Bandırma da yaşayan hamilelerimiz toplaşalımmı ...

gözün aydın inşallah bizde o günleri görürüz. Ben özel hastane akın beye gidiyorum beklenen doğum tarihi 1 mart

bandırma özel hastanesinde doğum fiyatları nekadar acaba?? bende 27 + 3 haftalık hamileyim :) bandırmalıyım ama şuana kadar eşimin işi dolayısıyla bandırma dışındaydım..doğumu bandırmada düşünüyorum..doktor ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum:3::3::3::3:

bandırma özel hastanesinde doğum fiyatları nekadar acaba?? bende 27 + 3 haftalık hamileyim :) bandırmalıyım ama şuana kadar eşimin işi dolayısıyla bandırma dışındaydım..doğumu bandırmada düşünüyorum..doktor ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum:3::3::3::3:[/Q

canım özelden cevap verdim

bandırma özel hastanesinde doğum fiyatları nekadar acaba?? bende 27 + 3 haftalık hamileyim :) bandırmalıyım ama şuana kadar eşimin işi dolayısıyla bandırma dışındaydım..doğumu bandırmada düşünüyorum..doktor ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum:3::3::3::3:[/Q

canım özelden cevap verdim

ya lütfen bilen eden varsa banda yazsın bandırma epidural sezeyan fiyatı ne kadar?? dr suz kaldım şuan :43::43::43::43:

canım bu yazını yeni gördüm geçmişi okurken..ama bende henüz bilgi alamadım fiyat konusunda..1.200 diye bi duyum aldım ama tam emin değilim..bende hala araştırıyorum canımm.....

canım normal doğum 800-850 tlmiş ama sezeryanı öğrenmedim salı günü kontrolüm var öğrenir haber veririm sana özele gitmak istiyorsan fazla şansın yok zaten doktorlar belli gürsel bey güleryüzlü ama sezeryan yapıyormuş genelde tahlike var diyormuş hemen. akın bey benim doktorum güler yüzlü değil biraz yaşlı ama tanıdıkça memnun kalmaya başladım bakalım hayırlısı allah hayırlı doğum versin ve sağlıkla bebişlerimize kavuşalım

Back
X