- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
valla ben bunda bi enayilik göremedim
aksine sizde ikincilik çıkarma gördüm
kusura bakmayın gördüğümü söyledim..
yani ben tam anlatamadim sanirim o sadece bir ornekti
birtane daha anlatim
gecenlerde eve yeni beyaz esya aldik firinimizi degistirdik bozulmustu gittik yenisini aldik benim biriktirdigim parayla parasini benden istiyor tabiki evliyiz kimde varsa verir ben verdim
herneyse eve sonradan gonderiyorlar 3 gun sonra geldi firini getiren kisilere bahsis veriyor ne gerek var o onlarin isi degilmi ki madem o kadar bonkor zenginde neden ben veriyorum firinin parasini kendi odeseydi ya iste bu tarz seyler beni sinir ediyor gereklimiydi bahsis vermek .
Eşiniz enayi değil, eli bol, gönlü zengin.
Bu aslında güzel bir huy ama kendini herkese kullandırtmadığı sürece.
sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr[/
çevresinin eşinizi parası için sevdiğini nerden biliyosunuzki,kimse kimseyi beni evimden alıp evime bırakıyo diye sevmez,arkadaşlarınızda eminim bu sebeple gelmiyolardır evinize,,eşinizi bu konuda değiştiremezsiniz sadece ondan gizli aileniz için birikim yapabilirsiniz,,ben böyle yaparak kendimi rahatlatıyorum açıkçası
ondan gizli biriktiremem banka hesabimiz bile ortak keske oyle yapmasaydim basta
tamam sigarasi disari hayati vs.. bir aliskanligi yok ama bu eli bollugu beni deli ediyor keske cimri bir kocam olsaydi
salakligima doymim bunun gibi birini aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?