Bankacı arkadaşlar acil bakabilir mi ?

tutarını yazmamışsınız da, o bankayla çalışmasına, gelir durumuna vs. bağlı.
5000 tl tutarı ve o banka ne maaş bankası ne de kredi kartı var yani hesap numarası bile yoktu 2 ay öncesine kadar o bankadan.

5000 tl tutarı ve o banka ne maaş bankası ne de kredi kartı var yani hesap numarası bile yoktu 2 ay öncesine kadar o bankadan.
Sorun değil. Bankalar ortak sistem den herseyi görür zaten. Kkb puani.daha önce kullandığı kredi varsa hepsini görürler.

Yok canım kefil istemezler kredi çekerken pek nadirdir bence.
Sigortalı işte çalışıp calisilmadigina bakılır. Kkb puanina bakilir.
2 haftadır sigortalı işi yok iş yeri kapandığı için. Bahsettiğiniz puanı da bilmiyorum ama öğrenebilirsem paylaşırım. Ama işi olmayan birine kredi de verilmezki değil mi miktar ne olursa olsun. Benim beynim yandı gerçekten. Gece gece de sizi bunaltıyorum sora sora hakkınızı helal edin. Ama bu adamla bir ömür geçireceğim ben ve bana yalan söylüyor çok karıştı kafam bunlar hep bu yüzden.

akbank ta staj yapıyorum şuan. müşterinin kimliğini sisteme girip müşteri sayfasında işlem yapmadığınız sürece dekont yazamazsınız. ki böyle bşeyşaka olsun diye yapılmışsa bile gün sonunda kasada fark oluşur.bu yüzden hiçbir bankacı böyle bişey yapamaz

maaşı yoksa kredi çekemez. çekebilmesi için dört aydır sigortası düzenli yatması gerek

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de ikna olmadığım kısım tam olarak oydu. Mesai bitiminde illaki fark çıkar ne diyecek adam ' yaa ben arkadaşa şaka yapmıştım ' mı diyecek yani.

maaşı yoksa kredi çekemez. çekebilmesi için dört aydır sigortası düzenli yatması gerek
O zaman başka bişey var kesin. Bişey daha soracağım müsadenizle birisi adına kredi çekmek ya da hesabından para çekebilmek için kimliği yeterli midir? Değildir diye tahmin ediyorum ama bu konuda hiç bir bankacı insiyatif kullanmaz değil mi? Yani seni tanıyorum kıyak yapayım deyip kimse yapamaz böyle bişeyi ?

Kredi çekmek kolay değil. Belge isterler maaş bodrosu vs sadece kimlikle kredi cekilmez

Kredi çekmek kolay değil. Belge isterler maaş bodrosu vs sadece kimlikle kredi cekilmez
Teşekkür ederim canım. Bankalarla tek münasebeti kredi kartı olan bi insan olduğum için bu konularda hiç bir bilgim yoktu.

noterden vekalet gerekir heralde.sadece kimlikle olmaz.

birde şakadanmış ya bu dekont ,bu şakanın amacı neymiş sordunuz mu,ben konuyu okduğumdan beri anlayamadım ne niyetle yapılmış bir şaka olduğunu

Teşbihte hata olmaz derler canım olsa olsa eşek şakasıdır yani. Bana böyle bir savunma yapması şaka gibi geldi zaten o yüzden hiç aklıma gelmedi sormak bu şakanın amacı neydi nesi komik bunun demek. Cidden bu şaka olsa bile hiç komik değilki.

dekontun sahtesini hiç duymadım canım onun seri no su vb bir sürü seyi var bankalar kurumsal işyerleridir kimse kafasına göre dekont yazamaz .ama kendi kişisel bir dekontunu bir proğramla falan değiştirmiştir sonra çıktı almıştır belki öyle bir şey de olabilir bilemedim.

Tarihi ve saati vardı canım 3 gün öncesine ait bilmemki. öyle bişey olmasını çok isterim ama şu saatten sonra gerçeği öyle bile olsa inanmam artık.

O dekont basma isi o kdr kolay degil.
Hersey sistemde kayitli ve saniye saniyesine.. sistemden cikan yazilari nasil yapacaklar.
Eger dekont elindeyse oyle bisey soz konusu olamaz,dekontta tahribat var mi ki?

Baska bir banka musterinde gormustum, bi firma borcuna karsilik eft yapmis guya,bilgisayar ortaminda sahte dekont basmis ve onu da mail yoluyla hayir ben borcumu odedim al bu da makbuzu diye gondermis mal satan firmaya.
Dekontu arastirmislar ve o gun oyle islem yapilmamis bile bankadan!
Sahte oldugu anlasildi ve adli surec basladi.

Sahte dekont cok zor bisey, eger karsindaki cete degilse!

Illa teyit edeceksen de o bankanin herhangi bir subesine git, dekontun uzerinde yer alan referans numarasini ver ve ben bu dekontun aslını istiyorum de. Dekont elinde olursa islem gercektir, oyle bir dekont yok derse biliniz ki islem sahtedir.

Ayrica koskoca mudur boyle sacma sapan seyle ugrasmaz. Suctur bu

Ozel sorun olursa msj da atabilirsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…