Banada yardım edin kızlar.....

Cgkfte

22.03.11---22.05.17. ‍‍❤️
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.492
2.182
63
37
Kızım beş yaşında.akşam misafirlige gittik.dört yaşında erkek cocukları var.ikisi cocuk odasında oynarken birden sesleri kesildi.merak edip gidip baktık.kızıma iki kat üst üste giydirmiştim.alta tayt üste esofman.eşofmanı inik şekildeydi.beni görünce panikledi.napıyosunuz dedim.doktorculuk oynuyoruz dedi.neden altını indirdin dedi .doktorda benimkini indirip pamuk koymuştuya dedi(ateşi yüksekti kasıklarına soguk uygulama yapılmıştı).şimdi böyle seyler cocuklarda olabiliyo.yani cinsellik zaten iki yaşında başlıyo ama benim sorum nasıl bir yol izlemeliyim.ve kızıma nasıl yaklaşmalıyım

Kızım beş yaşında.akşam misafirlige gittik.dört yaşında erkek cocukları var.ikisi cocuk odasında oynarken birden sesleri kesildi.merak edip gidip baktık.kızıma iki kat üst üste giydirmiştim.alta tayt üste esofman.eşofmanı inik şekildeydi.beni görünce panikledi.napıyosunuz dedim.doktorculuk oynuyoruz dedi.neden altını indirdin dedi .doktorda benimkini indirip pamuk koymuştuya dedi(ateşi yüksekti kasıklarına soguk uygulama yapılmıştı).şimdi böyle seyler cocuklarda olabiliyo.yani cinsellik zaten iki yaşında başlıyo ama benim sorum nasıl bir yol izlemeliyim.ve kızıma nasıl yaklaşmalıyım
Bnm de oğlum 4 yaşında ve bu tür davranışı oldu ama şuan unutmuş durumda yanında ki arkadaşında kaynaklanmış olabilir uyarı şekli için ayıp falan tarzında uyardım

Özel bölgeleri olduğunu,bunların nereler olduğunu ve bunların sen ve doktor dışında kimsenin ellememesi ve görmemesi gerektiğini güzelce anlatmalısın. Kızım bezliyken bile erkek kuzenleri yanında açtırmazdı bezini :D

Amir khan ın bir videosu var onu izlediniz mi bilmiyorum youtube dan yazın bakın çocuklarda mahremiyet eğitimi diye çok güzel anlatılmış belki yardımcı olur:KK66:

Back
X