- Konu Sahibi mordolunay
-
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarması nAllah yardımcımız olsun zaten bize O'ndan başkası yardım etmez
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarması n
gerçekten çok merak ediyorum torpilsiz olmayacakmı bu işler yaaa
illede birilerinin kapısında yatmamız mı gerek?
arkadaşımla aynı bankanın sınavına girdik ben yedeğe kaldım o ise kazandı ve bana dediği şey aynen şu
"ya işte biliyorsun canım babamın arkadaşı devreye girmemiş olsa ben asla bu işe sıcak bakmıyordum ama şimdi babamı da mahçup edemem mecbur gidicem artık" dedi
güler misin ağlar mısın ama ben çatlıyorum sinirimden
eğitime gidecekmiş nispet yapar gibi ne alayım yanıma diyor şimdidebabanın arkadaşına sor dedim.
hey Allahım sen büyüksün...işe bu kadar çok ihtiyacı olan insanlar açıktayken böylelerinin hiç çaba göstermeden sahip olması çok zoruma gidiyor
torpil torpil torpil...yok anam yok benim torpilim yaaa
aç mı kalayım öleyim mi anlamadımki bu mantığı.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kul hakki çok karşıyım.gerçekten çok merak ediyorum torpilsiz olmayacakmı bu işler yaaa
illede birilerinin kapısında yatmamız mı gerek?
arkadaşımla aynı bankanın sınavına girdik ben yedeğe kaldım o ise kazandı ve bana dediği şey aynen şu
"ya işte biliyorsun canım babamın arkadaşı devreye girmemiş olsa ben asla bu işe sıcak bakmıyordum ama şimdi babamı da mahçup edemem mecbur gidicem artık" dedi
güler misin ağlar mısın ama ben çatlıyorum sinirimden
eğitime gidecekmiş nispet yapar gibi ne alayım yanıma diyor şimdidebabanın arkadaşına sor dedim.
hey Allahım sen büyüksün...işe bu kadar çok ihtiyacı olan insanlar açıktayken böylelerinin hiç çaba göstermeden sahip olması çok zoruma gidiyor
torpil torpil torpil...yok anam yok benim torpilim yaaa
aç mı kalayım öleyim mi anlamadımki bu mantığı.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ne kadar yuzsuz bir arkadasiniz var birde utanmadan ne alayim yanima diyor ya... Bosver arkadasim Allah sana torpilsiz helal lokma nasip etsin insallah
Birileri gençlerin önünü açsa kimse torpil aramaya kalkmaz. Tanıdıklarımdan var torpil isyanı yapıp bi sonra ki sene torpil yaptırmak için koşoşturduğunu
Teeee osmanlı zamanında çıkmış çınar olayı vs. Daha önceside vardır tarihte eminim
amin inşallah...kazandığını (ki ben onu kazanmış saymıyorum) vurgulamak için sordu zaten bu saçma olayı.
yahu üstünden 2hafta geçmiş unutmaya çalışıyorum ama illa birileri bir şekilde hatırlatacak.
depresyona gireyim istiyorlar herhalde.
Banka sinavinda torpil var mi yok mu ben bilmem dee...
Sevgilimde bankaci.. Sinav ne ki..
Hele bir girin asil torpil o zaman
kiz madem arkadasin yapsa ya sana bi iilik nasil olsa torpili varmis insafsizlar yaaaa
benimde yok torpilim issiz geldim bolede gitcem heralde kpss de tutmadi...
Türkiye işte.Ne olacakk ki.200-300 puan alan adamlar tıp okuyorlar,ötesi var mı?
Türkiye'de para konuşur,zeka ,bilgi,birikim konuşmaz asla. : )
Ne yalan söyleyeyim yakında bende torpil için uğraşacağım. Kim bilir şuana kadar kaç kişi benim hakkımı yemiştir kim bilir. Evlenmek istiyorum. Sevgilimin doğru düzgün işi var beni bekliyor tarihi kararlaştırmak için. Mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum. Sınav zaten formalite açık torpil uygulanmaz huhuki işleme girer diye tahmin ediyorum. Halkçılık ilkesiyle alakalı olduğu içinaynen bak işte ne güzel bir noktaya değişmişsiniz gençlerin önü bir açılsa.torpilin çıkma nedeni birazda bu işte.yol tıkanıklığı!
ya tamam herkes bir torpil peşinde bu artık yadsınamaz bir gerçek ama (banka için konuşuyorum) madem torpille alım yapacaktın ozaman niye sınavına girmek için para yatırdım!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?