banka kartı

sizin adınıza sevindim böyle olması için sizinki gibi anlayışlı bir eş lazım... adam anlamayınca anlamıyo ne kadar söylesem de nafile

naptın sen yaaaa.

nasıl emeğini verirsin adamın eline.ister annene verirsin ister harcarsın ona ne ?sen mutfak masrafını yap geç senin görevin değil ev geçindirmek.

sen naptın arkadaşım yaaa naptın?sinirlerim bozuldu işte adamlara maddi konu da böyle yüz verirsen kukla ederler böyle.sen ne diye verdin maaş kartını

restini çek al maaş kartını yüz verme sen ne için okudun ya bu adama maaş kartını vermek için mi ?

ben olsaydım baştan kazancımı al ben yemedim sen ye demezdim.eğer ki hata edip vermiş olsaydım kesinlikle restimi çeker maaş kartımı geri alırdım ama ciddi ciddi resti çekerdim.ne demek emeğimi vercem çalışan ben harçlıkla dolaşcam belki iş çıkış mağaza önünden geçerken bi giysi beğenip alcam yada bi yerde oturup bişey yiyip kalkcam yada arkadaşlarımla bi öğle arası yemeğimi dışarda yicem.

"ayy benim maaş kartım eşimde o bana harçlık verirse ancak özgürüm "mü dicem.

Son düzenleme:

canım aldım kartım bende ama almak için sürekli tartışıyo yok şöyle yok böyle diye... geçen ay annemlere gittim bir hafta kaldım yanımda 150 tl vardı hepsini harcadım diye bana demediği kalmadı ...

şu an bizde 1 yıllık evliyiz, hala borçlarımız devam ediyo, maaş günü kart eşimde oluyo yada para çekilecekse eşim çekiyo ödemeleri yapıyo, ama sonunda kartım yine bende özel harcamalarımız için kalan parayla tamamen vermeyi hiç düşünmedim açıkçası ben üzerinde fazla para taşımayı seven biri değilim bu borç durumundan sonrada kredi kartını çok kullanmak istemiyorum o yüzdende banka kartından ödeme yapıyorum ve sosyal ortamdasın insanlarla içiçe olduğun için ekstra harcamalar olabiliyo bi yere gidiyosun yiyip içiyosun o yüzden tamamen vermeyi asla istemem,bence bu konuda taviz verme sen dünkü çocuk musun harçlık alacaksın....

kazandığın paradan bi miktar ayırsana kendine, biriktir. o duymak zorunda mı? ya da anlarsa bile sert çık.

çok sinrlendim. bu aralar erkekle kadının rolü değişmeye başladı bence.

elbette hayat müşterek ama erkekler sanki braz fazla kadının parasına göz dikmeye başladı gibi

senin parana el koyacak sonra ben erkeğim sana harçlık veriyorum diye kendini tatmin edecek. ıyyyyyy boğasım geldi o kocanı kusuruma bakma

ayrıca annene de yardım et tabi ihtiyacı varsa

biriktirmem mümkün değil yok şuraya borcum var yok buraya borcum var diyo alıyo parayı elimden ben de tatsızlık çıkmasın diyorum ...

offffff ya çalışmasan ne yapacaktı acaba kocan,gerçi en doğal hakkın olan ücretsiz izni bile kullanamıyorsun.
çok mu borcunuz var,paralar nereye harcanıyor fiklrin var mı

çok güzel verme bırak tartışsın cvp bile verme.açıkca konuş.senin amacın ne ? de.benim emeğim elbete harcayacağım de.sen üstüne düşen görevleri yerine getir de.

ama alınma arkadaşım gerçekten böyle maddi tartışmalara giren hele ki benim maaşımla ,inan yol verirdim.en azından gözünü korkuturdum.gerçekten hiç hoş değil çok üzücü ya

şu an ki durumunu düşünmek istemiyorum çok üzüldüm annen biliyor mu peki?

offffff ya çalışmasan ne yapacaktı acaba kocan,gerçi en doğal hakkın olan ücretsiz izni bile kullanamıyorsun.
çok mu borcunuz var,paralar nereye harcanıyor fiklrin var mı

aylık binbeşyüz lira borç var kira ile birlikte gelirimiz beş bin lira ama ay sonu zor geliyo... naptın parayı nereye harcadın deyince bi şekilde gitti diyo...

sen çalışırken evin erkeği değil, iş parayı çekmeye gelince mi evin erkeği olduğu aklına geliyo. ne demek ben sana harçlığını veriririm. terbiyesiz... sakın taviz verme... işte zaten böyle böyle kendilerini kadının sahibi sanmaya başlıyolar.. sonra ezilsin kadınlar.. ezdirmeyin artık kendinizi.. hadlerini bilmeyi öğrenecekler..

aylık binbeşyüz lira borç var kira ile birlikte gelirimiz beş bin lira ama ay sonu zor geliyo... naptın parayı nereye harcadın deyince bi şekilde gitti diyo...

5000 lira gelir ve 1500 borç,sen nerelere harcama yaptığını öğren bence

canım bi kere mahkemeye kadar gittim ama olmadı vazgeçirdiler beni... şimdi de çocuk var öyle kolay olmuyo işte... annem biliyo ama ona fazla anlatmıyorum şeker hastası kadın üzülünce şekeri çok yükseliyo ...tek sırdaşım ablamlar onlarla konuşuyorum sakinleşiyorum biraz

biriktirmem mümkün değil yok şuraya borcum var yok buraya borcum var diyo alıyo parayı elimden ben de tatsızlık çıkmasın diyorum ...

deki sen ver maaşını ben öderim borçları , sanada haftada ne kadar istiyosan o kadar vereyim sıkıysa razı olsun, hey allahım yaa............

bi gariplik var ama, kira ve borçları çıkar,3.500 lira sizin harcamanız için değil mi? ayın sonunu zor getirecek kadar düşük değil bence...

bi gariplik var ama, kira ve borçları çıkar,3.500 lira sizin harcamanız için değil mi? ayın sonunu zor getirecek kadar düşük değil bence...

kredi kartı borcu, şu bu diyo kapatıyo üsteleyince de sen bana hesap soruyosun diyo... ben de evini geçindir benden para alma hesap sormayayım diyorum ama adam bildiğini okuyo

heytt beee.. erkkekkk be erkekkkk... eşini o durumlara sokmayı kendine yedirebiliyo ya erkek deniyo böylesine de

kızım al kartını her ay ver 750 otursun aşağı, ne demek yaw yiyiyo resmen senin adam 3500 napıyo len bu adam bu parayı....

5 bin geliriniz var 150 harcadın diye mi kızıyor sana

maşşallah iyi geliriniz var bence

para nereye gidiyor bilmiyor musunuz

bu kadar paraya ev bile alabilirsiniz bence sakladığı borçları olabilir

Sizinki bir iktidar mucadelesine donmus. Once esinizle konusup kartin neden sizde olmasi gerektigini anlatin, bunun onun erkekligine zarar getirmeyecegine evdeki otoritesinin ayaga dusmeyecegine inansin, ailenize ondan habersiz para gitmeyecegine inansin. Sonra gelir gider tablosu yapip herseyi seffaflastirin. Harcamalar ortak olsun.

Ortada bir borc varken sen erkeksin evi sen ge indireceksin bu para benim mantigi olmaz. Oyle oldugunda yuvanin huzuru sarsilir. Borc da ortak tasarruf da.

Yalniz tuuum ablalarimdan duydugum aylik 50 tl de olsa bir yere sirf kendin icin birikim yapmak. Hayatin ne getirecegi mechul cunku. Bak bir de bebeginiz varmis. Ben de esinizden habersiz (keske haberi olsaydi ama esinizin tutumuna bakilirsa haberi olmamasi daha iyi) bir miktar biriktirmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…