- 2 Eylül 2013
- 463
- 127
- 53
öncelikle günaydın hanımlar.5 yıllık evliyim 2,5 yasında bir kızım var agresifliği falan yok gayet ılımlı sözümü dinleyen bir çocuk ancak hiç arkadaşımız yok çevremizde ve haliyle çok bunalıyor.ben çalışıyorum sabah 8,5 akşam 7,5 birlikte izin günlerim hariç çok fazla vakitte geçiremiyoruz.eve geldiğimde elimden geldiğince oynamaya ilgilenmeye çalışıyorum ama bir anda anne ben çok sıkıldım diyip duruyor alıp parka götürüyorum dışarı çıkarmaya çalışıyorum(ancak bu süre 1 saat kadar oluyor)yok yinede memnun olmuyor.haklı çocuk ancak başka birşeyde yapamıyorum.babaannesi bakıyor kızıma bu arada iyide bakıyor çocuğa arada katı kuralından başka bir sıkıntı yaşatmadı sağolsun bana ancak yok sıkılıyorum sıkılıyorum diyip duruyor.doğru düzgün yemek yemiyor.gelişmeside sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım.haftalık bir gün izin yapıyorum ondada pert oluyorum ertesi gün işe gitmeye zorlanıyorum her yerimin ağrısından ev işini bile eğlenceli kılmaya çalışıyorum hem işimi yapayım hem onunla ilgileneyim diye ev silerken bile heryeri su yapmasına rağmen gülüyorum aaa kızım bana yardımmı ediyor diyorum ancak yine de çok memnun olmuyor.
Arkadaşlar şimdi sorum şu
ben kızımı şu an kreş gibi bir ortama sokmak istemiyorum.hem küçük hem yaşıtlarına oranla bedenen çok zayıf çekingen bir çocuk
hani sosyalleşmesi için neler yapmalıyım kurslara falan mı yazdırayım ancak hangisine göndermeleyim yaşına en uygun hangisi olur
inanın peşinde pervane oluyorum azıcık kahkaha atsa gülse eğlense dünyalar benim oluyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bana
Arkadaşlar şimdi sorum şu
ben kızımı şu an kreş gibi bir ortama sokmak istemiyorum.hem küçük hem yaşıtlarına oranla bedenen çok zayıf çekingen bir çocuk
hani sosyalleşmesi için neler yapmalıyım kurslara falan mı yazdırayım ancak hangisine göndermeleyim yaşına en uygun hangisi olur
inanın peşinde pervane oluyorum azıcık kahkaha atsa gülse eğlense dünyalar benim oluyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bana