Bence olmaz seni kandırmaya çalışan biri gibi geldi bu bana
Bankacı değilim
Canım benim bu konuda bir derdin varsa lütfen konu açKızlar ben de İng bankacılık ve finans kazandım bu senee bana da yardımcı olur musunuz acaba rica etsem??
Ya konun biraz karışık olmuş ama senin adına düzenlenen bir makbuz mu var senin imzaladigin. Kredimi istedin yoksa borç para mı bir arkadaşından.Bankacı arkadaşlar bugün çok yorgun galibaAma buna cevap alamazsam kafamın içinde dönen bütün tilkilerin kuyruğu birbirine değecek
Ya konun biraz karışık olmuş ama senin adına düzenlenen bir makbuz mu var senin imzaladigin. Kredimi istedin yoksa borç para mı bir arkadaşından.
Bunun şakası olmaz ama.
Konunu açarken de böyle yazsaydin keşke daha iyi olurdu ben de senin adına duzenlenen bir dekont var zannettim.Hayır canım. Bir dekont buldum bir yakınıma ait üzerinde o kişiye 5000 tl ödendiği yazıyordu. Bunu yakınıma sorunca 'x bankasının müdürü arkadaşım bana şakasına yaptı ' dedi. İnanmadım ama olabilir mi bilmek istedim.
Konunu açarken de böyle yazsaydin keşke daha iyi olurdu ben de senin adına duzenlenen bir dekont var zannettim.
Böyle bir sakanin olacağını pek zannetmiyorum çünkü bildiğin dekont değil mi imzalı vs.
Karışık oldu gerçekten kusura bakmayın bilemedim nasıl yazacağımı. Evet dekontun altındaki imza yakınımın imzası. Bildiğimiz dekonttan da hiç bir eksiği yok.
Oyle şakacıktan olacağını hiç sanmıyorum.
Söyleyen kişi sizi yemis.
Sonuçları kötü olur böyle sakanin
Ben de zannetmiyorum şaka olayini neden böyle bir şaka olsun ki.Karışık oldu gerçekten kusura bakmayın bilemedim nasıl yazacağımı. Evet dekontun altındaki imza yakınımın imzası. Bildiğimiz dekonttan da hiç bir eksiği yok.
İnanmadım hiç çok tartıştık ama konu hakkında hiç bir bilgim olmadığı için burdan sormak istedim.
Bu kişi Eşiniz, sevgiliniz falan mi ?
Ödeme mi yapmış bir yere.NişanlımGerçek gerçek dekontu bana şaka diye yedirmeye çalışıyo büyük ihtimalle
NişanlımGerçek gerçek dekontu bana şaka diye yedirmeye çalışıyo büyük ihtimalle
Hayır canım. Bir dekont buldum bir yakınıma ait üzerinde o kişiye 5000 tl ödendiği yazıyordu. Bunu yakınıma sorunca 'x bankasının müdürü arkadaşım bana şakasına yaptı ' dedi. İnanmadım ama olabilir mi bilmek istedim.
Hayır ödeme ona yapılmışÖdeme mi yapmış bir yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?