banada bir akil verin lutfen

adamin biri yatak almis benim enayi cagiriyor
neymis kendi arabasi cok eskiymis yatak ucabilirmis o yuzden bizim arabayla yatak tasicakmis
benim aptal kocamda olur abi ne demek diyerek kostu gerizekali gelde sinir olma

Arkadaşım insanların sana tepki vermesi biraz da üslübundan.
Yani elbette koca senin salak da dersin enayi de dersin ama..
Hani kocan nihayetinde parasının kıymetini bilmesede aynı yatakta yattığın adam.
Bence eşine saygın bitmiş yani ne yapsa batar bu dakikadan sonra.
Hayatta maddi olarak elde edemeğiniz hayallerinizi eşinizden çıkartıyorsunuz.
Haklısınızdır belki olabilir yani kullanılıyorda olabilir iyiniyetinden .
Ama bu onun suçu değil adam bu!
Yani eşiniz böyle bir adam bu yaştan sonra değişmez ki ,öyle değil mi?

hep idare etmeye calisiyorum bakalim nereye kadar sonunu goremiyorum goremedigim halde devam ediyoruz
herkesi kendi gibi saniyor cok mu saf anlamadim ki
azicik gozunu ac diyorum bu seferde diyor arkadassiz mi kalayim bana onu mu demek istiyorsun diyor
yanlis anliyor ne alaka yani

valla acıkcası enayilik lafına bende bozuldum çünkü bende aynı şeyleri yapıyorum. inanki bu bir fıtrat değişemiyorsun. emin ol pek çok kere insanlardan yoruluyorsun ama yapmadığında bir huzursuzluk bütün dünya bizden bişiyler bekliyormuşcasına bir his. anlamaya çalış inanki enayiliğinden felan değil mütavaziliğinden

Söylediğiniz gibi kendini sevdirmek istiyorda olabilir.
Okulda lisede herkese birşeyler ısmarlayan tipler vardı mesela.
Sevilmek için sadece,tek amaç buydu.
Böyleyse bile demek ki eşinizin bir eksiği var,ne bileyim tamamlayamadığı bir yönü var.
Yani evlenirken belki böyle yardımsever halini sevip evlendiniz olamaz mı :)
Görücü usulü müydü ?

tamam yapsin yine sabredeyim ama ben birsey istedigimde o zaman onada gerek yok olmaz dememeli onada bozuluyorum
mesela birsuru diyelim 10 cift ayakkabim var 11 almak istedigimde ne gerek var birsuru varya dememeli
sizin burcunuz ney

eşinizin yaptığı enayilik değil iyilik keşke enayi dememiş olsaydınız. erkekler çok sinirlidir bence onları
çok görmemek gerekir sen canını sıkma biraz daha sakin konuş onunla huylu huyundan vaz geçiremez.

ortak bir arkadasimiz tanistirmisti 1 sene flort ettik evlendik o zamanlar evet hosuma gidiyordu yardimseverligi ama yanilmisim
kendine guveni yok bunu biliyorum ozguven eksikligi var babasiyla cok sorunlar yasamis babasiyla halen konusmazlar

ortak bir arkadasimiz tanistirmisti 1 sene flort ettik evlendik o zamanlar evet hosuma gidiyordu yardimseverligi ama yanilmisim
kendine guveni yok bunu biliyorum ozguven eksikligi var babasiyla cok sorunlar yasamis babasiyla halen konusmazlar

Eee tamam işte geldik mi gerekçelere..
Adam enayi değil özgüveni yok hayatta dost edinmek,kendini sevdirmek ,saydırmak için bu yolu deniyor.
Size aynı yolu denemiyor çünkü bence herşeye rağmen onu seviyorsunuz :)
Bunu da hissediyor.
Özgüvenini ona geri kazandırmak gerek burası beni aşar.
Ama tek çözüm bu,sonra kullanılmalar azalacak,belki zengin olmayacaksınız ama en azından siniriniz geçecek.
Kocam muktedir diyeceksiniz kendinizi iyi hissedeceksiniz.

cok tesekkur ederim akli basinda yerinde yorumlariniz icin evet yazdiklariniz benide dusundurdu

cok tesekkur ederim akli basinda yerinde yorumlariniz icin evet yazdiklariniz benide dusundurdu

Bugün herşey birikmiş,yarın sabah böyle düşünmeyeceksin zaten.
Ama idare ede ede de patlar insan,yeni bir misafir vakasına kadar iyi gider herşey.
Sende çaba göster ona özgüvenini vermek aslında biraz da senin elinde,amiyane tabirle gazlaman gerekiyor.
Yani yan yollara sapmaması için,seviyorsan istiyorsan bu özelliği dışında mutluysan çaba göster.
Değer mi değer...
Ayrılsan ne olacak,bitse ne olacak,adam küfür etsen bir daha enayi desen ne olacak ?
Sen ona enayi dedikçe onun zaten olmayan özgüveni dibe batıyor gittikçe .
Çocuk yetiştirir gibi düşün :)
Akıllı ,dominant,mantıklı bir kadınsın hırs yapacaksan eşine özgüvenini saglamak için hırs yap.
Ev işe ise takılma,şöyle düşün adam hergün zulüm ediyor hayatı burnundan getiriyor lanet ediyorsun yaşadığına ama eviniz var kirada değilsiniz ???
Ne olacak hiçbirşey ,kimseyle kendinizi kıyaslamayın.Sizin evliliğiniz size özel.

sanki yillardir taniyorsunuz beni :)evet aynen soylediginiz gibi yeni bir misafir vakasina kadar hersey iyi gidiyor aynen oyle oluyor.
umarim sabrim tukenmez bazen gercekten cekip gitmek istiyorum ama birseyler yine engellyor beni
cok sagolun cok tesekkur ederim size yorumlarinizda esenlik buldum

birincisi o senin kocan çocuğun değil
sabrının bir sınırı olacaktır emin ol
ben senin söylediğin gibi tuzu kurulardan değilim
Allah kuvvet verdiği sürece çalışıcaz eşim de ben de
belki hiç evimiz olmucak ama yine de şükretmesini bilicez
bana demişsin ya karnınızı sevginiz doyurur diye
çok şükür karnım da tok, gözüm de..

ayrıca ev konusunda sana şunu söylemek isterim
büyüklerimizin bir lafı vardır

güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme malına bir kıvılcım yeter...

sizin için her ne kadar dualara inanmasanız da dua edicem çünkü durumunuza çok üzüldüm
o kadar maddiyatçı bir bakış açınız var ki bu bakış açısıyla hiç bir zaman mutlu olamazsınız
sadece geçici mutluluklar yaşarsınız
1 eviniz olur 1 tane daha sonra 1 tane daha istersiniz
Allah yardımcınız olsun ama en çok da eşinizin...

benzin parasini hic dusunmuyor
haftada en az 200tl benzin harciyor arabaya niye saga sola milleti tasiyor enayi degilde nedir

haftada 200tl benzin bana çok geldi açıkçası.eğer her hafta böyle harcanıyorsa aylık 700-800 tl gibi benzin harcıyorsunuzdur demektir.buda bir asgari ücret parası.bide bu arabaların vergisiydi,bakımıydı gibi masrafları var tabiki.evizinin kazancını bilmediğimiz için geri kalan harcamalarını bilmiyoruz..kiraydaysanız haliyle kira parasıda veriyorsunuz ve sizde birikim yapıp ev sahibi olmak istiyorsunuz doğal olarak.insanlara ne kadar veririseniz o kadarda isterler bunun sonu yoktur çünkü.bir arkadaş güzel açıklamış eşinizin özgüveniyle ilgili.probleminize burdan başlayabilirsin bencede.ama kenarıyıda ufaktan ufaktan para biriktirmeyi gayret edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…