Banada bakarmisiniz

saol ya , fikire ihtiyacim vardi baya.. Hatirlarmim dmi

ben su mantıktan oturu hatırlatmazdım
hanı cok heveslıymısım sanmasın dıye deıl de şöyle dusunurum
cok ıstıosan ve cok onemsıyosan benle görusmeyı benı gormeyı kendınde hatırlarsın saatı . Benmı hatırlatıcam sana kenndımı? Dıye dusunurum cnm

Bsy demiyicem ozaman, walaha bsy yazmasaydiniz gidip yazicaktim belkide..
Goruselimi diye kendinisi sordu zaten.. Bakalim artik..
Saolun

Canimda hic istemio

Bsy demiyicem ozaman, walaha bsy yazmasaydiniz gidip yazicaktim belkide..
Goruselimi diye kendinisi sordu zaten.. Bakalim artik..
Saolun

Canimda hic istemio

AYNI BENIM GIBIYMISSIN :)) BENDE SUAN BI ARKADASLA SIRADAN BI ARKADASLA GORUSUCEM MESAJ ATMASINI BEKLIORUM AMA CANIM ISTEMIYO ATSADA GÖRUSMEYI :d DISARI CIKMAYI :d

Konun cok hosuma gitti tatlim ya. Kendi heyecanlarimi hatirladim ne gunlerdi bee:)) gulumseyerek okuyorum:))

Kizlarr gidipte hazirlanimi? Baksana saat gecio yazmadi bile.
Birde unutursa napim hahah
Telefon listemden engelerim walaha alinirim.
Unutucak kesin bak gorceniz

Unutmaz hazırlan ama erkenden gitme :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suslensemi kizlar, abartili olur sonra ya kokos gibi cikarim sonra.. Kolye taktim kupe demi taksam.. Pufff hic sevmiyorum bulusmalari

Suslensemi kizlar, abartili olur sonra ya kokos gibi cikarim sonra.. Kolye taktim kupe demi taksam.. Pufff hic sevmiyorum bulusmalari

Abartma ama özen gösterdiğin de belli olsun erkeklerin hoşuna gider kendileri için süslenilmesi :)

Abartma ama özen gösterdiğin de belli olsun erkeklerin hoşuna gider kendileri için süslenilmesi :)

Daha 1 saat yola cikicak daha bir haber yok walaha, gidipte yatsammi :/ gelmese keske uykumda geldi :/
Aksamada ise gidicek (

Saati gozden cikarmis? Yola simdi cikiyor.

Fazlada ozenmedi galiba, siradanmisim gibi.

Okadarda hazirlandim wala.

Nerde angut beni bulur ya

Teşekkür etmene gerçekten gerek yok geldiğim için, seninle birlikte dolaşmak bile hoşuma gidiyor.. bitek nadeel zaman su gibi akıp gidiyor :)) iyiki varsın uzun zaman sonra birine güvene bildiğimi hissediyorum yada güvene bileceğimi daha doğru olur :)

Burda ne demek istio sizce kizlar dun yazmisti bana, bulustuktan sonra..

Arkadas gibimi demek istio acaba ileriyi dusunmeden :s

Kimse yokmu yine((

Su asamada 'unuttun mu beni' cok yersiz olmus bence. Sadece arkadassaniz bu cok fazla bir mesaj. Insan ancak sevgilisine böyle sitem eder. Siz dunden razi gibi davranmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…