banka ve torpil!!!

Ne kadar yuzsuz bir arkadasiniz var birde utanmadan ne alayim yanima diyor ya... Bosver arkadasim Allah sana torpilsiz helal lokma nasip etsin insallah

Birileri gençlerin önünü açsa kimse torpil aramaya kalkmaz. Tanıdıklarımdan var torpil isyanı yapıp bi sonra ki sene torpil yaptırmak için koşoşturduğunu

Teeee osmanlı zamanında çıkmış çınar olayı vs. Daha önceside vardır tarihte eminim

Banka sinavinda torpil var mi yok mu ben bilmem dee...
Sevgilimde bankaci.. Sinav ne ki..
Hele bir girin asil torpil o zaman

kiz madem arkadasin yapsa ya sana bi iilik nasil olsa torpili varmis insafsizlar yaaaa
benimde yok torpilim issiz geldim bolede gitcem heralde kpss de tutmadi...

Türkiye işte.Ne olacakk ki.200-300 puan alan adamlar tıp okuyorlar,ötesi var mı?
Türkiye'de para konuşur,zeka ,bilgi,birikim konuşmaz asla. : )

kul hakki çok karşıyım.

eşimde hastanede bana torpil yaptirmak istiyor izin vermiyorum.sirami bekliyorum bana kiziyor aramiz kisa sureligine bozuluyor ama hak cignemek buyuk bir insanlik ayibi yakistiramiyrm kendime.

Torpilli olan her zaman önde maalesef. Bize de denk gelse "Ay yok ben istemiyorum" demeyiz herhalde.Onlara denk geliyor onlar da kabul ediyor, böyle yani...

Ne kadar yuzsuz bir arkadasiniz var birde utanmadan ne alayim yanima diyor ya... Bosver arkadasim Allah sana torpilsiz helal lokma nasip etsin insallah

amin inşallah...kazandığını (ki ben onu kazanmış saymıyorum) vurgulamak için sordu zaten bu saçma olayı.

yahu üstünden 2hafta geçmiş unutmaya çalışıyorum ama illa birileri bir şekilde hatırlatacak.

depresyona gireyim istiyorlar herhalde.

Birileri gençlerin önünü açsa kimse torpil aramaya kalkmaz. Tanıdıklarımdan var torpil isyanı yapıp bi sonra ki sene torpil yaptırmak için koşoşturduğunu

aynen bak işte ne güzel bir noktaya değişmişsiniz gençlerin önü bir açılsa.torpilin çıkma nedeni birazda bu işte.yol tıkanıklığı!

ya tamam herkes bir torpil peşinde bu artık yadsınamaz bir gerçek ama (banka için konuşuyorum) madem torpille alım yapacaktın ozaman niye sınavına girmek için para yatırdım!?

Teeee osmanlı zamanında çıkmış çınar olayı vs. Daha önceside vardır tarihte eminim

kanuni sultan süleyman ın damadı rüstem paşa çok rüşvetçi bir insanmış tarihe de böyle geçmş zaten.çınar olayından da çok önce bir olay bu yani!

Sizde ondan guclu durun hatta iyiki kazanamamisim ya daha iyi firsatlar geldi falan diyin gercekten sinir oldum o sahsiyete sizi gaza getirmek gibi olmasin ama oyle

Banka sinavinda torpil var mi yok mu ben bilmem dee...
Sevgilimde bankaci.. Sinav ne ki..
Hele bir girin asil torpil o zaman

var var hemde ne torpiller var.belki sevgiliniz hakkıyla girmiştir bilemem ama girince illaki yine içerde de borusunu öttürenler olur ama maksat girmekte zaten!

kiz madem arkadasin yapsa ya sana bi iilik nasil olsa torpili varmis insafsizlar yaaaa
benimde yok torpilim issiz geldim bolede gitcem heralde kpss de tutmadi...

aman yok istemem yaa kimseye borçlu kalmayayım ben yükün altında ezilirim

Türkiye işte.Ne olacakk ki.200-300 puan alan adamlar tıp okuyorlar,ötesi var mı?
Türkiye'de para konuşur,zeka ,bilgi,birikim konuşmaz asla. : )

maalesef öyle inşallah şu çarklarını döndürenlerin çarklarına çomak girer de şu düzen altüst olur!

Ne yalan söyleyeyim yakında bende torpil için uğraşacağım. Kim bilir şuana kadar kaç kişi benim hakkımı yemiştir kim bilir. Evlenmek istiyorum. Sevgilimin doğru düzgün işi var beni bekliyor tarihi kararlaştırmak için. Mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum. Sınav zaten formalite açık torpil uygulanmaz huhuki işleme girer diye tahmin ediyorum. Halkçılık ilkesiyle alakalı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…