35 yasında unıv mezunu yıllardır calısan bı bayanım erkek arkadasımda aynı yasta bı öğretmen
11 aydır bırlıkteyız şuana kadar bı kavgamız bı tartısmamız olmadı ara ara sıkıntılarımız oldu ama yasımızın verdığı bısey heralde konusup hallettık o onemlı bısey degıldı zaten .ancak ilk 5ay evlenmekten bahsedıp son 6 aydır hıc o kunular acılmıyor .baslarda o ısteklıydı ben bekleyelım bırbırımızı tanıyalım dıyordum .gecen ay oturup konustuk benımle ılgılı hıc bır sorunu olmadıgını benden baska bırıyle hayatını gecırmek istemedığını söyledı ancak şimdi bu evlenme işlerine başlarsak mutsuz olacağımzı soyledı işin acığı ben hazır degılım dedı bunu hazıran ayında konusup kararlarımızı vereceğimizi söyledı.bende tamam dedım doğrusu sustum.
şimdi benim içimi kemiren yasımız az degıl evlenıp çocuk sahıbı olmak ıstıyorum biliyorumkı hazır degıl bırde bız işlerimizden dolayı hafta sonları bulusuyoruz 5 saat bır aradayız ıkızde sıkaytecıyız aslındada sartlar aramız yarım saat ama gercekten kıs olmasından mı ne cok yoruluyoruz anlayıs gosterıyoruz bırbırımıze
artık ben bu ılıskıyı böyle surduremıcem cunku benım mantıgımda bırını sevıyorsan onunla evlenmek istersın vebi şeylere başlarsın ortada bı evlılık teklıfı bıle yok bız evlenıcez o kadar bırde ıkımızınde aılesı bılıyo ve komık olan baskı yapıyolar bulmusken bırbırınızı evlenın dıye komık aslında
ben bu hafta sonu bu konuyu konusup boyle devam edemıcemı eger hala kafasında hala soruları varsa aynı seylerı dusunmedımızı söyleyıp ayrılmak istedımı soylicem ve kendımı bılıyosam tükürdümüde yalamam kolay kolay
gercek onu sevıyorum sevdıgını bılıyom üzmek kırmak hiç istemıyorum ama böyle gıtmıyor .akıl akıldan ustundur bı akılda sız verın ne yapım ben