Ya canım öyle bir şey olsa anlıyacağım ilk aradığında kişisel kampanya falan diye geveledi ağzında.. Eşimin tüm maddi hesapları benim elimdedir.Eşim benden gizli kredi çekse hiç benim telefonumu verir mi? adamın maaş kartı bile bende.tesadüf olmuş dicem bu kadar tesadüf olmaz üst üste eşini ısarla arayıp bilgi veremedikleri tek konu ise cnm kredi olmalı mesela nişanlımın kredi borcu var onun için arıyolar söyleyin diyorum bana söylemiyorlar eşi olsanız bile imkansız dedi umarım kredi çekmemiştir senden habersiz
ama ses dinlenmesi kapanması falan var açıkcası anlamaıdm cnm ya
Eşimsiz gitmek zorundayım ama yine de şansımı denieyeceğim. Teşekkür ederim canım...En yakın banka şubesine gidin (eşinizle beraber çünkü size bilgi vermeyebilirler ) ve bireysel müşteri temsilcisine durumu anlatın ve sizi rahatsız ettiğini bildirin. numara kayıtlı ise numarayı gösterin, sadece sizi işletmek amacı ile aramış olabilirler. Belki o numara o bankanın numarası değildir. Hangi tarihte ve saat kaçta arandığınızı görebiliyorsanız telefonda (eğer bankanın numarasından arandıysanız) ses kayıtlarınızı çıkartırlar. Umarım yarımcı olabilmişimdir.
Bu bir dolandırıcılık veya hackerlık girişimi de olabilir. Tüm hesaplarınızı bir bankada toplayın ve bloke koydurun. Böyle bir girişimde bulunulduğunda anında yakalarlar o zaman, ya da eşiniz bankayı arasın ve öğrensin neden arandığını, telefondaki kişi isim verdi mi?
444 ile başlayan numara diyosunuz kafamçokkarıştı yani sizi rahatsız etmek isteyen birileri değil aptal bi bankacı size denk gelmiş
444 ile başlayan numara diyosunuz kafamçokkarıştı yani sizi rahatsız etmek isteyen birileri değil aptal bi bankacı size denk gelmiş
Sizin şüphelendiğiniz birşeyler var anlaşılan, lise mezunu - meslek yüksek okulu mezunu - lisans mezunu herkes bankacı olabilir, üstelik çağrı merkezinde çalışanlarda iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunu olma koşuluna pek bakılmaz... İşi kapabilecek biri ise alırlar işe.Peki sizce herhangi bir üniversiteyi bitirmiş bir kişi işe alınır mı bankada mesela tarih mezunu ama telefonlara falan baksın diye torpil falan... ben pek inanmak istemiyorum ama salağın birini böyle bir işe sokarlar o da eşimin telefonunu değil bankalararası sistemden benim telefonumu bulur falan... Çünkü eşime ulaşacak telefon istiyor benden.
bırde 444 lu numaradan arandıgınızda her arayan gercekten iş ıcın arıyor degıl
orda o telefonlar calısanın kullanımına da açık
yani ben orda calısıo olsam arkadasımı ordan arayabılıyorum alo naber ben bankada n arıyorum nıhahaha dıyebılıyorum :) bılgıne. cunku arkadasım calısıyordu habıre arıyordu benı saf, sonra atılırım belkı hihahoha dıyodu bıde :))
Peki sizce herhangi bir üniversiteyi bitirmiş bir kişi işe alınır mı bankada mesela tarih mezunu ama telefonlara falan baksın diye torpil falan... ben pek inanmak istemiyorum ama salağın birini böyle bir işe sokarlar o da eşimin telefonunu değil bankalararası sistemden benim telefonumu bulur falan... Çünkü eşime ulaşacak telefon istiyor benden.
öyle birşeyse bile şikayet edilebilir. o 444 lü numara cidden bankanın numarası mı? şimdi 444 lü numara almak çok kolay, türk telekomun yeni hizmeti bu.
lise mezunu da çalışır
her üniversiteli olan akıllı değildir
ama o numara hangi bankaya ait onu bulsanız gamyoncuiremsu
bi de acaba gercekten bankaya ait bi telefon numarası mı
daha emin bile değil banka numarası olup olmadığını bile bilmiyoruz
banka görüşmelerde kayıt altına tutuyor müşterilerle çok dikkatli görüşme yapılıyor
Nasıl emin değilim tabi ki eminim çünkü aynı numarayı geri aradım hangi banka olduğunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?