- Konu Sahibi newyorktasonbahar
-
kusura bakmayın ama yazdıklarınız çok üzücü
gelenler sizin misafiriniz bırakınca ne oluyor anlamadım
bunun adı enayilik mi yani.
eşiniz size kızmakta haklı enayi kelimesi eşinize karşı hiç hoş olmamış bence
aranızda saygı kalmaz bir süre sonra
o da size daha ağır laflar söyleyebilir ki zaten söylemiş
bu kadar parayı önemsemeyin
ne güzel insanlar alınteri dökmüş eşinizin de gönlünden kopmuş vermiş belki dua etmişlerdir size
sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr
sizce surekli boyle eli acik olmasi normalmi yani?insanlara surekli yaranmaya calismak normalmi?valla arkadaslarim dostlarim beni paramla seveceklerine asosyal olurum daha iyi bana diyor etrafimda insan birakmicaksin iyi ama etrafindaki insanlarda hep onu kullaniyor gostermeye valisiyorum anlamiyorrrrrrrrrrrrr
etrafındaki insanların çokluğu da biraz bonkörlüğündendir ama sen buna çok takılma.elbet bir gün ders alır.
işte huyunu değiştiremezsin.onun yerine arkadaşın dediği gibi her gün o verdiği bahşişleri sen al ondan.madem seviyorsun böyle şeyleri bana da her gün biraz para ver biriktirelim de.
ama birkere degil ki 10 defa gelmislerse 10nunda evlerinden hem alip hem geri goturmustur bu kadar rahat insanlar yani ben utanirim.
bacim artik duayla felan is yurumuyor bu devirde benden sonra evlenenler bile evlerini barklarini yaptilar ben hala kiradayim.
duayla iş yürümüyor mu???? ben onu duasız iş olmuyor diye biliyordum..
neyse bence eşinizden bu kadar şikayetçiyseniz cimri koca istiyorsanız boşanıp öylesini bulun!!!
biz de kiradayız ama çok şükür karşılıklı sevgimiz saygımız sonsuz benim için gerisi boşşş...
Dua ve sabır birbirinden ayrılmaz bir bütündür. dua da devam önemlidir. sabrederek ve dua ederek aşılmayacak şey yoktur. Allah haşa bankamatik mi ki, ihtiyaç zamanında dua et versin dilediğini.... neyse Allah gönlünüze göre bir hayat versin size....
peki ben sildim ama siz alıntı yaptığınız için malesef saptırdığım mesajım sayfanızda kalacak. çok affedersiniz...iyi akşamlar...
ama birkere degil ki 10 defa gelmislerse 10nunda evlerinden hem alip hem geri goturmustur bu kadar rahat insanlar yani ben utanirim.
bacim artik duayla felan is yurumuyor bu devirde benden sonra evlenenler bile evlerini barklarini yaptilar ben hala kiradayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?