- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
adamin biri yatak almis benim enayi cagiriyor
neymis kendi arabasi cok eskiymis yatak ucabilirmis o yuzden bizim arabayla yatak tasicakmis
benim aptal kocamda olur abi ne demek diyerek kostu gerizekali gelde sinir olma
Evet pardon,detayları sonradan okudum yani bahşiş olaylarını ve size para verirken sıkıntı yapmasını.
Eli bu kadar bol olan birisi karısına verirken de aynı cömertlikte davranabilirdi.
Ben ne eşinizi ne sizi kötü insanlar olarak görmüyorum.
Sadece farklısınız hem de çok.
Bu kadar farklı hayat görüşüne sahip iki insanın evlenmesi hata olmuş.
Ama yapacak birşey yok yani idare etmeye eşinizi ve kendinizi törpülemeye çalışacaksınız.
hep idare etmeye calisiyorum bakalim nereye kadar sonunu goremiyorum goremedigim halde devam ediyoruz
herkesi kendi gibi saniyor cok mu saf anlamadim ki
azicik gozunu ac diyorum bu seferde diyor arkadassiz mi kalayim bana onu mu demek istiyorsun diyor
yanlis anliyor ne alaka yani
valla acıkcası enayilik lafına bende bozuldum çünkü bende aynı şeyleri yapıyorum. inanki bu bir fıtrat değişemiyorsun. emin ol pek çok kere insanlardan yoruluyorsun ama yapmadığında bir huzursuzluk bütün dünya bizden bişiyler bekliyormuşcasına bir his. anlamaya çalış inanki enayiliğinden felan değil mütavaziliğinden
Söylediğiniz gibi kendini sevdirmek istiyorda olabilir.
Okulda lisede herkese birşeyler ısmarlayan tipler vardı mesela.
Sevilmek için sadece,tek amaç buydu.
Böyleyse bile demek ki eşinizin bir eksiği var,ne bileyim tamamlayamadığı bir yönü var.
Yani evlenirken belki böyle yardımsever halini sevip evlendiniz olamaz mı :)
Görücü usulü müydü ?
ortak bir arkadasimiz tanistirmisti 1 sene flort ettik evlendik o zamanlar evet hosuma gidiyordu yardimseverligi ama yanilmisim
kendine guveni yok bunu biliyorum ozguven eksikligi var babasiyla cok sorunlar yasamis babasiyla halen konusmazlar
Eee tamam işte geldik mi gerekçelere..
Adam enayi değil özgüveni yok hayatta dost edinmek,kendini sevdirmek ,saydırmak için bu yolu deniyor.
Size aynı yolu denemiyor çünkü bence herşeye rağmen onu seviyorsunuz :)
Bunu da hissediyor.
Özgüvenini ona geri kazandırmak gerek burası beni aşar.
Ama tek çözüm bu,sonra kullanılmalar azalacak,belki zengin olmayacaksınız ama en azından siniriniz geçecek.
Kocam muktedir diyeceksiniz kendinizi iyi hissedeceksiniz.
cok tesekkur ederim akli basinda yerinde yorumlariniz icin evet yazdiklariniz benide dusundurdu
Bugün herşey birikmiş,yarın sabah böyle düşünmeyeceksin zaten.
Ama idare ede ede de patlar insan,yeni bir misafir vakasına kadar iyi gider herşey.
Sende çaba göster ona özgüvenini vermek aslında biraz da senin elinde,amiyane tabirle gazlaman gerekiyor.
Yani yan yollara sapmaması için,seviyorsan istiyorsan bu özelliği dışında mutluysan çaba göster.
Değer mi değer...
Ayrılsan ne olacak,bitse ne olacak,adam küfür etsen bir daha enayi desen ne olacak ?
Sen ona enayi dedikçe onun zaten olmayan özgüveni dibe batıyor gittikçe .
Çocuk yetiştirir gibi düşün :)
Akıllı ,dominant,mantıklı bir kadınsın hırs yapacaksan eşine özgüvenini saglamak için hırs yap.
Ev işe ise takılma,şöyle düşün adam hergün zulüm ediyor hayatı burnundan getiriyor lanet ediyorsun yaşadığına ama eviniz var kirada değilsiniz ???
Ne olacak hiçbirşey ,kimseyle kendinizi kıyaslamayın.Sizin evliliğiniz size özel.
benzin parasini hic dusunmuyor
haftada en az 200tl benzin harciyor arabaya niye saga sola milleti tasiyor enayi degilde nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?