banka ve torpil!!!

Bir banks in mulakatina 4 kisi kalmistik, rakiplerden biri belediye baskaninin yigeniydi girdigim ilcede, herkes mulakata bosa gitme o girecek demisti ve tabiki o kazandi bende mülakati kaybettigim icin bir daha o banks in sinavlarina giremedim giren sahista 1 sene sonra istifa etmis hala icim yanar

üzüldüm gerçekten hem haketmemiş hem kıymetini bilmemiş

Bir ise mulakatla alim varsa bu torpile kilif uydurmak icindir .malesef vok buyuk oranda boyle. Merkezi yerlestirmelerle alan kurumlar yani devlet en garanti.

eğer bende daha iyi puanı olan varsa tabiki kul hakkına girer.ama bu banka sınavında benden çok daha düşük not alan arkadaşım sırf torpili var diye kazandı.

artık bankaya giriyorum diye nasıl havalara girdiyse

bu konuda ben de sizinle hem fikirim.yani zaten yazılı sınavı geçmişim.

mülakata çağırılmışım mülakatta bilemediğim soru olmamış ve yedeğe kalmışım.

ne yapmam lazım? hakkım yenmesin diye bile araya aracı sokmam lazım.bunun neresi kötü neresi kul hakkı olabilirki?

Bir ise mulakatla alim varsa bu torpile kilif uydurmak icindir .malesef vok buyuk oranda boyle. Merkezi yerlestirmelerle alan kurumlar yani devlet en garanti.

devlette artık eskisi gibi alım yapmıyorki

kadro açsa amenna ama oda yok tavuğun önüne atılan mısır taneleri kadar devletin açtığı kadro

torpil adı üstünde hızlı işe sokar ama aynı hızla da geri teper.. torpilin olan kişinin vadesine bağlıdır.. birilerinin duyup dedikodu yapması kısa sürer.. bu dedikodu torpilin kulağına gider, korku sarar.. ayak kayar.. hakkınızla gelmediğiniz noktadan çok ileri gidemezsiniz.. hiç üzülmeyin.. yeterliliğiniz varsa torpilsiz de herşey olur.. yeni işlere yelken açın hiç takılıp canınızı sıkmayın..

o bankanın başı göğe ermişmi acaba? yetiştirdiği eleman elden gitti o elemana yaptığı masrafa değmişmi acaba?

benim girdiğim bankada 2012 yılında girenlerin yarısı istifa etmiş!

yani şimdi bu işsizlikte bu kadar büyük istifa ne demek? demekki torpillileri aldın! e onlarda hiç emek harcamadan girdiler bankaya sonra onlara başka yerden torpil geldi sen yetiştirdiğin elemanı kaybettin!

torpile devamsa bunu da göze alacaksın ozaman!

apartman temizliğine giden kadınların bile torpille alındığı bir memleketteyiz maalesefki.

kesinlikle temizlikçileri küçümsemiyorum sadece temizlikçi olmak için okumanın gerekli olmadığını vurgulamak için örnek verdim.neyse...

zaten mülakat sonucunu öğrenince başka işlere yöneldim ama geri dönişleri kolay olmayacak gibi gözüküyor!

canım torpil elbette var.. her ülkede var.. ama bizim gibi kontrol mekanizması olmayan vurdumduymaz olanlar da 1000 misli var.. ama elbet torpilsiz yürüyen işler de var.. buna inan.. sen de onlardan birini elde edeceksin.. gönül rahatlığınla yaşayacaksın.. olumsuz enerji yayma ama.. olumlu düşün pat diye ayağına gelir istediğin iş..

inşallah

evet ama devlette ayak kayma olmuyo onlar özel işyerinde geçerli :) devlete ayağını dayayan ölene kadar elini ayağını çekmez bizim kaynağımızı kurutur sömürür

evet ama devlette ayak kayma olmuyo onlar özel işyerinde geçerli :) devlete ayağını dayayan ölene kadar elini ayağını çekmez bizim kaynağımızı kurutur sömürür

canım tabi özel için dedim.. devlette ne olup bitiyor allah bilir.. kpss kalksın her bakanlık ayrı sınav yapıp mülakat olsun demeleri bile şüpheli.. 3 imza ile müsteşar olunuyor nerede kaldı ki adalet..

Ne yazık ki torpilsiz iş yok. KPSS b grubu atamaları torpilsiz oluyor, onda da birşeyler karıştırıyorlarsa Allah onlara sorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…