• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banada yardım edin lütfen:(

hııı hıı tabııı boşanmak dile kolay . senden sonrakı mesajlarımı takıp edersen forumdakı herkes ıçın aynı şeyı konşuyorum..ama özellıkle sana yazdım çunku ukala tavrın benı rahatsız edıyor..ayrıca ve ayrıca yok neymış özgurmuş çalışan kadınmış bu lafları söylemek ne kolay..ayrıca benım konumda bı koalaya taktın burda neymış vılmaymış..saçmalıklardan bı demet ışte mıllet ne dertte burda senın muhabbetıne bak..senın yerınde olsam boş zamanlarınızı nasıl geçırıyorsunuz dıye bı forum vardı sıtede sen lutfen gıt orda takıl yaa...ınsanların gerçekten işlerı guçlerı yokmuş bunu anladım..paso bı ezme ve güçlü kadın modu allah ıçın bı sus daha da cvp yazma
Temem :KK42:ben gidiyim ozaman hoşçakal sizi hiç unutmuycam selametle:cry:

Peki kardeşim dalga geçmişim ben ozurler dilerim soylenmesi gereken tek şey boşanmak mı asla. Erkek bu iki tokatı bir saç çekmesi bir tekmesinden zeval gelmez Allah başından erini eksik etmesin...zaten boşanmak yok kafanda en iyisini yapıyorsun yuva kolay mı kuruluyor değil mi...senin gibi olamadığımdan bana yazık en ufak bir şeyde çocuğumu babasız bırakacak karaktersizlikteyim ben..Allah yolunu açık etsin.amin.:KK66:
senın de kocanla sorunların olmayabılır ama geçmişine bı baktımda kayınvalıde gelın konularını öyle bı kurcalamışsınkı kocandan yana olmayan sorunu kayınvalıdede yaşıorsun oda guzel :) bıdaha alaycı tavırlarla konşmamayı öğrenırsın umarım

senın de kocanla sorunların olmayabılır ama geçmişine bı baktımda kayınvalıde gelın konularını öyle bı kurcalamışsınkı kocandan yana olmayan sorunu kayınvalıdede yaşıorsun oda guzel :) bıdaha alaycı tavırlarla konşmamayı öğrenırsın umarım
inşallahhh

boşanmak istemiyorsan kendini duvardan duvara vurmaya başla ki kocan yaptığın da bünyen alışmış olsun. başka bir tavsiyem olamamaz malesef

Kayınvalidemle bir sorunum olamaz ha olur ama çatır çatır hakkımı ararım şukur daha kaybım yok aklımdan...ne yapıldıysa duğunumde yapıldı zaten ikincisi olamazdı da olmadı da ;) uzgunum eksik aramayı bırak..bu kadar ayarı kocana yapaydın belki adam ederdin..ha belkide yanlış biliyoruz belkide sorun kocanda değildir..evet evet an itibari ile bunu düşünüyorum bazı kadınlar cidden zorluyorlar...;)

Yazık ya birde mutlu olmuş birilerinden çekiyorum sanarak.:D

Kayınvalidemle bir sorunum olamaz ha olur ama çatır çatır hakkımı ararım şukur daha kaybım yok aklımdan...ne yapıldıysa duğunumde yapıldı zaten ikincisi olamazdı da olmadı da :KK66: uzgunum eksik aramayı bırak..bu kadar ayarı kocana yapaydın belki adam ederdin..ha belkide yanlış biliyoruz belkide sorun kocanda değildir..evet evet an itibari ile bunu düşünüyorum bazı kadınlar cidden zorluyorlar...:KK66:
ayyy çok güldümmm bence aklından biraz kayıp olmuş sana bu yorumu yapan kişi bekar ah ahahh:)

şöyle bir baktım. maden boşanmak istemiyorsunuz,bu şekildede yaşanmaz diyorsanız tek bir çözüm var.
evlilik terapisi. beraberce gideceksinniz. ha olmadımı artık ya bu şekilde devam ya ayrılık.

Temem :KK42:ben gidiyim ozaman hoşçakal sizi hiç unutmuycam selametle:cry:
bence de unutma bugünüde başkalarının acılarıyla dalga geçilmemesi gerektiğinide..ne mutlu bana hayatında bir iz bıraktım demekki hak vermişsin bana bunu bilmek gerçekten mutlu etti beni

şöyle bir baktım. maden boşanmak istemiyorsunuz,bu şekildede yaşanmaz diyorsanız tek bir çözüm var.
evlilik terapisi. beraberce gideceksinniz. ha olmadımı artık ya bu şekilde devam ya ayrılık.
Evet aldığım karar bu yönde teşekkür ederim

sen sağol zahmet etme ben düşüncesi mantıklı olan insanlardan çözüm önerilerini aldım.
yok ben senin gibi kadınları anlamıyorum.
kendin mutsuz olduğun için herkes mutsuz olsun istiyorsun.
kendin güçsüz olduğun için herkes güçsüz olsun istiyorsun.
bir koca bulmuşsun aman kaybetme. gerekirse dayak ye ama sakın boşama mazallah boşanmış kadın derler.
her kadının başında bir koca olacak öyle değil mi.
illa varlığınızı bir erkeğin arkasına sığınarak ifade edeceksiniz.
kocanınki öfke sorunu değil, 9 ayda ne evlilik terapisi, evlilik mi gördünüz de terapisini alacaksınız.
kocan kadın dövücü adamın teki, sen de dayak yiye yiye yarabbi şükür diyen bir kadınsın.
otur dayağını ye ne diyelim sana.
hay şu evlilik terapisini kim bulduysa mezarında ters dönsün inşallah. her dayak yiyen "bir terapi alsın belki geçer" kafasında. sanırsın doktorun elinde sihirli bir değnek adamı alıp Don Juan'a çevirecek.
yiyeceğin yeni dayakların evliliğine hayırlı uğurlu olsun.

bir koca bulmuşsun aman kaybetme. gerekirse dayak ye ama sakın boşama mazallah boşanmış kadın derler.
kocanınki öfke sorunu değil, 9 ayda ne evlilik terapisi, evlilik mi gördünüz de terapisini alacaksınız.
kocan kadın dövücü adamın teki, sen de dayak yiye yiye yarabbi şükür diyen bir kadınsın.
hay şu evlilik terapisini kim bulduysa mezarında ters dönsün inşallah. her dayak yiyen "bir terapi alsın belki geçer" kafasında. sanırsın doktorun elinde sihirli bir değnek adamı alıp Don Juan'a çevirecek.
ayy sağolasın. bol dayaklı evlilikte senin başına inşaallah.

bence sende bir koca bulamadığın için oraya buraya sataşıyorsun.

Back
X