Bankacı arkadaşlar acil bakabilir mi ?

Mikolata

"Fe inne meâl usri yusra . İnne meâl usri yusra"
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
514
749
18
36
Merhaba kızlar. Şuan benim için çok önemli olan bi soruya cevap almak istiyorum.

Siz diyelimki bir bankada yöneticisiniz. Ben size geliyorum ve para istiyorum. Siz bana 'şakasına' makbuz/dekont düzenleyebilir misiniz? Söz konusu dekontta bana örneğin 5000 lira ödendiği yazıyor ve bu 5000 tl atıyorum 20x100 tl 10x200 tl gibi detaylı detaylı yazıyor. Dekontun üstünde boş hiç bir kısım yok. Defne hatun kişisine 5000 tl ödendi yazıyor ve altında benim imzam var. Bu makbuzun 'şakacıktan' yani sahte olma ihtimali var mı?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Karışık yazdıysam da kusura bakmayın aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz cevaplarım.

Kızlar ben de İng bankacılık ve finans kazandım bu senee bana da yardımcı olur musunuz acaba rica etsem??

Bence olmaz seni kandırmaya çalışan biri gibi geldi bu bana
Bankacı değilim

Yani bana da kandırılıyomuşum gibi geldi bir de burda sormak istedim. Sonuçta bankalar gün sonunda gelir gider hesap yapıyorlar e bu makbuzlar sisteme kaydolmuyorsa niye veriliyor ki o zaman dimi?

Bankacı arkadaşlar bugün çok yorgun galiba Ama buna cevap alamazsam kafamın içinde dönen bütün tilkilerin kuyruğu birbirine değecek

Bankacı arkadaşlar bugün çok yorgun galiba Ama buna cevap alamazsam kafamın içinde dönen bütün tilkilerin kuyruğu birbirine değecek
Ya konun biraz karışık olmuş ama senin adına düzenlenen bir makbuz mu var senin imzaladigin. Kredimi istedin yoksa borç para mı bir arkadaşından.
Bunun şakası olmaz ama.

Ya konun biraz karışık olmuş ama senin adına düzenlenen bir makbuz mu var senin imzaladigin. Kredimi istedin yoksa borç para mı bir arkadaşından.
Bunun şakası olmaz ama.

Hayır canım. Bir dekont buldum bir yakınıma ait üzerinde o kişiye 5000 tl ödendiği yazıyordu. Bunu yakınıma sorunca 'x bankasının müdürü arkadaşım bana şakasına yaptı ' dedi. İnanmadım ama olabilir mi bilmek istedim.

Konunu açarken de böyle yazsaydin keşke daha iyi olurdu ben de senin adına duzenlenen bir dekont var zannettim.
Böyle bir sakanin olacağını pek zannetmiyorum çünkü bildiğin dekont değil mi imzalı vs.

Konunu açarken de böyle yazsaydin keşke daha iyi olurdu ben de senin adına duzenlenen bir dekont var zannettim.
Böyle bir sakanin olacağını pek zannetmiyorum çünkü bildiğin dekont değil mi imzalı vs.

Karışık oldu gerçekten kusura bakmayın bilemedim nasıl yazacağımı. Evet dekontun altındaki imza yakınımın imzası. Bildiğimiz dekonttan da hiç bir eksiği yok.

Oyle şakacıktan olacağını hiç sanmıyorum.
Söyleyen kişi sizi yemis.
Sonuçları kötü olur böyle sakanin
Karışık oldu gerçekten kusura bakmayın bilemedim nasıl yazacağımı. Evet dekontun altındaki imza yakınımın imzası. Bildiğimiz dekonttan da hiç bir eksiği yok.

Ben de zannetmiyorum şaka olayini neden böyle bir şaka olsun ki.

Bankaci degilim ama muhasebede calistim. Sakaciktan dekont olmaz. Dekontlarin uzerinde numara vardir bunların sirayla islenmesi gerekir yani sunu sakaciktan yazayim diye bisey olmaz. Hadi diyelim oldu. Uzerine cizgi atılır iptal yazilir. Aksi takdirde sorun olusturabilecek bi olay bu.
Hele nisanlinin para aldigina dair bi belgeyse ve parayi almamissa daha buyuk sorun. Bunu yazan bankacinin pozisyonunu tehlikeye atar

bankacı değilim ama bence olamaz,makbuzun işlem numarası vardır ,boşu boşuna numaralandırılması mümkün değil ki,kayıtlara geçmez mi hem. ayrıca böyle bir şakayı kim niye yapsın,şaka olsa yırtıp atılırdı. dakikasında,siz makbuzu nerde gördünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…