Bankacı arkadaşlar acil bakabilir mi ?

İşte benim de söylemek istediğim o nasıl yani herkes kafasına göre dekont mu hazırlayabilir ortalık karışmaz mı o zaman dimi ama ?

İşte benim de söylemek istediğim o nasıl yani herkes kafasına göre dekont mu hazırlayabilir ortalık karışmaz mı o zaman dimi ama ?
Hazirlayamaz. O Dekontlarin numarası var ona gore islenir. Aralarindan bi tanesinin bile eksik olmasi yada usulune uygun bi sekilde odeme yapilmadan imzalanmis olmasi denetim sirasinda bankanin basina dert acar. Sakasina bi tane yapayim olmaz. Yani ortalığın karismasini geçtim bu bi suc diyeyim sana bankaci kendisini boyle bi tehlikeye atmaz

Ben böyle söyleyince de bankalarda yanlış dekontlar yazılabiliyor onlar naaıl iptal ediliyor vs bişeyler söyledi. Pazartesi bankaya gidicem bu işin olacağı yok böyle.

Şimdi gormek lazım o kağıdı. Bilemeyecegim. Siz gözünüzü dört açın bence

Kağıdı ben bile bi daha göremem büyük ihtimalle. Ama o bahsettiği arkadaşını tanıyorum. Gidip bana da 1 milyonluk bi makbuz kessene kanka egomu tatmin edicem diyeceğim başka türlü içim rahat etmeyecek.

Ben böyle söyleyince de bankalarda yanlış dekontlar yazılabiliyor onlar naaıl iptal ediliyor vs bişeyler söyledi. Pazartesi bankaya gidicem bu işin olacağı yok böyle.
Siz gitseniz de size bilgi vermezler. Hatta esiniz bile olsa bilgi alamazsınız.

iptal edildiği zaman üzerine çizgi atılır ve büyük harflerle İPTAL yazılır
Hiç öyle çizgi iptal falan yoktu kanlı canlı gayet meşru bir şekilde duruyodu. Yalan ya kesin hayır yalan olmasından ziyade zeka seviyemi aşşağılamış olmasını hazmedemiyorum.

Siz gitseniz de size bilgi vermezler. Hatta esiniz bile olsa bilgi alamazsınız.
Evet o yüzden arkadaşının yanına gidicem direkt gerçi o da vermeyebilir bilgi ya da nişanlımı destekleyebilir ama napim başka bişey yapamam ki makbuzu almasaydı iyiydi.

nisanlin neler çeviriyor bilmiyorum ama
inanmis gibi yap takip et, illa bi yerde falso vercekdir
Bu saatten sonra mış gibi yapmış olduğumu anlar. Az önce 3. Dünya savaşını çıkardım çünkü bu konuda.

Hiç öyle çizgi iptal falan yoktu kanlı canlı gayet meşru bir şekilde duruyodu. Yalan ya kesin hayır yalan olmasından ziyade zeka seviyemi aşşağılamış olmasını hazmedemiyorum.

niye böyle bi konuda yalan söylemiş o da tuhaf. hani birine para verse neysede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…