banada bı akıl verın

bekleyerek değil evlenerek birbirinizi tanımanız gereken yaştasınız.. neyi düşünüp neyi bekleyecekmiş anlamadım.. desem ki maddi sıkıntıları var da onları ayarlayıp evlenmeyi düşünüyor o zamanda böyle söylerdi diye düşünüyorum..

siz ona şöyle demelisiniz; "evlenmeye hazır olmamakla ilgili mantıklı bir açıklaman varsa değil 1 yıl 10 yılda bekleyelim ama mantıklı bir açıklaman yoksa kusura bakma benim yarını ne olacağını bilmediğim bir ilişkide işim olmaz, çocuk yaşlarda değiliz, ikimiz de neyi isteyip neyi istemediğimizi bilecek yaştayız, birbirimizin hayatından çalmanın anlamı yok.." deyin

hayırlı sonuçlar diliyorum..

Hep evlenmek icin neden kadinlar israr eder anlamiyorum erkeklerde beyin denen organizma bazen islemiyor. Bence siz acik acik konusun ne istediginizi bilsin

tesekurler maddı anlamda hıc bır sorunumuz yok ıkımızde cok ıyı maas alıyoz ıkımızınde arabası ve evı var ıkımızde evlenmedık daha once yanı sartlar ortam hersey olamsı gerektıgı gıbı
ben ıstıyorumkı ıkı tarafta ıstesın ıncır recelı fılmınde duymustum adamı arada bı gazoz gıbı çalkalıcaksın dıbınde tortular cıksın benımde oyle yapmam lazım sanırım ama boyle oluncada benım ıcımdekı heves gıdıyor .

Belki sizin ilişkinin başındaki evlilik konusunu erteleyişiniz onu böyle düşünmeye itmişdir.
Sizin yavaştan almak istediğinizi düşünmüş olabilir.
Elbette hislerinizi kendisiyle paylaşın ama işin içine ayrılığı katmayın.Tehdit gibi olur.
Konuşma sonunda ortaya çıkana bakın derim ben.Eğer ortak paydada buluşamazsanız ,bunu dile getirin.

Herşey gönlünüzce olsun ,,

Bencede beklemek Anlamsız. Kesinlikle Konuşun. Yaşınız ilerliyor sevgi SAYGI varsa ve Herşey normalse beklemek Anlamsız.

Yazdiginiz gibi konusmakla en iyisini yaparsiniz
Sjzin evlenip cocuk sahibi olmak istemeniz su an en dogal hakkiniz ve o bunu anlamiyorsa yeterince olgunlasmamis demektir onunla evlenseniz bile cocuga hazir degilim derse ne olucak ?

bızım bır araya gelmemız tamamen tesaduf kader ne o nede ben bırbırımızı ortamımızı aılelerımızı hıc tanımıyoruz bılmıyoruz ben o yuzden daha erken dıyıp durdum ama erkendı hala aynı fıkırdeyım
ben ona demıyorumkı hemen evlenelım gene hazıran olsun ama artık cıddı adımlar atılsın ıstıyorum ve buda konusmaktan gecıyor bılıyorum
yanlız ben gercekten fıkırlerını net bellı eden derdını anlatabılen bırıyım kardesım bıle abla senı bu dunyada fıkırlerıyle konusmasıyla bastırabılecek 10 kısı varsa bırını bulmussun der
o konusuyo beni bazen susturabılıyo kötu anlamda degıl belkıde ben bu kalını sevıyorum ne bılım

Madem ertelemesinin haklı bir nedeni yok, çok haklı bir adım atacaksınız. Biraz korku verin aklı başına gelsin

Bencede açık açık konuşun ben artık evlenmek istiyorum zaten bellibir olgunluğa gelmiş insanlarız bebek sahibi olmak istiyorum yaşım geldi geçiyor deyin zaman geçtikçe anne olma olasılığım axalıyor deyin eğer evliliği düşünmüyorsan benide oyalama deyin

Madem ertelemesinin haklı bir nedeni yok, çok haklı bir adım atacaksınız. Biraz korku verin aklı başına gelsin

bencede biraz korksun kaybetceğini yavas yavas gıttığımı bılsın dımı
aklımda konuscaklarımı bır araya getırmeye calısıyorum artık kendımı yemektense böylese daha iyi
off ya sımdı ne desem nasıl baslasam

Hazır degulse evlenmeye kendi vaktınızı harcamayın derim. Beklicek yaş değil sonuçta.

Bu ilişkiyi adam gibi değerlendirmelisin. Haftada 5 saat yeterli değil zaman geçirmek açısından ama kış kaynaklı olduğunu söylemişsin. bana göre yarım saat mesafe sorun değil gibi..

Bir erkek 35 e dayandıysa bu yaştan sonra nedense biraz kasıyor evlenmek için. Çok fazla mı ince eleyip sık dokudukları için acaba?

Eğer bu insan sana “ evlenirsek mutlu olamayız” dediyse kendinin hazır olmaması tamamen bahane. Ben olsam fazla uzatmazdım sanırım bu ilişkiyi.

Oyalama politikasına başlamış beyfendi.Sen doğru düşünüyorsun canım, yaş az değil hayatını kurman lazım.

doğru olanda hem fıkırız konusmak
bı toparlamam lazım konuscaklarımı kafamda
aslında kafa göz dalıp nikah masasına oturtmakta bı secenek ama ben 1,77 o 1,80 boyunda gücüm yetmezki :))

Aslına konuyu açarken kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz "artık ben bu ılıskıyı böyle surduremıcem cunku benım mantıgımda bırını sevıyorsan onunla evlenmek istersın ve bi şeylere başlarsın..." diye konuya girip devamını getirirsiniz.Onu sevdiğinizi de söyleyin ama o sebepsiz yere böyle davrandıkça,aynı evi aynı yatağı paylaşmayı erteledikçe size karşı sevgisinden şüphe ettiğinizi söyleyin.Önceden prova etmek saçma oluyor gerçi,o an ki duruma göre kalbinizden ne geçiyorsa anlatın,ana fikir bunlar olsun yeterli

işin doğrusu yapılması gerekenı bılıyorum
bıraz gaz bıraz cesaret almak ıstedım sızden
bı de vurucu bıkac bısey kaparım dıye umuyorum :))

Ne anlamda hazırmı değil maddi açıdan mı peki?

Son düzenleme:
Ne anlamda hazır değil maddi açıdan mı peki?

maddı anlamda degıl onu bılıyorum
yas 35 olunca ınsanda korku oluyor bendede var cunku evlenmemıssın sımdıye kadar evlendıgınde herseyın en ıyısı olsun ıstoyosun hem kendıne hem cevrene karsı
tabı hiçbirinin olmıcana evlılığın pıyango oldugunuda bılıyosun içten içe
hak verıyorum ona ama artık süre yeter ya tamam ya devam ayrımındayız bız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…