kızım al kartını her ay ver 750 otursun aşağı, ne demek yaw yiyiyo resmen senin adam 3500 napıyo len bu adam bu parayı....
canım bi kere mahkemeye kadar gittim ama olmadı vazgeçirdiler beni... şimdi de çocuk var öyle kolay olmuyo işte... annem biliyo ama ona fazla anlatmıyorum şeker hastası kadın üzülünce şekeri çok yükseliyo ...tek sırdaşım ablamlar onlarla konuşuyorum sakinleşiyorum biraz
5000 lira gelir ve 1500 borç,sen nerelere harcama yaptığını öğren bence[/QU
ya bunun bi banka kartı vardı kapattım dedi ama kart ortada yok ondan harcama yapıyo olabilir...onun açık olup olmadığını öğrenebilir miyim aceba...
hangi banka ise git ad soyad kaç hesabı varsa oradan çıkar.kartın olmaması kapandığı anlamına gelmez.
kızlar eşimle aramızda sürekli sorunlar oluyo hepsini yazmıycam ama bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var özellikle çalışan bayanlar sizler ne yapıyorsunuz...
iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizin ertesi günü banka kartımı istedi gelinlik kına elbisesi, düğünde alınan mobilyaların borcu vs. var dedi peki dedim verdim...
yanıma verdiği para yetmiyordu( okula gitmek için gidiş geliş yapıyordum) kendisinden para istemek zorunda kalıyordum baktım olmayacak kartı bana ver bazen acil lazım oluyo biz yine ay başında beraber çekeriz sen alır borçlarına verirsin içinde de biraz para kalır ben lazım olunca çekerim dedim kabul etmedi sürekli kavga çıkardı ancak yedi sekiz ay sonunda alabildim elinden ...
kartı aldığımdan beri sürekli tartışıyoruz geçen gün yine tartıştık... ben evin erkeğiyim kart bende olmalı ben sana harçlığını veririm dedi.. ben de ben senden para istemek için okumadım onca yıl dedim... ve ben babamda bile para istemezdim yapım böyle çekinirim... sırf bu yüzden okudum kimseye muhtaç olmayayım diye adamın yaptığına bak...
bunları güzellikle söylüyorum olmuyo tartışıyorum olmuyo bıktım valla... kendi çalıştığım kazandığım parayı çekmem adamın zoruna gidiyo... her ay merasimle mi para çekmeye gidicez diyo...
kızlar siz olsanız ne yaparsınız valla bunaltıyo beni iyice
5 bin geliriniz var 150 harcadın diye mi kızıyor sana
maşşallah iyi geliriniz var bence
para nereye gidiyor bilmiyor musunuz
bu kadar paraya ev bile alabilirsiniz bence sakladığı borçları olabilir
inşallah kabullenir ama zor... bebeğim dört aylık ücretsiz izne ayrılayım dedim kabul etmedi geçinemeyiz dedi aldığı para da 3 bin küsür...
kredi kartı borcu, şu bu diyo kapatıyo üsteleyince de sen bana hesap soruyosun diyo... ben de evini geçindir benden para alma hesap sormayayım diyorum ama adam bildiğini okuyo
canım sakladığı borcu değil de parası olabilir çünkü benden para ister param yok diye... bendeki para bitince de cebinden eksik olmaz hiç... nerden buldun diye sorunca da arkadaştan borç ladım diyo
rabbim yardımcın olsun canım benim ya annen çok üzülür yazık annene.ne kadar bahtsızsın 27h walla çok üzüldüm ya
bende babasız büyüdüm annemde şeker tansiyon ne ararsansanırım o yüzden çok üzüldüm ama hamdolsun eşim mükemmel bir insan
hangi banka ise git ad soyad kaç hesabı varsa oradan çıkar.kartın olmaması kapandığı anlamına gelmez.
canım o şekilde söylemezler diye biliyorum mahkeme kararı lazım bildiğim kadarıyla hesabı öğrenebilmek için
ben de öyle yapıcam bu ay bakalım nolcak ... bugüne kadar hepsini verdim de ne oldu sanki
Eşiniz 5000tl ile evi zor geçindiriyorsa ya matematik bilmiyor ya da işin içinde iş var. Anladığım kadarıyla eviniz yok bence ev borcuna falan girin de en azından paranın nereye gittiği belli olsun. Sıkıntınız sonunda da elinizde bir yatırım olmuş olur. Ailesine ya da başka birine yardım ediyor olabilir. Bir de eşiniz çok bahşiş bırakmayı, başkalarına birşeyler ısmarlamayı sever mi? Lüks mekanlarda takılmaktan hoşlanır mı? Bu tarz şeyler de bütçe düşmanıdır.
oturup onun kartı çıkarıp vermesini bekleme kaybettim de bankaya, yenisini çıkartıver, ya yazdığım mesajlar yanlış anlaşılmasın eşler birbirine destek olmalı birbirleri için fedakarlık yapmalı , ama bu karşılıklı olmalı eşiniz sizi pek düşünmüyo gibi algıladım ben anneme 150 lirayla nasıl gideyim gittiğin yerede (annen bile olsa) harcama yapıyosun yiyecek içecek bişeyler alıyosun en basiti, ziyaret demek ekstra harcama demek benim anlayışımda sen 300 yeter desen onun 500 olsun fazladan bişey çıkar demesi lazım .....
sakladığı parayı ne yapıyor peki
çünkü gerçekten maaşlarınız az değil bu kadar para bi ayda bitmesi pek mantıklı gelmiyor
arkadaşların dediği gibi masrafları hiç yazdınız mı
bence sizin maaş kartından daha önemli bi sorun bu
yaz tatili olduğu için evdeyim okul açılınca ablam bakacak inş
kızlar eşimle aramızda sürekli sorunlar oluyo hepsini yazmıycam ama bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var özellikle çalışan bayanlar sizler ne yapıyorsunuz...
iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizin ertesi günü banka kartımı istedi gelinlik kına elbisesi, düğünde alınan mobilyaların borcu vs. var dedi peki dedim verdim...
yanıma verdiği para yetmiyordu( okula gitmek için gidiş geliş yapıyordum) kendisinden para istemek zorunda kalıyordum baktım olmayacak kartı bana ver bazen acil lazım oluyo biz yine ay başında beraber çekeriz sen alır borçlarına verirsin içinde de biraz para kalır ben lazım olunca çekerim dedim kabul etmedi sürekli kavga çıkardı ancak yedi sekiz ay sonunda alabildim elinden ...
kartı aldığımdan beri sürekli tartışıyoruz geçen gün yine tartıştık... ben evin erkeğiyim kart bende olmalı ben sana harçlığını veririm dedi.. ben de ben senden para istemek için okumadım onca yıl dedim... ve ben babamda bile para istemezdim yapım böyle çekinirim... sırf bu yüzden okudum kimseye muhtaç olmayayım diye adamın yaptığına bak...
bunları güzellikle söylüyorum olmuyo tartışıyorum olmuyo bıktım valla... kendi çalıştığım kazandığım parayı çekmem adamın zoruna gidiyo... her ay merasimle mi para çekmeye gidicez diyo...
kızlar siz olsanız ne yaparsınız valla bunaltıyo beni iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?