Banada bir akıl verirmisiniz

Cocugunuzu uc yasindan once kursa gondermenizi saglikli bulmuyorum. Kursa degil size ihtiyaci var daha cok. Egitici zeka oyunlari var cocuklara yonelik. Onlardan alsaniz aksamlari siz oynatsaniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim iki oglum var buyugunu is nedeniyle 1.5 yasindaa krese verdim. Cok celimsiz bir cocuktu. Hala daha zayif ama oradan cok sey aldi sosyallesti. Aksam eve gelince bize sarmiyordu. Sindi ikinci cocugum 2.5 yasinda tam kizinizla ayni yasta ve o da eylulde krese baslayacak. Bunlari anlatiyorum kres cok iyi oluyorcocuk icin. Eger bu dusunceniz yoksa ilk tavsiyem babaanne hergun ayni saatte parka gotursun. Parkta belirli arkadaslar edinsin. O cocuklarin anneleri ile iletisim kurun hergun parkta bulusmak icin. Vardir illa cocugunu surekli parka getiren.

arkadaşların dedği gibi haftada 2-3 günlük bir kreş kurtarır beni şu anda tabi şeytanlaşıp anne ben hergün gidicem demezse

binada çocuk yok kızımın kuzeni falan yok iki aileninde ilk torunu Allahım ne fenaymış bu yaşlar sıkıldım off anne diyo kızım napayım şimdi diyorum çok saçma anne diyo alara gel beraber oynayalım diyorum anne offf abartma ya abartma diyo resmen çatır çatır kavga ediyo

dil de pabuç maşallah:)
o zaman haftada 3 gün kreş en mantıklısı gibi geliyor

öncelikle günaydın hanımlar.5 yıllık evliyim 2,5 yasında bir kızım var agresifliği falan yok gayet ılımlı sözümü dinleyen bir çocuk ancak hiç arkadaşımız yok çevremizde ve haliyle çok bunalıyor.ben çalışıyorum sabah 8,5 akşam 7,5 birlikte izin günlerim hariç çok fazla vakitte geçiremiyoruz.eve geldiğimde elimden geldiğince oynamaya ilgilenmeye çalışıyorum ama bir anda anne ben çok sıkıldım diyip duruyor alıp parka götürüyorum dışarı çıkarmaya çalışıyorum(ancak bu süre 1 saat kadar oluyor)yok yinede memnun olmuyor.haklı çocuk ancak başka birşeyde yapamıyorum.babaannesi bakıyor kızıma bu arada iyide bakıyor çocuğa arada katı kuralından başka bir sıkıntı yaşatmadı sağolsun bana ancak yok sıkılıyorum sıkılıyorum diyip duruyor.doğru düzgün yemek yemiyor.gelişmeside sıkıntılı ne yapacağımı şaşırdım.haftalık bir gün izin yapıyorum ondada pert oluyorum ertesi gün işe gitmeye zorlanıyorum her yerimin ağrısından ev işini bile eğlenceli kılmaya çalışıyorum hem işimi yapayım hem onunla ilgileneyim diye ev silerken bile heryeri su yapmasına rağmen gülüyorum aaa kızım bana yardımmı ediyor diyorum ancak yine de çok memnun olmuyor.
Arkadaşlar şimdi sorum şu
ben kızımı şu an kreş gibi bir ortama sokmak istemiyorum.hem küçük hem yaşıtlarına oranla bedenen çok zayıf çekingen bir çocuk
hani sosyalleşmesi için neler yapmalıyım kurslara falan mı yazdırayım ancak hangisine göndermeleyim yaşına en uygun hangisi olur
inanın peşinde pervane oluyorum azıcık kahkaha atsa gülse eğlense dünyalar benim oluyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz bana

Kızınız 2.5 yaşında zaten bu yaşta kreş onun için çok erken olur :26: bana kalırsa çalışma gibi zorunluluğunuz yoksa gerçekten çalışmayı bırakın kendiniz ilgilenin çocuğunuz ile daha kaliteli vakıt geçirmiş olursunuz onun büyüme döneminde yok benim çalışmam lazım derseniz de bir aktivitede bulunun diyeceğim ama yaşı çok küçük 2,5 yaştan bahsedıyorsunuz bı arkadaş yazmış yüzme diye bence o mantıklı:17:

Cocugunuzu uc yasindan once kursa gondermenizi saglikli bulmuyorum. Kursa degil size ihtiyaci var daha cok. Egitici zeka oyunlari var cocuklara yonelik. Onlardan alsaniz aksamlari siz oynatsaniz.

neler almadımki evde zıp zıp tavşan yapıp zıplıyoruz ya alttaki çıkacak bigün tepemizde ne tepiniyosunuz diyo memnun edemiyorum ramazanda iftarda iş arkadaşlarımla çocuklarıda aldık yemeğe gittik oyun parkı olan bir yere çocuklarda nerdeyse yaşıtlar o mutluluğunu görseniz dünyalara bedeldi üstüne tabaktaki yemeklerinin hepsini yedi aylardır o şekilde yemek yediğini görmemiştik

dil de pabuç maşallah:)
o zaman haftada 3 gün kreş en mantıklısı gibi geliyor

hemde ne papuç babannesine ben kardeş istiyorum diyor babannede sen küçüksün ne kardeşi diyor oda nerden öğrendiyse artık büyük ihtimalle çizgi filmden bak şimdi seni uzaya fırlatırım diyor

Kızınız 2.5 yaşında zaten bu yaşta kreş onun için çok erken olur :26: bana kalırsa çalışma gibi zorunluluğunuz yoksa gerçekten çalışmayı bırakın kendiniz ilgilenin çocuğunuz ile daha kaliteli vakıt geçirmiş olursunuz onun büyüme döneminde yok benim çalışmam lazım derseniz de bir aktivitede bulunun diyeceğim ama yaşı çok küçük 2,5 yaştan bahsedıyorsunuz bı arkadaş yazmış yüzme diye bence o mantıklı:17:

yüzmeyede 3 yaşı doldurmadan almıyorlar şu anki geçici çözüm kreş gibi gözüküyor haftada 2-3 gün olabilirim diye düşünüyorum açıkçası

hemde ne papuç babannesine ben kardeş istiyorum diyor babannede sen küçüksün ne kardeşi diyor oda nerden öğrendiyse artık büyük ihtimalle çizgi filmden bak şimdi seni uzaya fırlatırım diyor

hahahahahaha hiç güleceğim yoktu sıpa

hahahahahaha hiç güleceğim yoktu sıpa

zaten büyük adam gibi kavga ediyor başak burcu geçimsiz olurmuş ya ondan heralde balkondan arabalara bağırıyor.yavaş sürün psikopata bağlamayın kaza olcak şimdi yavaşşşşşş

yardımlarınız için çok sağolun arkadaşlar şu an kreş işi kafama yattı internetten birkaç güvenilir yere bakıp görüşeyim 3 yaşını dolduruncada ya jimnastik yada yüzme bakalım artık

Hamileliginiz zor gecmis. Kan pihtilasmasi zor ama hic mi kardes dusunmuyorsunuz. Simdi tam zamani gibi geldi bana

zaten büyük adam gibi kavga ediyor başak burcu geçimsiz olurmuş ya ondan heralde balkondan arabalara bağırıyor.yavaş sürün psikopata bağlamayın kaza olcak şimdi yavaşşşşşş

ayy maşallah süphanallah,bu yaşta bu dil.
bu kız kandırılmazda oyuncakla falan çetin ceviz belli.

Avm oyun bolumunu seviyorsa ilk isiniz kres olmali

evet kreş işi şu an daha mantıklı gelmeye başladı tavsiyeleriniz için sagolun onu bir araştırayım haftada 2-3 gün dediğiniz gibi yeterli gelir fiyatlar hakkında bilginiz varmı ankaradayım ben

Ankaradaymissin fikir verim cnm oyun gruplari ilac olur size cook arastirdim zamaninda.ama oturdugum yer kisitlioldugu icin taa uzaga gonderemedimyollarda. Perisan olacakti cocuk calismadigim icin sorunolmadi. Bana zaten ben sadece yasitlariyla vakit gecrsin diye ugrasmistim bu yil anaokulu yasi geldi. Allahtan da yazdirdik 4 yas simdi.ben arstiriken 3 filandi.ankarada ya pa kurumlari var kac yas olursa olsun haftda 2 gun seninkinin yasina gore yasit 5 6 kisiyle bi oyun odasinda oynattiriyorlar 2 saat bir buyuk oluyor baslarinda.bekleme odasi var anneler icin sencalisiyormussun artik ayarlarsinizonu.bencede faydaliolur ben onagonderemedimden anaokuldan once bir ortama girsin zorluk olmasin diye hafta sonlari 2 aybale kursuna yolladim 3 4 ay once tekrar yollucam.birde gsteri yaptilar.faydasi oluyor biraz uzak ama napalim hersey onla icin.ilk defa bensiz bale kursunda durmasi cok sevinmistim ozellikle kiz cocukleri etegiydi tuluydu bayiliyorlar.bence sen oyun grubunu kesinlikle dusun en uygunu2.5 yasa degismediyse fiyat ya-pa oyun grubu haftada 2keresi ayda 300 civarimiydi neydi yanlis olmasin net hatirlamiyorum ama oyle pahalida degildi cok fazla..

Hamileliginiz zor gecmis. Kan pihtilasmasi zor ama hic mi kardes dusunmuyorsunuz. Simdi tam zamani gibi geldi bana

bacaklarıma pıhtı attı çektiğim ağrı akıllara zarar kan sulandırıcı alıyorum doktor şu an için gebelik riskli dedi bide hamilelikte çok sıkıntılıydı şişmeden ayaklarımın üzerine basamıyodum bunları bir kenara bıraksamda kendime güvenemiyorum ikinci bir çocuk için çok takıntılıyım zaten heleki son zamanlardaki çocuk istismarları beni daha beter takıntılı hale getirdi eşimin arkadaşları çocugu kucağına alıp sevse bile rahatsızlık hissediyorum elimde değil ama sanki dışardaki tüm erkekler potansiyel suçlu oldu gözümde bu tavrımı yenemedim açıkçası ondan ikinci bir çocuk korkutuyor beni koruma korkusu yaşıyorum

ayy maşallah süphanallah,bu yaşta bu dil.
bu kız kandırılmazda oyuncakla falan çetin ceviz belli.

kandırılmıyo puzzle yapalım gel diyorum yaşına uygun aldım birtane 2 dk birleştiriyoruz sonra saçmalık anne istemiyorum diyo eşşek sıpası buldularda bunuyolar valla dışarda aç susuz dolaşan ilgi görmeyen çocukları gördüğüm zaman sana aslında herşey fazla diyorum ama evlat bişey yapılmıyo

Avm oyun bolumunu seviyorsa ilk isiniz kres olmali

çok seviyo ama benide sokmaya çalışıyo içine geçen gün girdim Allahım bir anne ben varım en son 5-6 çocuk var üstümde topların içine gömülmüştük eşimde dışardan izliyo iyi işte çocuklugunu geri veriyolar sana diyip dalga geciyo

Ankaradaymissin fikir verim cnm oyun gruplari ilac olur size cook arastirdim zamaninda.ama oturdugum yer kisitlioldugu icin taa uzaga gonderemedimyollarda. Perisan olacakti cocuk calismadigim icin sorunolmadi. Bana zaten ben sadece yasitlariyla vakit gecrsin diye ugrasmistim bu yil anaokulu yasi geldi. Allahtan da yazdirdik 4 yas simdi.ben arstiriken 3 filandi.ankarada ya pa kurumlari var kac yas olursa olsun haftda 2 gun seninkinin yasina gore yasit 5 6 kisiyle bi oyun odasinda oynattiriyorlar 2 saat bir buyuk oluyor baslarinda.bekleme odasi var anneler icin sencalisiyormussun artik ayarlarsinizonu.bencede faydaliolur ben onagonderemedimden anaokuldan once bir ortama girsin zorluk olmasin diye hafta sonlari 2 aybale kursuna yolladim 3 4 ay once tekrar yollucam.birde gsteri yaptilar.faydasi oluyor biraz uzak ama napalim hersey onla icin.ilk defa bensiz bale kursunda durmasi cok sevinmistim ozellikle kiz cocukleri etegiydi tuluydu bayiliyorlar.bence sen oyun grubunu kesinlikle dusun en uygunu2.5 yasa degismediyse fiyat ya-pa oyun grubu haftada 2keresi ayda 300 civarimiydi neydi yanlis olmasin net hatirlamiyorum ama oyle pahalida degildi cok fazla..

ya-pa oyun grubu ismi bumu nerde arkadaşım bir görüşeyim yenimahalledeyim ben

ya-pa oyun grubu ismi bumu nerde arkadaşım bir görüşeyim yenimahalledeyim ben

cankayada cnm.bir nete bak yapa ana okulları diye.o yaslarda avm deki oyun aarınsa benide alıyordu sukur simdi kendi oynuyor biz bekliyoruzyani onlarda geciyor meraketme bnmkide baze cekingen bazen acılmış anlayamıyorum geneli cekingendr cocuklar aciliyor zamanlanla bizimde yondrmemzle.korumaa konusu haklısın vslla.bazen hersyi veriyoruz ne istiyorlsr dyoruz aslında anlamak kolay onları bazen anlayamıyoruz yasasmın telasinda.calisan annelere allah yardoö etsin cok zor cocuk anneden farklı bir ilgi bekliyorlar..kolay gelsin

Back
X