Bandırma da yaşayan var mı?

brccfr

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
108
163
303
herkese iyi akşamlar. arkadaşlar aranızda bandırma da yaşayanlar var mı? tayin istemeyi planlıyorum ama bandırma hakkında en ufak bir fikrim yok. ev kiraları, sosyal hayat, iklim,iş imkanları vs. açısından nasıl bir şehirdir?keyifli, kolay bir hayat sürdürülebilir mi? yarın karar verip başvurumu yapmam lazım. bana yardımcı olur musunuz?( bu arada ben öğretmenim ama nişanlım için iş olanaklarının yüksek olacağı yerleri ön planda tutuyorum bu nedenle iş imkanları da tercihim açısından önemli) şimdiden teşekkür ederim.

merhabalar konunuzu gecte olsa gordum,bandirmada yasamiyorum ama nerdeyse akrabalarimin yarisi orda diyebilirim... is imkanlarini bilemem ama ben cok seviyorum.. iklimi cok guzel insanlari guzel,carsisi cook guzel,eglenmek istersen 15 dk da erdege gidebilirsin... erdekte kaya the rock filan var..erdekte dedem oturdugu icin her yaz gider kalirim mukemmel bi yer ,ayriyetten bandirma ucuzdur buyuk sehirler gibi olamaz zaten,hayirlisi olsun hakkinizda

Kuzenim bandırma da öğrenci Nisan ayında yanına gitmiştim küçük ama benim okuduğum Kütahya' nın merkezinden daha gelişmiş, br arkadaşın dediği gibi erdek yakın, sürekli orada eğlenmeye giderler. Yani ben sevmiştim orayı..

konuyla alakası yok ancak özel mesaj kutunuz doluymuş ordan yazamadım size .. salih memişoğlu ile ilgili bildiklerinizi soracaktım da... acaba zahmet olmazsa bana özel mesaj olarak yazar mısınız... giden akrabanız memnun kaldı mı yada başka giden var mı bildiğiniz memnun kalan kalmayan? teşekkür ederim...

cevap veren herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.sanırım vazgeçtim sevimli eğlenceli ama küçük bir yer anladığım kadarıyla. sanırım bu nedenle yani küçük olması ve iş imkanlarının kısıtlı olabileceğini düşündüğümden tercih etmicem. yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…