banada bı akıl verın

herkese cok tesekkur ederım

ne onun benımle ne de benım onunla ılgılı bı süphemız yok sinir oldugum durum aslında bu :))
aslında gecen hafta konuscaktım ama dedım ıyıce enine boyuna ne konusacağımı düşünmek istedim öfkeyle kalkmıyayım dedım ıyıkıde yapmısım
gecen hafta kahvaltı yapıtık .bı ara tamamen uzak olduğumuzu hisettim .kendımı onun anlattıklarını dinlemiyorken farkettım. garıbım farkına varsa ne cok uzulurdu. ne oluyorz dedım kendı kendıme sanırım bu belirsizlik bendede soğukluk oluşturuyor .
korkmadım desem yalan olur
bu haftasonu haledıcem yoksa ben kendımı yer bıtırırım

Nişan yapmayıdamı erteliyor. Bilemiyorum sizin açınızdan geç kalmak işinize gelmez

canım benim 35 yaşına gelmişsiniz tabiki bu yaşta olacak ilişkiler ciddi boyutta olur ve 11 aylık bi beraberliğiniz var iki insanın birbirini tanımaya yetecek bi zaman bu haftasonu alın karşınıza konuşun bu ilişki nereye gidiyor bundan 1 yıl sonra bizi ne şekilde hayal ediyorsun deyip konuya girin ve tepkisine bakın sonuçta hop diye yarın evlenmiyeceksiniz bunun istemesi var nişanı var düğünü ver nerden baksan 1 yıllı bulur e bu süreç içerisinde de tanımış olacaksınız. 35 yaşında olduğunuzu 1 yılı bulur evlenmek olur 36 ee bide bunun çocuk faslı var o da en az bir yılı bulur olur 37 yani kaç yaşında evlenecesiniz kaç yaşında anne baba olacaksınız siz 47 yaşındayken çocuğunuz 8 -10 yaşında olur farz edelim ve bu ciddi bi kuşak farkı olur yani zaman sizden geçer bu gidişle ve bunu ciddi ciddi erkek arkadaşınızla konuşun eğer evlilikle sonuçlandırmak istemiyorsa sizde bitirin neden onu bekliyeceksiniz sizden zaman akıyor 35 yaşından sonra tekrar birini tanıyacaksınız ilişkiniz olacak evlilik için oda ayrı bi zaman geçmesi ve 35 yaşından hamile kalmak daha zor oluyor biraz uzun oldu ama hiç kendinizi evlilikten anne olmaktan kendini evlilik için hazır hissetmiyen adam için mahrum etmeyin.

sizde haklısınız madem bu kadar birbirinizi çok seviyorsunuz iyide anlaşıyorsunuz beklemenin bir anlamı yokki en iyisi konuşmak doğru ama direk evlenmezsek ayrılalım diye girmeyin konuya birbirinizi kırmadan konuşun belkide kendine göre sıkıntıları vardır manevi yönden onları atlatmayı bekliyorduk hakkınızda hayırlısı olsun mutluluklar :) bizide haberdar edin :)

anlamadım 35 yaştan bahsediyoruz neye hala hazır değil .bencede oturup adam akıllı konuşmanız lazım ki, siz veya o dünkü çocuk değilsiniz.seven adam sevdiğini yanında ister yuva ister .biranönce deşin yarasını bakalım ne dicek size çok haklısın bu düşüncelerinde.

aklın yolu bır hepınıze tesekurler alakanıza
konusup koycam yoluna bu işi
zaten önceki ilişkilerimdede herşeyi ben düşünüp zorluyıp yapıyodum en sonunda ufak bı sen istedin böyle oldu dediklerinde ardıma bakmadan kaçıyodum
bu böyle olmasın istedim ama makus talihim
bazen ınsan neden dıye soruyor
isyan değil tabiki sadece soru

ben delircem ya bugun buraya daldım işyerinde iş güç hak getire

şimdi arıyo konuşma şu

aşkım napıyon ne edıyon bi yerde randevumuz var onu ctesı su saate alırmısın beraber gideriz
sen olmasan ben ne yaparım :))

içimden diyom iyi hoşta sonuç :)
alahım ya
benım aramamın nedenı bende var numara

tekrar merhaba herkese
2 ay önce açmıştım bu konuyu sonunda bağladım konuyu sonuca
sonuc anlaşarak ayrıldık en azından belirsizlik bıtti
ne düşündüğümü bilmiyorum ama galıba rahatladım
ama düzgün birine değer vermişim kendımı tebrık edıyorum :)) yada kandıryorum :))
kavgasız gürültüsüz konusup ben evlenlenmek istedğımı söyledım onun kararını sordum oda buna hazır olmadıgını söyledı ve konusup yolumuza devam etmeye karar verdık
hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…