Bankacı arkadaşlardan yardım istiyorum

SutluKahve

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
1.626
1.709
398
57
Kredi kartımı kaybettim. Ve hemen bankayı arayıp durumu bildirdim. Kart kapatıldı. Yeni kart başvurusunda bulundum. Aklımı meşgul eden konu BES ödememin kapatılan karttan çekilmesi. Yeni kartın gelmesi ne kadar sürer bilmiyorum. Ödemeyi nasıl yapabilirim?

Bes yaptırdığınız şirketin çağrı merkezini arayın ve durumu belirtin ,yeni kartınız geldiğinde sizden bilgilerinizi isteyeceklerdir ;o zamana kadar olan bir ödemeniz için de sizi sözleşme numaranız ile tahsilatı yapabileceğiniz bankaya yönlendirebilirler (ki şu anda yapılamayan tahsilatı da yeni kart bilgileriniz ile daha sonra yapabilirler diye biliyorum -şirkete göre farklılık gösterebilir-)

Ödememi geciktirdiğim için faiz işletilmesi ihtimalinin olup olmadığını öğrenmek istedim

Ödememi geciktirdiğim için faiz işletilmesi ihtimalinin olup olmadığını öğrenmek istedim
Öyle gecikme faizi yok merak etmeyin .burda şirketten öğrenmeniz gereken şey kaç adet taksit ödenmezse ara verme olarak sisteme tanım yapıyorlar,size Bilgi veriyorlar mı ve ara verme kesintisi var mı ?bunlar biraz ayrıntı dediğim gibi ,mesela benim poliçemde ara verme kesintisi yok.

Oğlum ve kendim için yüklü bir miktar ödüyorum. Bir de faiz derdi çıkarsa diye endişelendim.

Yardımlarınız için teşekkürler hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…