banada bir akil verin lutfen

diger bir arkadasi evi tasiyacakmis gel yardim baska yardim edicek kimse yok demis gitti tumgun yardima sabah 10 cikti gece 12 de geldi 2 gun sirtinin belinin agrisindan kalkamadi gecenlerde yine ayni adama isi dustu adamin cevabi abi cok islerim var cok yogunum hakkini helal et bu nedir ya kendini resmen kullandirtti soylemistim ona gitme diye

eşinize karşı üslubunuz yanlış.sonuçta o sizin hayat arkadaşınız,haklı ya da haksız ona hakaret etmek hoş bir davranış değil.olaylara yaklışırken empati kurmaya çalışın.o kendi yerine koyun ve öyle düşünün.

bazı dusuncelerınızden hoslanmasamda bazılarında da haklı buldum sızı,cok merak ettıgım bırsey var bugun sızın esınızın bır ıhtıyacı olsa o sureklı yardımına kosturdugu ınsanlar yanında olurmuydu?pek sanmıyorum ıyılıkten maraz dogar cok ıyı nıyetlı ınsanların suıstımale ugradıklarına cok sayıt oluyorum malesef

Son düzenleme:
Burada nekadar ciddi sorunlar anlatan kadınlar var ama çoğunda bu uslubu görmüyorum.Bukadar basit olaylardan eşinize bu ithamlarda bulunmanız çok yanlış.Eşiniz bu yaptıklarının karşılığını bugün olmasa başka zaman eminim alacaktır.Yapılan iyiylikte kötülükte karşılıksız kalmaz..Ayrıca eşiniz aslında herkesin olmamsı gerektiği gibi davranıyo..Keşke eşiniz gibilerin sayısı artsa,daha güzel bi dünyada yaşardık.Herşey ev bark sahibi olmak değil...

az evvel kı yorumumu bu yazdıklarınızı okumadan yazmıstım,anlatmaya calıstıgım sey tamda buydu
sen herkezın yardımına kos maddı manevı ama senın bır seye ıhtıyacın oldumu yok musayıt degılım yok kusura bakma ısım var hep bole olur zaten.

hic sanmiyorum ki zatende birkackez oldu ama aldigi cevaplar hep ya yogunum abim yada sehirdisindayim oldu 100 kisiye hamallik yapmissa iclerinden 3 kisi anca cikar adam gibi olan goruyorum cunku anliyorum gozlemliyorum.menfaat dunyasi insanlar biryere kadar taniyor birbirini.

adamin kendi arabasi var tutmus bizim arabayi istiyor arabasi bozuk degil birsey degil niye bizim araba .cunku benim salak kocam olur der ya herseye istenir ondan.

ben bu arkadaşı çok iyi anlıyorum,oda eşine kıyamıyor aslında ama huyunuda değiştiremediğinden iyice sinir küpü olmuş,
bu yüzden ağzından böyle üsluplar çıkıyor,ama bunları hakeden eşiniz değilde kendini uyanık zanneden arkadaşları.
sizde onlara diyemediğiniz lafları eşinize diyosunuz,üzmeyin adamı valla huzurunuz kaçar.

esime bu ithamlarda bulunmayi bende istemiyorum ama surekli insanlara kendini kullandirana ne derler siz soyleyin hak ediyor bence.evet keske sayilari artsada birazda biz yaralansak degilmi hep bizden gitmese.daha guzel dunyada yasayanlar icin ev bark sahibi olmak demek degildir cunku zaten onlarin herseyi vardir tuzlari kurudur oyle konusurlar nerde bir inek baksamda gorsemde sagsam diye dusunurler sonrada ah ne iyi insanlar var keske herkes oyle olsa derler

insanlara kendini kullandirdigi icin sinir oluyorum o insanlar icin harcadigimiz paralari biriktirsek simdiye ev sahibi olmustuk.
zaten boyle insanlarda nasil rahatlar ya piskin piskin gelip gidiyorlar hic utanma yok elin evinde saat 12 kadarda oturuyorlar cocuklu ev cocugun yatma saati gelmis hala oturuyorlar

Bundan sonrasını okumadım, okumayacağım da.. Siz ev sahibi olmayı değil, evin size sahip olmasını istiyorsunuz. Dünya malı için size ahiretinizi kazandıracak kocanıza "ENAYİ" diyerek en büyük ahlaksızlığı yapıyorsunuz kusura bakmayın.. Ve gelip bir de bunu belirtiyorsunuz.. Düşünsenize, sizin eşiniz de başka bir forumda sizden "ENAYİ" diye bahsediyor erkeklere.. !!
Duayla iş yürümüyorsa çaresini de bize sorma, biz duadan daha tesirli değiliz. Bir evin olsun faizle, kocan çalışsın etsin, eve gelsin , sırf iyiliği için tonlarca azar işitsin, zamanla değişsin, karşılıklı hakaretler edin, ama sizin eviniz var!!..Çok mutlu olursunuz dimi kira O kira ödemediğiniz "EVİNİZDE"..!!
O iyi adama yazık, bence evdeki tek sorun sizsiniz..İnşallah eşinize layık bir kadın olursunuz..Size duam sadece bu olur..!!

Son düzenleyen: Moderatör:

sizin eviniz oldugu icin mi bu kadara rahatsiniz
merak etme canim kendisinede soyledim yuzunede bagirdim enayi oldugunu cunku oyle enayi yazdiklarimin tamamini okumadanda yorum yapmissin anlamani beklemiyorum.
evet kira odemedigim evimde cok mutlu olurum en azindan evim olur bir guvencem olur
ama bu enayi kocayla zor

Bende kirada oturuyorumm ve önümüzdeki uzun yıllarda ev sahibi olma durumum yok,yani tuzum kuru değil :))ama yinede eşimin ve benim canım sağolsun diyebiliyorum ve eşime saygı duyuyorumm..
Ayrıca sizi rahatlatacaksa anlatayım..Topluca yemeğe gideriz arkadaşlarla eşim kalkar hesabı öder,evimize çocuklu gelen misafirlerimiz var arabayla alır ve evlerine bırakır,çünkü onlar bize değer verip evimize gelmişlerdir ve dostlarımızdır..1 tane arabamız var zar zor aldığımız oda şuan eşimin kardeşinde kullanıyo :))Şimdi biz enayimiyiz???Hayır İNSANIZ.

Yazık sana!! yazdıklarını alkışlıyorum.. Benim evim yok, cebimde bazen hiç para olmaz, yıllardır annem çekti, çeker ki ben çekmek olarak görmem, 10 kardeş büyüdük.. Bazen yemeğimiz olmadı ama biz 1 tane zeytini paylaşmaktan onur duyuyorduk..Çünkü annem babam birbirine saygılıydı, dualarımız vardı, sevgimiz, saygımız vardı..Rabbime bin şükür ki böyle oldu, yoksa senin gibi kocalarımızın kıymetini bilmezdik.. Nişanlım zengin, ama bana alma dışardakilere ver diyorum, kimsesizlere ver diyorum, benim karnım doyuyor çok şükür.. O böylece beni daha da çok seviyor..Daha da çok yapıyor.. Ben parayla, evle hiçbir zaman mutluluğu kıyaslamadım çok şükür.. Ailem hep insanların yardımına koştu ve koşar da, bi sıkıntımız olduğunda koştuğumuz insanlar bize koşmadı..Ama yılmadık elhamdulillah.. Şimdi sonuç ne mi? Allah bize lütuf etti.. İnsanlar bizi parmakla gösteriyor.. E..'nin kızları, evlatları diyorlar.. Çok şükür Rabbime ki evimiz olmadı, belki olsaydı biz de çok şaşardık.. Senin için sadece üzülüyorum, bak ben kirada çoook mutluyum ama sen düzenli maaşı olan, arabası olan bir adamla çoook mutsuzsun... Bence tek sorun sensin..Rabbim yardımcın olsun...!!

sizi bilmem ama benim kocamin enayi oldugu tescilli ben tescilledim.
bu yazdiklarinizi evlendim evleneli yapiyor benim esim ben artik biktim
etrafimdaki herkes ev sahibi oldu biz haric insan nasil uzuluyor ben uzuluyorum
cunku ben bir ev sahibi olmak istiyorum ama bu enayi kocayla olmicak bu is

lafın bence ağır olmuş insan eşine enayi der mi? keşke daha kibar uyarsaymışın ama yaptığı bana da öyle enayilik gelmedi eşin gerçekten iyi birisi

Başka örnekler var mı araba örneği dışında ?
Eşin layık gördüğünüz gibi ENAYİ bile olsa gerçekten kullanılıyorsa eninde sonunda durumu anlaycaktır.
Belki 40 yaşında ama birgün.
Çok detaylı düşünüyorsunuz kocmaın evlerine bırakmasından rahatsız olduğunuz ve eşinizi kullandığı düşündüğünüz insanları neden evinize misafir ediyorsunuz ?
Yani eve bırakılmayacak kadar uzak insanlar ama sizin evinize gelebiliyorlar.
Babam geldi aklıma bize gelen arabaları olmayan bazı misafirleri evlerine bırakır özellikle kışın,ne olacak ki?
3 liralık benzin yakacak ama o insanlar üşümeyecek 3 liralık benzin bizi batırmaz kaldı ki batırmadı.

haddini bil asil sana yazik
aman ne guzel ne guzel bende seni alkisliyorum zengin kocayi bulmussun sagmasini bilmiyorsun sana yazik

evet baska orneklerde verdim yazdim konuya
ben davet etmiyorum etmek istemiyorum yine kocam davet ediyor
benim derdim sadece araba degil inanin daha bunun gibi bircok sey

evet baska orneklerde verdim yazdim konuya
ben davet etmiyorum etmek istemiyorum yine kocam davet ediyor
benim derdim sadece araba degil inanin daha bunun gibi bircok sey

Evet pardon,detayları sonradan okudum yani bahşiş olaylarını ve size para verirken sıkıntı yapmasını.
Eli bu kadar bol olan birisi karısına verirken de aynı cömertlikte davranabilirdi.
Ben ne eşinizi ne sizi kötü insanlar olarak görmüyorum.
Sadece farklısınız hem de çok.
Bu kadar farklı hayat görüşüne sahip iki insanın evlenmesi hata olmuş.
Ama yapacak birşey yok yani idare etmeye eşinizi ve kendinizi törpülemeye çalışacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…