yaz tatili olduğu için evdeyim okul açılınca ablam bakacak inş
bizde kart onda durmuş bunda durmuş çok problem olmaz,bazen alır eşim benimkini nakit lazım olduğunda,emanetimi alayım diye çeker alırım cüzdanından.bir şey diyecek olursa parasal konularla ilgili 'bana güvenme,ben yokmuşum,çalışmıyormuşum gibi davran 'derim,olur biter
kredi kartı kullanıyor musun?kullanmıyorsan otomatik ödeme talimatlı bir kart çıkar ,sen karttan harca hesabından kesilsin.tatlı dilden anlamıyorsa zorla
Bu adamlar nasıl ikiyüzlüler evlenmeden bu kadar bağnaz olduklarını çok iyi kamufle ediyorlar...
bence eşin senden para kaçırıyor saklıyor y ada bu parayı yiyen başka ortaklar da var dikkat et uyanık ol bu para nereye gıdıyor açık açık hesap edin
bu böyle olmaz eşinin dürüstlikle ilgili problemi var gibi görünüyor...
tabi vericem zaten maddi durumları iyi değil vermesem ayıp yani
canım o şekilde söylemezler diye biliyorum mahkeme kararı lazım bildiğim kadarıyla hesabı öğrenebilmek için
canım o şekilde söylemezler diye biliyorum mahkeme kararı lazım bildiğim kadarıyla hesabı öğrenebilmek için
eşin ne kadar vereceğini bilmiyorsa fazla söyle,biriktir
evlilikte gizli saklı olmamalı ama bazıları hakediyor
haklısın canım evlenmeden önce para senin paran karışmam sana diyordu şimdi böyle olduk işte
hesabı öğrenmiceksin zaten söylemezler ki hiçbir işlem yapamazsın ama taksit yatırabilirsin
bende 3 yıl önce eşimin maaş aldığı bankaya gidip eşimin borcunu yatıracağım toplam borcu öğrenmek istiyorum ödeme yapmak için dedim.
mesela sende hangi banka ise gidip taksit yatıracağım deyip hesabın açık olup olmadığını öğrenebilirsin.
ya taksiti varsa ne dicem bankacıya
hesabı öğrenmiceksin zaten söylemezler ki hiçbir işlem yapamazsın ama taksit yatırabilirsin
bende 3 yıl önce eşimin maaş aldığı bankaya gidip eşimin borcunu yatıracağım toplam borcu öğrenmek istiyorum ödeme yapmak için dedim.
mesela sende hangi banka ise gidip taksit yatıracağım deyip hesabın açık olup olmadığını öğrenebilirsin.
toplam tutar kaç paraysa aaa tüh ben bu kadar olduğunu bilmiyordum yanımda o kadar para yok neyse daha sonra yatırayım bari dersin kuzum sen bana çok iyi niyetli çok temiz kalpli geldin eşin de bunu çok iyi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?