- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
eşimde hastanede bana torpil yaptirmak istiyor izin vermiyorum.sirami bekliyorum bana kiziyor aramiz kisa sureligine bozuluyor ama hak cignemek buyuk bir insanlik ayibi yakistiramiyrm kendime.
Torpilli olan her zaman önde maalesef. Bize de denk gelse "Ay yok ben istemiyorum" demeyiz herhalde.Onlara denk geliyor onlar da kabul ediyor, böyle yani...
Ne yalan söyleyeyim yakında bende torpil için uğraşacağım. Kim bilir şuana kadar kaç kişi benim hakkımı yemiştir kim bilir. Evlenmek istiyorum. Sevgilimin doğru düzgün işi var beni bekliyor tarihi kararlaştırmak için. Mesleğim olmadan evlenmek istemiyorum. Sınav zaten formalite açık torpil uygulanmaz huhuki işleme girer diye tahmin ediyorum. Halkçılık ilkesiyle alakalı olduğu için
Sizde ondan guclu durun hatta iyiki kazanamamisim ya daha iyi firsatlar geldi falan diyin gercekten sinir oldum o sahsiyete sizi gaza getirmek gibi olmasin ama oyle
yok gaza gelmiyorum ama fena hırs yaptım yaa
o banka değilse bile başka banka alacak beni illaki kendimi yetiştirmem lazım biraz daha
Daha onceside vardır belkide demiştim zaten. Sınavlardada adam kayıranları sormadıkları için es geçiyorum oralarıkanuni sultan süleyman ın damadı rüstem paşa çok rüşvetçi bir insanmış tarihe de böyle geçmş zaten.çınar olayından da çok önce bir olay bu yani!
teşekkür ederim. ayrica okuyorum Allah izin verirse kpss ye de gireceğim torpillilerden sira gelirse bizde yerlesicez hayirlisiyla inşallahtakdir ettim ne kadar vicdanlı birisiniz
Arkadaşım bölge birincisi oldu kızı mülakatta elekten geçirdiler almadılargerçekten çok merak ediyorum torpilsiz olmayacakmı bu işler yaaa
illede birilerinin kapısında yatmamız mı gerek?
arkadaşımla aynı bankanın sınavına girdik ben yedeğe kaldım o ise kazandı ve bana dediği şey aynen şu
"ya işte biliyorsun canım babamın arkadaşı devreye girmemiş olsa ben asla bu işe sıcak bakmıyordum ama şimdi babamı da mahçup edemem mecbur gidicem artık" dedi
güler misin ağlar mısın ama ben çatlıyorum sinirimden
eğitime gidecekmiş nispet yapar gibi ne alayım yanıma diyor şimdidebabanın arkadaşına sor dedim.
hey Allahım sen büyüksün...işe bu kadar çok ihtiyacı olan insanlar açıktayken böylelerinin hiç çaba göstermeden sahip olması çok zoruma gidiyor
torpil torpil torpil...yok anam yok benim torpilim yaaa
aç mı kalayım öleyim mi anlamadımki bu mantığı.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Dah
Daha onceside vardır belkide demiştim zaten. Sınavlardada adam kayıranları sormadıkları için es geçiyorum oraları
1 yıldır tayin bekliyorum torpilim olmadığı için olmuyo,olmuyoo
Yalnızca Kpss puanı ile atanan branşlara bakın o halde, vhki memur vs bölümünüze uygun olarak ne varsa
bu ülkede torpilsiz nefeste alamıycaz yakında gerçekten hakeden kimse istediği yerlere gelemiyor
Arkadaşım bölge birincisi oldu kızı mülakatta elekten geçirdiler almadılarilla ki bankacılık sektörü şart mı
tabiki kul hakkına girer ,eğer o sınavda daha düşük alsa ama mülakatta daha başarılı olup seni sönük bırakırsa hakkıyla almış olur ama sadece torpil nedeni ile daha yüksek puandakinin önüne geçerse kul hakkına girmiş olur bunu nasıl ödeyecek acaba ahirette. orda çalıştığı her gün başkasının hakkına girmiş oluyor. Allahıma bin şükür her yere kendi emeğimle girdim içim rahatmesela 5 kişi alınacak mülakatta 20 kişisiniz puan sıralamasında gerilerdesiniz, ama devreye torpil sokup o işe girerseniz kul hakkına girer mi,birde özellikle devlet işlerinde sadece ordakilerinin mi kul hakkına girmiş oluyorsunuz yoksa devletin verdiği maaş bizim verdiğimiz vergiler vs vs karşılanıyo ya,herkesin mi hakkına girilmiş oluyor sonuçta ordaki kişilerin de ailesi ana babası ne emeklerle okutuluyor,benim bir tanıdıgım devlette işe girdi torpille puanı diğerlerinden düşük oldugu halde,şuan 2,5 bin maaş alıyo yetmiyo diyor,ben torpile bağlıyorum Allah bilir yinede...ben markette bile sıramı beklerm diğer arkadaşın dediği gibi ne gerek var hak yemeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?