banka kartı

kredi kartı kullanmıyorum banka kartım bende zaten lazım olursa oradan harcıyorum... gerçi ben tek çıkamıyorum dışarı çocuk olduğundan beri

canım o şekilde söylemezler diye biliyorum mahkeme kararı lazım bildiğim kadarıyla hesabı öğrenebilmek için[/QUOTE]

hesabı öğrenmiceksin zaten söylemezler ki hiçbir işlem yapamazsın ama taksit yatırabilirsin
bende 3 yıl önce eşimin maaş aldığı bankaya gidip eşimin borcunu yatıracağım toplam borcu öğrenmek istiyorum ödeme yapmak için dedim.
mesela sende hangi banka ise gidip taksit yatıracağım deyip hesabın açık olup olmadığını öğrenebilirsin.

haklısın canım evlenmeden önce para senin paran karışmam sana diyordu şimdi böyle olduk işte

tabi vericem zaten maddi durumları iyi değil vermesem ayıp yani

eşin ne kadar vereceğini bilmiyorsa fazla söyle,biriktir
evlilikte gizli saklı olmamalı ama bazıları hakediyor

Son düzenleme:
canım o şekilde söylemezler diye biliyorum mahkeme kararı lazım bildiğim kadarıyla hesabı öğrenebilmek için

hesabı öğrenmiceksin zaten söylemezler ki hiçbir işlem yapamazsın ama taksit yatırabilirsin
bende 3 yıl önce eşimin maaş aldığı bankaya gidip eşimin borcunu yatıracağım toplam borcu öğrenmek istiyorum ödeme yapmak için dedim.
mesela sende hangi banka ise gidip taksit yatıracağım deyip hesabın açık olup olmadığını öğrenebilirsin.[/QUOTE]

sağol canım bak bu olabilir yapıcam bunu

Nasıl bi zihniyet yahu. kınamamak lazım,para mevzusu her zaman soğuk gelir bana,hele para için tartışmak..
Kesinlikle güvenmekle alakalı bi mevzu.
Allah yardımcın olsun, sert ol,eli mahkum kabullenecektir tavrını.

canım o şekilde söylemezler diye biliyorum mahkeme kararı lazım bildiğim kadarıyla hesabı öğrenebilmek için

mesela sende hangi banka ise gidip taksit yatıracağım deyip hesabın açık olup olmadığını öğrenebilirsin.[/QUOTE]

maşaallah sana ne akıllı kadınsın:))) tuttum bu fikri

haklısın canım evlenmeden önce para senin paran karışmam sana diyordu şimdi böyle olduk işte

eşine bu sözünü hatırlat arada bir

ya taksiti varsa ne dicem bankacıya

ya taksiti varsa ne dicem bankacıya [/QUOTE]

yanında yeterli miktarda bulunmadığını,daha sonra tekrar uğrayacağını mesela

ya taksiti varsa ne dicem bankacıya

toplam tutar kaç paraysa aaa tüh ben bu kadar olduğunu bilmiyordum yanımda o kadar para yok neyse daha sonra yatırayım bari dersin kuzum sen bana çok iyi niyetli çok temiz kalpli geldin eşin de bunu çok iyi biliyor.

ya taksiti varsa ne dicem bankacıya [/QUOTE]

ya hazırlıklı gidiceksin bi taksit yatıracak kadar yada tüh param çıkışmicak bi dahakine geldiğimde tüm borcu kapatayım diceksin

(biz şeytana uyacağımıza şeytan bize uyuyor şeytan bile çekmemiştir kadınların elinden çektiği kadar )

toplam tutar kaç paraysa aaa tüh ben bu kadar olduğunu bilmiyordum yanımda o kadar para yok neyse daha sonra yatırayım bari dersin kuzum sen bana çok iyi niyetli çok temiz kalpli geldin eşin de bunu çok iyi biliyor.

teşekkür ederim canım düşüncelerin için

bekarken yaşadığımız evin reisi olan babamııza/annemize/abimize vermediğimiz kartı kocaya neden verelim ki...

maşaallah sana ne akıllı kadınsın:))) tuttum bu fikri[/QUOTE]

sağol canım ya tecrübe sahibi olduk gide gele taksit yatıra yatıra

walla yeni evlendiğimde borç yatırmaktan artık " x " bankaya gireceğime dibdibe olan" y "bankaya giriyordum tesadüf bi hesap çıkıyodu " hönk "oluyodum.

o kadar ki çok borç vardı ama hamdolsun bitti Allah evlenen herkese yardım etsin inşallah :)

Eşimde ben de öğretmeniz, ev kredisi ödüyoruz, 5000 lira aylık gelirle rahatlıkla ev sahibi olabilirsiniz...

Benim eşim bu maaş kartı olayına çok karşı, kadının kartı kadında kalmalı, erkeğin almaya hakkı yok der...

Ayrıca, benim babam hayatta ve memur emeklisi olmasına rağmen (ihtiyacı yok yani babamın düzenli maaşı var çünkü) biz üç kardeş anneme harçlık veririz, sizin zaten vermeniz hatta eşinizin bunu desteklemesi gerekirken kuruşun hesabını yapması ve sizi maaş alır hale getiren ailenize para vermenizi yasaklaması/engellemesi de hiç ahlaki gelmiyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…