın , cevap vermediğinde bir daha atmayın.
Ayrıca bir kere "unuttun sen beni" yazdığınızda zaten kendinizi ele verdiniz. Geçmişler olsun.

biz kadınlar cokmu sabırsızız ve ilgi istiyoruz diye düşündüm bi an

aiiii inanmiyorum bak nasilda pisman ettirdin beni simdi uffff ya ://
Baksana bugun daha rahatim dun bir tuaftim ya ben baya bi bosluktaydim.
Dostum falan diyecem ya ona anlasin baya pot kirdim ya .
O yazmazsa yazmam ozmn.. Haklisiniz kizlarrr

Ben fazla takmazdim, nolduuu banaaa boyle dun :/
Bosverin kizlar walaha utandim dun halimden. Ilgisine muhtac kalmisin gibisine.
Bana neee

cık dolaass,hayatını yasa mutlu oll
takılma fazla 3 günlük dünya akışına bırak

aiiii inanmiyorum bak nasilda pisman ettirdin beni simdi uffff ya ://
Baksana bugun daha rahatim dun bir tuaftim ya ben baya bi bosluktaydim.
Dostum falan diyecem ya ona anlasin baya pot kirdim ya .
O yazmazsa yazmam ozmn.. Haklisiniz kizlarrr

Yok hala yanlış dostum deme, niyetin başka dostum diyerek tamamen kaybedeceksin.
Ama öyle triplere girme hemen erkekler bundan korkuyor :)

Bu nedir ya, bende eşimle facebook'ta tanıştım. Öyle baya çanak okey oynarken tanıştık, resmine baktım çok hoşuma gitti, ekledim bende, ilk merhaba ben dedim, sonra o benim köpeğimi bahane ederek, "ben köpekleri çok severim Lady'i parka götürdüğünde bana da haber ver hem tanışalım hem köpeği seveyim" dedi, hiçte nazlanmadım valla tamam yarın buluşalım o zaman dedim. Her mesajına anında cevap verdim, içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım, sonuç??? "diğer kızlar gibi saçma triplere girmediğin için, yapmacık davranmadığın için seni seviyorum" dedi.

Ben anlamıyorum şu bayanları, sürekli bir peşinden koşturma, sürekli saçma tripler, bir kendiniz olun ya, içinizden geldiği gibi davranın sonra "sen değiştin, ben değiştim" kavgası yapmazsınız.

Kizlarrr acilll yardimm!!!!!
Birazdan saat 12 de gorusuyoruz. Onun bir isi varmis once, bana saati hatirlatirmisin diye sordu.
Bende unutma sende dedim, tamam dedim sonra..
Saati hatirlatsam sanki cok istiyormusum gibi gelir ona. Napsam yazsami saat geldi diye .

Pufff havada kotu , ne giysem bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…