banka kartı

rabbim yardımcın olsun canım benim ya annen çok üzülür yazık annene.ne kadar bahtsızsın 27h walla çok üzüldüm ya
bende babasız büyüdüm annemde şeker tansiyon ne ararsan sanırım o yüzden çok üzüldüm ama hamdolsun eşim mükemmel bir insan

Son düzenleme:

valla canım şöyle söyleyim. benim eşim benim çalışmama izin vermiyor.Öğretmenim ben. bende ona dedim ki madem çalışmama izin vermiyorsun bana aylık şu kadar para ve de kredi kartı vereceksin dedim. o da kabul etti. şimdi ne zmn bana paradan laf açsa ben çalıştığım zaman alacağım paradan az harcıyorum diyorum hemen sesini kesiyor. ztn sinir oluyorum çalışmadığım için

5 bin geliriniz var 150 harcadın diye mi kızıyor sana

maşşallah iyi geliriniz var bence

para nereye gidiyor bilmiyor musunuz

bu kadar paraya ev bile alabilirsiniz bence sakladığı borçları olabilir

canım sakladığı borcu değil de parası olabilir çünkü benden para ister param yok diye... bendeki para bitince de cebinden eksik olmaz hiç... nerden buldun diye sorunca da arkadaştan borç ladım diyo

inşallah kabullenir ama zor... bebeğim dört aylık ücretsiz izne ayrılayım dedim kabul etmedi geçinemeyiz dedi aldığı para da 3 bin küsür...

kusura bakmayın ama eşiniz biraz saçmalamış yani. 4 aylık bebeğiniz var yaa yazık değil mi ona. ne biçim bir zihniyetmiş ondaki. çocuğuna da mı acımıyor.

kredi kartı borcu, şu bu diyo kapatıyo üsteleyince de sen bana hesap soruyosun diyo... ben de evini geçindir benden para alma hesap sormayayım diyorum ama adam bildiğini okuyo

Oyle desin dursun hic alttan almayin bu konularda. Tabi ki hesap verecek. Canina okuyun. Kolay mi para kazanmak. Herseyi seffaf yapmadikca rahat yuzu gostermeyin. Sizi bagira cagira susturmaya calisiyor. Hic kanmayin buna. Biraz sert tepki verir ve diretirseniz kuzuya doner.

Eşiniz 5000tl ile evi zor geçindiriyorsa ya matematik bilmiyor ya da işin içinde iş var. Anladığım kadarıyla eviniz yok bence ev borcuna falan girin de en azından paranın nereye gittiği belli olsun. Sıkıntınız sonunda da elinizde bir yatırım olmuş olur. Ailesine ya da başka birine yardım ediyor olabilir. Bir de eşiniz çok bahşiş bırakmayı, başkalarına birşeyler ısmarlamayı sever mi? Lüks mekanlarda takılmaktan hoşlanır mı? Bu tarz şeyler de bütçe düşmanıdır.

eşin ona muhtaç olmanı istiyo bence kesinlikle taviz verme bu harclığını ben veririrm olayı cok itiici bende aynı düşüncedeyim kimseye muhtaç olmamak için okuyorum ve cok kızardım böyle bi durumda

canım sakladığı borcu değil de parası olabilir çünkü benden para ister param yok diye... bendeki para bitince de cebinden eksik olmaz hiç... nerden buldun diye sorunca da arkadaştan borç ladım diyo

sakladığı parayı ne yapıyor peki

çünkü gerçekten maaşlarınız az değil bu kadar para bi ayda bitmesi pek mantıklı gelmiyor

arkadaşların dediği gibi masrafları hiç yazdınız mı

bence sizin maaş kartından daha önemli bi sorun bu

Son düzenleme:
bebeğinize kim bakıyor

ben de öyle yapıcam bu ay bakalım nolcak ... bugüne kadar hepsini verdim de ne oldu sanki

oturup onun kartı çıkarıp vermesini bekleme kaybettim de bankaya, yenisini çıkartıver, ya yazdığım mesajlar yanlış anlaşılmasın eşler birbirine destek olmalı birbirleri için fedakarlık yapmalı , ama bu karşılıklı olmalı eşiniz sizi pek düşünmüyo gibi algıladım ben anneme 150 lirayla nasıl gideyim gittiğin yerede (annen bile olsa) harcama yapıyosun yiyecek içecek bişeyler alıyosun en basiti, ziyaret demek ekstra harcama demek benim anlayışımda sen 300 yeter desen onun 500 olsun fazladan bişey çıkar demesi lazım .....

ben de dedim ev alalım diye oralı olmuyo... ailesine yardım ediyo olabilir ama ben göremiyorum ki

ben 150 ye razı oldum o hepsini harcadım diye laf etti... anlayış yok işte napim

iki seçenek var bence ya kapattım dediği kredi kartı açık oradan harcıyo ya da biriktiriyo

madem evin erkeği, madem o harçlık verecek o zaman çalıştırmasın sizi
sizin paranızla size erkeklik taslamasın

bizde kart onda durmuş bunda durmuş çok problem olmaz,bazen alır eşim benimkini nakit lazım olduğunda,emanetimi alayım diye çeker alırım cüzdanından.bir şey diyecek olursa parasal konularla ilgili 'bana güvenme,ben yokmuşum,çalışmıyormuşum gibi davran 'derim,olur biter

kredi kartı kullanıyor musun?kullanmıyorsan otomatik ödeme talimatlı bir kart çıkar ,sen karttan harca hesabından kesilsin.tatlı dilden anlamıyorsa zorla

Bu adamlar nasıl ikiyüzlüler evlenmeden bu kadar bağnaz olduklarını çok iyi kamufle ediyorlar...

bence eşin senden para kaçırıyor saklıyor y ada bu parayı yiyen başka ortaklar da var dikkat et uyanık ol bu para nereye gıdıyor açık açık hesap edin

bu böyle olmaz eşinin dürüstlikle ilgili problemi var gibi görünüyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…