- 1 Aralık 2011
- 208
- 3
- 68
- 33
- Konu Sahibi vampirdisli
-
Merhaba arkadaşlar.. bi ilişkim var sevgilim bana çok aşık canını feda edecek derecede seviyor ama ben onu artık sevmiyorum hata katlanamıyorum bile.. çünkü aynı kafa yapısına aynı düşüncelere sahip insanlar deilizz.. benden 3 yaş büyük ama sanaki ufacık bir çocuk sürekli oyun peşinde annesini beni aratıyor annesi gelinimizsin bende evlenmeyi düşünmüyorum üniversite okuyorum zaten.. ve ondan kendimi kötü edecek bi şekilde ayrılmak istemiyorum bi olay olsunda bana beni bırakma diyemezsin istiyorum nolur bana yardım edin direk söyleyemem beni bırakmaz bütün arkadaşlarımız ortak kendimi kötü yapamam nolur yardım edin..(
Çetrefilli yollar düşündükçe ve bekledikçe çıkmaza girersin.
Karşındakine yapacağın bir iyilik varsa, o da dürüst davranmaktır.
Ben artık bu ilişkiyi yürütmek istemiyorum, eski duygular içerisinde değilim de kestir at.
Hep erkekler mi kestirip atacak
Annem her zaman der ki, acıma acıya oturursun. Kendini düşün o yüzden. Önce sen..
Merhaba arkadaşlar.. bi ilişkim var sevgilim bana çok aşık canını feda edecek derecede seviyor ama ben onu artık sevmiyorum hata katlanamıyorum bile.. çünkü aynı kafa yapısına aynı düşüncelere sahip insanlar deilizz.. benden 3 yaş büyük ama sanaki ufacık bir çocuk sürekli oyun peşinde annesini beni aratıyor annesi gelinimizsin bende evlenmeyi düşünmüyorum üniversite okuyorum zaten.. ve ondan kendimi kötü edecek bi şekilde ayrılmak istemiyorum bi olay olsunda bana beni bırakma diyemezsin istiyorum nolur bana yardım edin direk söyleyemem beni bırakmaz bütün arkadaşlarımız ortak kendimi kötü yapamam nolur yardım edin..(
kırmızıyla işaretlediğim yer nasıl söz öyle.o kadar doğru o kadar dobra ki ben de arkadaş gibi düşünüyorum yapacak bir şey yok ayrıl ki daha fazla umutlanmasın
Madem annesi sizi o kadar cok istiyor ve o kadar samimi bir ilişkiniz var kendisiyle,bence hissetiklerinizi ona acıklayin,o da bir kadın sizi mutlaka anlar ve yardım eder,hiç bir anne oglunun mutsuz bir ilişki yasamasını istemez.Basarılar Dilerim!
Saygılar
dırek yuzyuze acık acık konus..
Baska birini seviyorum de. Ki oyle gorunuyor zaten
annesine söyleyemem bu sefer erkek arkadaşım ortalığı yıkar..
Siz bence ondan korkuyorsunuz,ilk once annesini hazirlayın bu duruma sonra erkek arkadasınızı sakin bir ortamda sizi rezil edemeyecek (ornegin cafeterya gbi bir yerde rezil edebilir bagırıp cagırıp)ve korkutamayacak bir ortam(kalabalıgın az cok var oldugu bir ortam) alip karsınıza acıklayacaksınız sana artık birşey hissetmiyorum ,seni yakın bir arkadasım gibi görüyorum yani bir ilşki duygusuz bir sekilde yuruyemez hatta daha kotu sonuclara goturebilir,uzulur,mutlaka uzulur ama yapacak birşey yok.Basarılar
Annesini olaya karıştıramam çünkü onunla öyle bir muhabettim yok.. size yanlış aktardım galibaa ben onu karşıma alıp konuşup bitirdim bi sene ayrı kaldık ama bi sene içinde canımdan can aldı herün ağlıyor hergün intihar girişimleri memur işe gitmemeler alkol kullanmaz namaz kılar ayrıldım diye alkol aldı.. yani bişey olmalı ki bunları yapamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?