Banada fikir verirmsiniz, aslında dogru bildiklerimi duymaya ihtiyacım var..

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
merhaba kadınlar kulübü, burası da olmasa nereye dökerdim içimi bilmiyorum
çok uzatmadan ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacagım ama sizi sıkarsam affola..
benim daha önce actıgım bir konu vardı asık olmaktan korkuyorum baslıklı, hikayemizin bası orda uzun uzun yazıyor..
bilmeyenler için ben özet geçeyim, 09 yılında tatile gittiğim otelde tanıstıgım animatörlerden biri ile cok yakın arkadas olduk. aslında biz tatildeyken o ayrılmıstı, önce arkadasları ile tanısıp görüştüm daha sonra 2010 nisan ayında,geçen yıl facebookta beni görüp eklemiş, bende ortak arkadasımız oldugu için eklemiştim.
Daha sonra msnde cok uzun sohbetlerimiz oldu, benim su hayatta en hoşgörülü davrandığım insan :37:
geçen yaz tatilimizi onun çalıştıgı otelde yaptık. Bir hafta cok güzel geçti. anneme ve kardeşime cok saygılı davrandı, herkese ailem diye tanıstırdı, sürekli bizimle ilgilendi. Bu işi aslında yapacak başka bir işi olmadığı için yapıyor ben bunu aylar önce hissetmiştim, ama öyle bir işki o ortamdan kopmak cok zor.
Bu arada ailesi cok düzgün, görgülü, Çevreleri cok geniş, kuzenleri ile 2 dayısı ile tanışma fırsatım oldu hepsi bana karşı cok sıcaktı.
Biz geldikten sonrada görüşmeye devam ettik.. Önceleri Hemen hemen her gün msnden görüştük, o gün neler yaptık anlattık. Hiç bir zaman ona karşı beklentim olmadı, sıkmadım, benimle ilgilen diye baskı yapmadım, ama gerçekten ihtiyaç duyduğumda yanımdaydı.
Ama bazen çıkmaza girdiğimi hissettigim dönemler oldu, daha az konustu benimle ilgilenmedi, sakin kaldı, bende cok hassas oldugum için üzülsemde ona bişey demedim..
Böyle dönemlerden birinde yetenek sizsiniz elemelerine çağrıldı, beni de görmek için ankarayı seçtigini söyledi, ama öyle bir davrandıki rahat samimi güven dolu, yapmacık teşekkür olmadan. O gün kesinlikle dert etmemem gerektiğini bana cok deger verdigini etrafındaki insanlardan farklı oldugumu bildigini anladım.
2 gün ankarada cok güzel vakit geçirdik. İlk defa o zmn bana animatörlüğü bırakmak istedigini söyledi, bıraksam benim yapacak baska işim yokki dedi.. ama denicem polislik var aklımda, birsürü şey var dedi.. destekledim, yarısmadan umutluyduk o zaman, bekleyelim görelim dedik..
Daha sonra bana defalarca bırakmak istedigini bu yıl bile gitmek istemediğini söyledi..
Önce bi iş bulurum sonrada seni annenden isterim verirmi ki dedi :37:
ben sana kaçarım vermezse dedim korkma :49: :37:
yaklasım bir aydır cok iyiydik, her gece aynı soruyla karsılasıyordum, bu arada aşure günü oruç tuttu, cuma namazlarını aksatmamaya başladı, para durumunu düzeltir düzeltmez yanıma gelecekti, beklediğimiz bir tarih vardı final dönemimiz ile çakıştı su an belirsiz herşey
bu arada yetenek sizsinizden aramadılar, cok ters bi zamanda 2. kez ön elemeye çagırdılar, onun görüntüleri bi şekilde yok edilmişti şaşırdık cok üzüldük. sonra gördükki onun yapacagı showun aynısını bi baskası yapmıs.. çok üzüldü, kabullenemedi, haklı olarak..
hiç bir zaman kendini ifade etmekten çekinmeyen insan gitti bu konuda asla konusmayan biri geldi.
o yarısmacı tvye cıktıgı gün menejeri aramşi, para yollamıs ona, cok sıkısıktı durumu.. mayısta gidicem dedi, yazın boş kalamamki dedi..
o geceden beri duvarlar var aramızda, benimle konusmadıkça ben hırcınlasıyorum, hırcınlastıkca saçmalıorum..
nie bana böyle yapıosun diorum, işim vardı pc basında degildim diyor, evet doğruyu söylüyor ama en azından selam verirdi eskiden.. kızıyor saçmalama diyor, seni döwerim görürsün diyor.
bu hafta final haftası ve onun için cok zor bir haftaydı, geçen gün benimde cok canım sıkkındı yazdım cvp gelmedi iki dak içinde cvp vermezsen bi daha benimle konusma dedim sil beni msndende facetende dedim :37: :77: :27:
sen nie böyle yapıosun ya anlamıyorum demiş, tanıyamıyorum seni.
söylediğin şeye bak ne demek benimle konusma demiş
biraz konustuk ama havada kaldı, evde misafir vardı bende cıktım msnden.
dün konusmadık bilgisayarlı istatistik sınavı vardı, bende yazmadım oda yazmadı, ben cok az msnde kaldım.
bugün ben buralarda final haftasında cok sıkılmış biri varmıs görürsen nasılmıs sorarmısın dedim:63:
pc basında deildi, sonrada hemen cıkmıs, cvp gelmedi.
biliyorum, biliyorum hataydı :63: ama tutamadım kendimi :36:

ben karmakarışıgım cok uzun ve karısık yazdım düşüncelerimi toparlayamıyorum, eski msjlarımda daha derli toplu herşey..

ben onu kaybetmek istemiyorum, öncelikle bir insan olarak benim için cok degerli, ama ikimizde bu kdr birbirimizden farklıyken ve birbirimizi isterken bu nasıl olacak hiç bilmiyorum..

canım öncelikle konunu okuduğumda bir kaç farklı açıdan görmek gerektiğini düşündüm;
1. sevgilin birşeye ço üzülmüş ve bunu atlatamamış sonuçtada bunu çevresine yansıtmış.. buada senin tavrın şu olmalıydı.. yetenek sende olduktan sonra şovunu çalsalar ne olur ki sen yine yeni şeyler bulursun olmasın bu defa yine olur hem değilki kısmetin o değilmiş.. bu durumda kendni neden suçluyorsunki bu işi yapanların ayıbı onlarda muvaffak olamayacaklardır böyle çalma çırpma kareografi ile diyebilirdin .. onu sakineştirmezdi belki ama teselli ederdi..
2. canın sıkıldığında her zaman ben burdayım dinlerim seni paylaşmak istediğinde konuş benimle tavrını tercih etmeliydin tehdit etmek yerine ben olsam bunu seçerdim.. benimle kendisi açılıp konuşmak isteyeceği zamana kadar özgür bırakırdım... (tabi gidip başka kızlarla flört ederse bende çeker vururdum :1:)

3. en önemlisi farklılıklar sevgiliilk döneminde eğlencel gelir çünkü hep değişik şeyler yaparsınız ama evlenince hiçte güzel gelmez..
o futbol izlemek ster sen dizi.. o evd oturmak ister sen gezmek..
o erkek arkadaşlarla takılmak ister sen başbaşa kalmak.. o sağ der sen sol uzaaar gider.. ve işin içine ailelerde girmiş olur herşey daha zor olur.. yıpranırsın yaralanırsın.. sevgilini iyi tahlil et.. farklı gelen özellikleri ile bir ömür boyu yaşayabilir misin??

ve bu durumdan bile onu tanımak için kendine fırsat ver
al işte bu adam böyle
ne yaparsan yap bütün evliliğin boyunca böyle olacak
olumsuz bir durum olduğunda kendi içine kapanacak ve seninle paylaşmayacak...
şuanda çok uzun yazamıyorum gün içinde tekrar okurum konunu
iyi geceler canım:68:

çok teşekkür ederim öncelikle:71:
ilk önce bişeye acıklık getirmem lazım bizim aramızda net bişey yok, görünüşe göre arkadaşız. :37:
o beni cok iyi tanıyor, şu anda onu kabul etmeyeceğimi, hatta okulum bitene kadar hiçbir ilişki istemediğimi az cok biliyor, ama gönül bu rahat durmuyorki :69:
2 adım uzaklaşsak yine birbirimizde bulduk :69:
beni tanımasa, bana karşı dürüst olmasa bana flört teklifi ile gelirdi önce iş sonra seni isticem demezdi, yasayacagını yasayıp herşeyi tüketip çeker giderdi
ben hep anlayışlı oldum aslında ama bu sefer cok hırcınım şimdide karmakarısık oldu hersey sayemde
bak seni merak ettigim için soruyorum diye onada söyledim aslında hep ama bu sefer aşamadık bu duvarı
yarışma konusunda muhabbet etsek ben onu rahatlatırdım ama o zmndan beri kötüyüz,bir ajans ile anlaşmalıydı yılbasında bir otelde cıkacaktı ona da gitmedi ona cok takıldıgını biliyorum. o bişey demeden hiçbişey diyemem ama artık
cok büyütüyorum ama ben onun oldugu gibi davranmasını, kendine güvenini seviyorum ve aslında nasıl olduğunu bildiğim için bırakamıyorum kıyamıyorum.
şu anki telaşımda yanlış tanımıs olma korkusu, bana ettigi laflardan sonra sıkıldı dio şeytan :50:
aslında öyle değil biliyorum, mayısta tekrar gidecek olması, kendine güvenmemesi, karsıma cıkacak durumda olmaması onu cok sıkıyor..

Gönül işleri birazda kader kısmet.bişeyi çok istersin çabalarsın emek verirsin çırpınırsın ama olmayınca olmaz.Takdir-i ilahi heralde.bence bir süre kendini çek arama sorma,bakalım o arayacak mı merak edecek mi?üstüne düşme.gerçi biz bayanlar için çok zor bir durum.biz sevgimizi ilgimizi heran belli edip karşıdanda aynısını istiyoruz ama erkekler daha umursamaz kafalarına takmıyorlar sanki...Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için canım...

canım bişeyleri bekletmek ertelemek bazen doğru karar olmayabilir... birbirinizi tanıma sevginizi tahlil etme beklentilerinizi kıyaslama dönemini şimdi yaparsanız hem okulunuzda devam eder hem tanımışta olursun.. okul bittiğinde doğru kişi olduğuna karar verirsen ciddiyete dökersin..
düşünsene senin asla evlenmeyeceğin bi özelliğe sahipse okul biitmiş olacak sen onun için bir sürü seneni gözü kapalı geçireceksin ve onu iyi tanımamış olacaksın
sonra o dediği şeyleri yapabildi diyelim
doğru bir iş buldu
ve evlendiniz..evlilikte sorunlar bir bir patlak verecek ozaman daha mutsuz olacaksın
evlenince ayrılması evliliği bitirmesi daha zor olacak ve ailelerde evli olacaksınız yani sen sadece onu dğil bütün ailesini terk etmiş olaacaksın..
şimdi sana baştan çok ilerisi için nasihat veriyormuşum gibi geliyor ama inan öyle sevgililik döneminde yaptığımız yanlışlar böyle kötü sonuçlar doğuruyor..
bir derdim var da eşi ve eşimin ailesi bölümünü bir incele
çoğu kişi önceden böyle değildi evlenince değişti diye isyan ediyor..
bu arada biz kadınlarda masum değiliz erkeklere sorarsan onlarda evlenince değişti diyecekler
o yüzden evlenmeden önce sırf ilişki yürüsün diye olmadığınız gibi davranmayın
sevgililik dönemini arkadaşlık dönemini iyi tahlil et..
örneğin;
siyasi görüş bu konuda konuşun aynı şeyimi düşünüyorsunuz yoksa geçiştiriyormu..
şimdi geçiştirirse bu muhtemelen seninle farklı görüşe sahip olduğudur senin içinde aynı sende durust olmalısın

aman canım ne alakası var siyasi görüşle isteyen istediğini düşünür deme.. valla ev içinde öyle bir hır çıkıyor ki bu siyasi konuşmaların ucu ailelere bile dokunuyor.. tanımak, anlayışlı mı değil mi öğrenmek lazım..
anne cimi; buda cok önemli evlenmeden önce aileden kaçmaya çalşan erkekler evlenir evlenmez paaaat anneci olup çıkıyor
valla uzun zaman onu evine alıştırmak için uğraşmakla geçer

kötü bir alışkanlığı varmı bunlarda evde buyuk sorun cıkaran şeylerden

temiz mi titiz mi ileri derecede bir hastalığı varmı bilgisayar bağımlılığı titizlik hastalığı cinsel iktidarsızlık gibi bunları öyle ince tahlil etmelisin ki
2 günde anlayamazsın vallahi

biz eşimle birbirimizi deli gibi severek evlendik ama bak geldiğimiz nokta severek ayrılma.
evlenirken çoğu bilmediğim yönünü vlendikten sonra gördüm ve onun için yaparım herşeyin üstesinden gelirim dediğim hiçbirşeyi yapamadım..
sen sen ol öyle herşeyi ben yaparım senin için yaparımlara girme sonra kabak başına patlar..
hani yapacaktın söz vermiştin olur
örneğin ailelerle birlikte yaşamak
örneğin düğünde fazla eşya istememek..
şimdiden bunlarla ilgili sinyaller ver
ayrı eviniz olacağıyla ilgili nasıl bir düğün isteyeceğile ilgili arkadaşça konuşmalar yap oda senin isteklerini bilsin..
öyle sadece o işe girecek sonra paat düğün olacak sanmasın:68:

bunlar biraz geleceğe dönük konuşmalar belki amaa şunu unutma temeli sağlam olursa binanın depremlere dayanır ama temeli sağlam olmazsa valla püüüüf demeyle herşey dağılır..:82:

ben onu ilk tanıdığım zamanları düşünüyorumda bu kdr samimi olacagımızı hiç düşünmemiştim.
önce facebookta ekledigi herhangi bir kızdım, arkadasım oldu, sonra iyi arkadaş olduk, tatilde çok sevdik birbirimizi gerçekten çok ilgilendi beni çok şaşırttı
sonra bir kaç aydır ondaki bu gelişmeler beni hem şaşırttı hem mutlu etti gururumu okşadı sonra korktum degil evlilik onu sevgilim olarak bile düşünemedim yapamam dedim cok farklıyız ben cok özgür büyüdüm inatçıyım kendi kararlarımı hep kendim aldım bu kdr farklılık korkuttu beni..
sonra düşündüm o hiç bir zaman oldugu gibi davranmaktan çekinmedi, bi şansı hakediyor diye düşündüm..
son zamanlarda benden uzaklaşmaştı ben rol biçemedim kendime bilemedim ne yapacağımı..
onun etrafında benim gibi baska biri daha yok, ben öncelikle onun için onun yanında olmak isterim, evet boş değilim hatta durum vahim ama ben hep mantıgımla karar verdim bu durumu halledebilirim ama ona kıyamıyorum çünkü neler hissettigini biliyorum o bana yüregini açtı.
ama şu anda inatçı keçi konusmuyor benimle :95: öncelikli olarak kendi gururumu hiçe saymadan bu sorunu halletmem lazım.. :55:
ne kendimi ezdirmek, ne üstüne gitmek, ne boş bırakmak istiyorum çok kötü bir hafta geçirdi her aksam msnde yazsammı yazmasammı krizleri yasıyorum, su anda yurttayım final haftam tek eglencem net oda arkadaslarımda ders çalışıyor msnde onu görüop konusmamak cok içime dokunuyor. :43:
çok özledim de sıpayı :37:
umarım bu sorun cabucak hallolur..

Temiz bi insan, sık sık duş alır kişisel temizliğine dikkat eder, ztn bu yaptıgı iş geregi alışkanlık olmuş
titiz değil, cok dagınık oldugunu biliyorum :55:
Şu an evde kalıyor, yemek yapıyor, bulaşık yıkıyor, sarma bile sarıyorlar ev arkadaşları ile..:37:
Gördüğüm kadarı ile anneci değil ama aile kavramı var ailesine saygılı, liseden beri kendi ayakları üstünde duruyor kendi parasını kendi kazanıyor..
Benim kardeşim sık sık alkol alıyordu, tatilde disko turuna gittik ama gitmeden önce annem cok tedirgin oldu sana güveniyorum dedi korkma abla dedi, anne yapma yalnızken ben söylemem bi tane iç der o dedim, kardeşim o aksam diskoda sansını denedi ama deneyecegine bin pişman oldu :51:
Kardeşimle cok ilgilendi alkol konusunda cok konustu, oda ona bişeyler anlatmış, akıl vermiş, ben bile bilmiyorum ne anlattıgını sadece korkma o kendine zarar vermez dedi
Birlikte geçirdiğimiz tüm zamanlarda bana bir kurus para harcatmadı, ama herkese böyle değil cok esprisini yapmıstık daha önce..
ben namaz kılıyorum ama onun alakası bile yok, bu aralar cuma namazlarını sıklaştırdı her defasında da bana söylüyor :37: aşure günü oruç tuttu buna duysam inanmazdım :37:
böyle ilginç insanı çileden çıkartan bi insan..
umarım ikimiz içinde hayırlısı olur..

ne diyelim ikiniz içinde hayırlısı olsun
bence üstüne düşme
benle hiç ilgilenmedin vs derse sende final zamanımdı seninle ilgilenmek istedim ama soğuk durdun daha fazla üstelemek beni derslerimden alıkoyuyordu bende bir süreliğine ara verdim seni düşünmeye dersin..
bence üsteleme
tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürkçü dükkanıdır..
seninle paylaşmak isteseydi bir şekilde sana yazar konu açılırdı ama belliki konuşmak istemiyor senin karşında kendisini güçsüz hissetmek istemiyor.. yaşadığı durumda onu senin karşında güçsüz gösterdi ve hayal kırıklığıda var neler hayal etmişti birden hepsi uçtu yine yapmak istemediği birşeyi yapıyor olacak..
neyse sen bence çok üzme kendini
derslerinde sırf bu sebepten başarısız olursan ve konuyu çözdüğünüzde aslında çok basit bir mevzu çıkarsa ileride kendine kızarsın
senin en iyi şekilde okulunu bitirmen ve hayata güçlü bir şekilde atılman gerekiyor..
olasılıkları düşünerek hayatını riske edemezsin..
aranız düzelecektir merak etme
dediğim gibi sadece zamana bırak..
şimdiden böyle ilgiye alıştırırsan ilerde her tartışmadan sonra koşa koşa gidenin sen olduğunu görürsün..
bırak kendisini dinlesin sende derslerini çalış ve boş zamanlarında kendini dinle..
ondan ayrı kaldığında onun senin için ne kadar değerli olduğunu düşün.. birşey yapmaya çalışıyım derken dahada berbat edebilirsin..:93:

ne diyelim ikiniz içinde hayırlısı olsun
bence üstüne düşme
benle hiç ilgilenmedin vs derse sende final zamanımdı seninle ilgilenmek istedim ama soğuk durdun daha fazla üstelemek beni derslerimden alıkoyuyordu bende bir süreliğine ara verdim seni düşünmeye dersin..
bence üsteleme
tilkinin dönüp dolaşıcağı yer kürkçü dükkanıdır..
seninle paylaşmak isteseydi bir şekilde sana yazar konu açılırdı ama belliki konuşmak istemiyor senin karşında kendisini güçsüz hissetmek istemiyor.. yaşadığı durumda onu senin karşında güçsüz gösterdi ve hayal kırıklığıda var neler hayal etmişti birden hepsi uçtu yine yapmak istemediği birşeyi yapıyor olacak..neyse sen bence çok üzme kendini
derslerinde sırf bu sebepten başarısız olursan ve konuyu çözdüğünüzde aslında çok basit bir mevzu çıkarsa ileride kendine kızarsın
senin en iyi şekilde okulunu bitirmen ve hayata güçlü bir şekilde atılman gerekiyor..
olasılıkları düşünerek hayatını riske edemezsin..
aranız düzelecektir merak etme
dediğim gibi sadece zamana bırak..
şimdiden böyle ilgiye alıştırırsan ilerde her tartışmadan sonra koşa koşa gidenin sen olduğunu görürsün..
bırak kendisini dinlesin sende derslerini çalış ve boş zamanlarında kendini dinle..
ondan ayrı kaldığında onun senin için ne kadar değerli olduğunu düşün.. birşey yapmaya çalışıyım derken dahada berbat edebilirsin..:93:

bu cümle beni bitirdi, haklısın eninde sonunda düzelecek aramız biliyorum ama bu ara cok dagıldım ben..
ztn benim bu halim yüzünden bu kdr gerildik daha da kötü olmasın..
dizi izlemeye başladım facebookta kapadıgım oyunları actım kendimce önlemler alıorum ama yetmio :53:

bu cümle beni bitirdi, haklısın eninde sonunda düzelecek aramız biliyorum ama bu ara cok dagıldım ben..
ztn benim bu halim yüzünden bu kdr gerildik daha da kötü olmasın..
dizi izlemeye başladım facebookta kapadıgım oyunları actım kendimce önlemler alıorum ama yetmio :53:

kitap okumayı dene :)) kk nın oyunları var rekorlu onlarla uğraş
arkadaşlarınla sinemaya falan git biraz bu yoğun duygu yükünden uzaklaş uzaklaşınca bütün dertlerin bitmeyecek ama dayanmak için enerji toplayacaksın..
sadece biraz zamanı geçirmeye bu süreç içindede kendini toplamaya çalış bak kendinde söylüyorsun bende çok dağıldım ve bu yüzden de çok gerildik diyorsun.. belki oda gerginlikten uzaklaşmak için konuşmuyor...
hadi bakalım git birşeylerle uğraş sonrada gel bize şunları yaptım bugün böyle vakit geçirdim de ve paylaş.. :29::29:

özel derse gittim cok iyi geldi, şimdi bir bölüm dizi izleyip ders calısacagım
şu an msnde ama acmıyorum salıya kadar dayanırsam sorun yok :37:
ben bi kaç aydır çok yogundum şimdi boşluga düştüm sanırım
geçen yıl 5 yıllık arkadasımı kaybettim onu da özledim bu aralar..
çok çok teşekkür ederim artık daha rahatım, ztn sıkılmam cok saçma ki o bana hep güzel şeyler yasattı arada böyle olması normal.. bu da geçer elbet..

msne giriyorum cıkıyorum içerde oluyor ama konusmuyoruz hala..
zaman geçmiyor bişey olsa canım yanmayacak kendime iş üretiyorum sunu da yapayım yazacagım su saate kdr bekleyeyim yazacagım die, sonra internet kopuyor, o cıkıyor yazmadan..
ben niye böyleyim, niye insanları cok önemsiyorum..
hersey üstüme üstüme geliyor, finaller, yalnızlık, o, zaman geçsin.. cabuk geçsin..

msne giriyorum cıkıyorum içerde oluyor ama konusmuyoruz hala..
zaman geçmiyor bişey olsa canım yanmayacak kendime iş üretiyorum sunu da yapayım yazacagım su saate kdr bekleyeyim yazacagım die, sonra internet kopuyor, o cıkıyor yazmadan..
ben niye böyleyim, niye insanları cok önemsiyorum..
hersey üstüme üstüme geliyor, finaller, yalnızlık, o, zaman geçsin.. cabuk geçsin..

eğer kalbini çok fazla kırmasını istiyorsan yaz... yaz ve her defasında alıştır onun üzerine düşmeye.. ama sabretsen meyveleri toplayacaksın..
msn den yazmak yerine rastgele bir saatte ara istersen
ne yapıyorsun nasılsın de
sitem falan etme
öylesine aradım dersin sana birşey demezsede ksıaca konuşmayı bitirirsin olur biter... konuşmak isterse konuşur zaten ama sen bu şekilde ancak kendine zarar verirsin :34:

yok yok yazmayacagım haftasonu geçsin arkadasımla önümüzdeki hafta kütüphaneye gideceğim hoş orada da bilgisayarlar var ben oradada gider gider nete girerim bu kafayla :37:
ararsam da olmaz en sinir oldugu şeylerden biri kızların peşinde dolanması cok alakasız bişey olacak o zmn iyice karizmayı çizdiririm:37:
cok hassasım işte ben, her konuda böyleyim hersey hemen hallolmalı.. bıraksana birazda karşı taraf düşünsün..

haadiii git bi duş al git güzel bi uyku çek sonra al eline birtane roman şöyle akıcı birşey bitiriver.. haftasonuda yapacak birşeyin var..
sen üniversite okuyosun değl mi? şöyle zamanını geçirecek bir etkinlik falan yokmu seminer kongre... kulüpler vardır onların etkinliklerine katıl bak ben okulda
türkçe topluluğuna üyeydim
satranç topluluğuna üyeydimm..
eşli danslar topluluğunda latin dansları öğrenmiştim..
kütüphaneden çıkmazdım birde dışarda arkadaşlarla gezmek okul bahçesi sohbetleri okul kafeteryasında ki eğleceli sohbetler
tavla keyifleri güzel olurdu
azcık kafanı oyalacak bişeyler bul kendine hadi bakalım :)) sabret bize rapor ver böylece bir ere rapor vermek zorunda kalırsan :) daha bir sıkı durursun :23::23:

evet üniversite okuyorum, dönem basından beri özel ders veriyorum bazen yurda aksam 11 de geldiğim oluyordu cok yogun bir dönem geçirdim o zmn düşünecek vaktim olmadıgından keyfim gayet yerindeydi otizmli cocuklar için çalışmalara katıldım bos kalmayı sevmiyorum ama su an elim kolum baglı
oldumu hersey üstüste gelir ya ztn
fakat su anda final dönemindeyim ayın 25 ine kadar sınavlarım var. sabah erken kalkıp 3 saat ders calıstım şimdide okey oynuyorum bilgisayar programlama alıyorum o programa bakıyorum ders derstir
kitap okumayı cok severim ama su an elimde roman yok arkadaslarıma sordum onlardada yok malesef.
pazartesi günü sınavımdan sonra biraz alısveris yapar kitap alırım su anda dısarı cıksam vakit kaybı gibi geliyor tek basıma bile sinemaya giderim normalde ama vakit kaybı gibi geliyor işte ..
birazdan spor salonuna inip yürüyüş yapacagım oda insanı cok rahatıyor..

hhaaaaaaah yürü naş bakalım spor yapcaksın vee fazla kilolarından arıncaksın :1: olmasa bile vardır bir iki gram öyle oturup kukumav kuşu gibi beklemek yok yada güzelce bir sınavlarına çalış böylece düşünmeye zamanın kalmasın :23::23:

20 dk koştum :51:
1 bölüm dizi izledim cok komik :51:
kkda bi oyuna dadandım rekor kırıcam :51:
asayiş berkemal şimdilik :32:

hangi oyunu oynuyorsun söyle bakimm..
:)) birde istersen bir kaç yabancı komedi dizisi falan önerebilirim altyazılı falan seversen :) hatta özelden bir site tavsiye ederim eğer sürekli izlediğin bir yer yoksa :46::46:

big money oynuorum ama daha cok gerideyim ya:6:
thats 70's show izliyoerum su anda yeni basladım, bilgisayarımda kayıtlı, ayrıca 4 sezon friends ve 1 sezon grey's anatomy var, how ı meet your mother a cok sıkıntılı bi dönemde izlediğim için geri dönemiorum :37:
ama dizi tavsiyesi isterim, bunlar cabucak biter :52:
ben cok cok teşekkür ederim size keşke cok daha önce konu acsaydım

hellcats :))
the big bang theory
cougar town
two and a half men
bunlar komedi..
lost
buda :) tarihi bir dizi diyebilirim izleyen bırakamıyordu :))
the mentalist polisiye ama farklı bir polisiye çok güzel :))
fringe
buda güzel bir bilim ve polisiye dizisi..

flash forward bununda konusu çok değişik :)) izlemeni tavsiye ederim..

gossip girl ve desperate houswifes :) da entrika ve kadın filmleri :1::1:
haa bir kaç tanede yarışma var
project runway (moda yarışması var 2 günde tasarım yapan modacılar falan cok güzel şeyler çıkıyor ortaya)
top chef bu da aşçıların yarışması :)) çok değişik şeylerden değişik yemekler yapıyor..
kendi zevkine ve şuanki ihtiyacına göre birşey seç izlemeye başla zaten izlemeye başlayınca uzun bir süre kopamıyorsun izliyorsun bitene kadar :)

Back
X