Bandaj açıldığı ilk anda neler hissettiniz ?

ben soka girdim resmen onden cok tuhaf duruyordu ama simdi biraz dogallasti 2 hafta oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1095557 doğal bir burun istemiştim ama bu kadrda değildi sanki hiç bi fark yok herkez psikolojimi bozdu.1 ay oldu düzelirmiki bilmiyorum içi çok şiş dıştan belli olmasada bide kemik törpülendiği halde şiş duruyor :(:(

evet canım, ameliyat olmamış birinin bizi anlaması çok zor...
aynı sıkıntıları hepimiz yaşadık... birde cilt tipi çok önemli.... birinin burnu 5-10 günde cillop gibi olurken, bazıları burnunun oturması için 6 ay beklemek zorunda kalıyor.... burnuna kavis istediysen oda geç belli olabiliyor...

iyi düşünelim iyi olsun canım...:38:

Aynen canim benim istedigimiz burna kavusalim bir an once iyi olacagindan emin olursa insan sabredebiliyor da iste kusku insani uzuyor. İyi dusunelim iyi olsun dedigin gibi:)

canım burnun tipi, şişliğin geçmesi ile değişmiyor maalesef.... benim alçı ilk açıldı, baktım... Galiba bu doktor, benim burnu açmış, yapamayıp geri kapatmış diye düşündüm.... geniş, kalın derili, ucu tombiş burnum, üç katı şiş halde karşımdaydı.... iki ay, gün gün resim çektim.... şişlik iniyor ama burnumun tipi değişmiyor ve değişmeyecek...
benim doktorda, "deriniz kalın, yumuşak dokunuz çok fazla, burun çok genişti diye zırvalayıp durdu... yapamam deseydi keşke... yapan doktorlar, nasıl burunları cillop gibi yapıyorlar... biz beceriksizlere rastlamışız maalesef...

çok şükür , çaresiz değiliz.... beğenmediğim bir burunla, asla bir ömür geçirmem... çok iyi araştırıp, iyi bir revizyonla, yeniden toparlanmak lazım...

Ben şeklinden memnunum aslında ama ucu hala top gibi, Aslında doktoruma sormuştum, bu toptan kurtulurum di mi demiştim evet demişti. umarım sadece şişliktir diyicem ama sanki o top orda baki kalacak gibi.

evet öyle yapıyorum. ilk günler çok mutsuzdum kafaya takmıştım ama artık olan oldu değiştiremeyiz. o yüzden oluruna bıraktım.

benim burnum çok değişken sürekli değişiyor bir aynaya bakıyorum eğri şekilsiz gözüküyor bazen bakıyorum güzel gözüküyor. şişliklerim çok var hala özellikle kanatlarda. bazen iniyor bazen çıkıyor ondan heralde. buna çok kafayı takmıyorum o yüzden.

asıl kafayı taktığım kısım burnumun ucunun çok şiş dolayısıyla diğer taraflara oranla büyük olması. bunun şişlik olduğunu değil şeklinin böyle olduğunu düşünüyorum. o yüzden beğenmedim burnumu.

ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin.

senin nasıl şişliklerin hiç yok mu. benim özellikle burnumun yanları çok şiş yanakla birleştiği yerler sanki perde varmış gibi.

Canim benim sanki burun ucunda sislik var bide yan larda var masajla fark ediyo inceliyo masaji yapmiyim sisiyo 6 ay boyle napalim her halimize sukur:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim sanki burun ucunda sislik var bide yan larda var masajla fark ediyo inceliyo masaji yapmiyim sisiyo 6 ay boyle napalim her halimize sukur:)

aynen daha çok şişliklerimiz var bazen şişiyor bazen iniyor bence şuan hiç kafamıza takmayalım 1. ay bir gelsin ondan sonra bakalım nasıl olacak:)

aynen daha çok şişliklerimiz var bazen şişiyor bazen iniyor bence şuan hiç kafamıza takmayalım 1. ay bir gelsin ondan sonra bakalım nasıl olacak:)

Birsey daha hic takma guzel olcak diye iyice berbat olyo

nasıl yani kötüleşti mi burnun

Yok hayatim ben takintili dglm cok ugrasmam oyle dik olsun sivri olsun dye ben karismadm doktoruma suan gayet memnunum cok sukur sadece cok takma derken pisikolojin bozulur onu dmek istedim:)

ben tamponlar çıkınca bakmak istedim ve sok geciriyordum..şeklini hiç görmemiştim tasarım vs yapmamıştı doktorum onun sokundaydım...kaşlarımın arası ödem toplamış şiş elmacık kemiklerimi zaten bulamaz olmuştum.ee bi kemer mi gitti dedim doktora işlemleri tekrar anlattı :D adamcagızı canından bezdirdim resmen... don't panic demekten o yoruldu ben paniklemekten yorulmadım :D:D ödem toplayan yere masaj yapmamı söyledi doktorum..3 gün sonrada bandajları çıkardım..o masaj bile etki etmişti 1 hafta içinde de yavas yavas kayboldu ödem...suan 1.aydayım ve kemiği vs ortaya cıktı iyice belli oluyor sekli semalı..en gec burun ucu iniyo şimdi onu bekliyorum yeni yeni ucuna dokunabiliyorum zaten...ama fazlaca siyah nokta görmek ve kaş şeklimin bozukluğu kahretmişti beni..dogal tonik aldım günde 2 kez hafifce uygulamaya calıştım..(genelde bu konularda hep yarım kalır bakımlar :1: ) siyah noktalarda azaldı.. 1.ay kontrolum var bakalım bi aksilik çıkmaz umarım..

Yok hayatim ben takintili dglm cok ugrasmam oyle dik olsun sivri olsun dye ben karismadm doktoruma suan gayet memnunum cok sukur sadece cok takma derken pisikolojin bozulur onu dmek istedim:)

anladım. yok canım takmıyorum bende. ilk zamanki şişliği indi. artık olduğu kadar

ewet malesef canım

canım burda yanlış giden birşeyler var...:26:

tamam şişlik olur ama sanki şeklini oluşturamamış....:19:

oysa kemerli burunlardan güzel burun çıkarma işi daha kolaydır....

nasıl böyle bir iş çıkarmış anlamadım....:20:

doktorunuzla görüşün ama 6 ay sonra burnunuz hala aynı halde olursa sakın aynı doktora ameliyat olmayın...:19:

Alçı burnumdan çıktığı anda aynada kendimi görünce bu ben miyim dedim neye uğradığımı şaşırďım.Burnum ufacık kalmıştı ve fazla kalkıktı.Daha sonraki zamanda şişti o fena kalkıklık indi.Hala kalkık ama ilk günkü resmen önden delikler yukarıdaydı.Hayatımın şokuydu yani

Eki Görüntüle 1095557 doğal bir burun istemiştim ama bu kadrda değildi sanki hiç bi fark yok herkez psikolojimi bozdu.1 ay oldu düzelirmiki bilmiyorum içi çok şiş dıştan belli olmasada bide kemik törpülendiği halde şiş duruyor :(:(
Çok şanslısınız bence.Bende yüz ifademin değişmesini istemezdim insanın psikolojisi bozuluyor. Ne kadar güzel sadece kemeri almış.İyi olmayan bi dr direk burnu oyuyo zaten

Ben splınt cıktıgında hayean kalmıstım defalarca baktım doymadım bant takıldı 3 gun sonra dokrorum cıkar demıstı o an sasırdım şişmişti suan 15. Gundeyım cok degıl ama şiş..

Back
X