Bankacı Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var Arkadaşlar!!

Sizin numaranızı bilen ve eşinizin numarasını bilmeyen bir çağrı merkezi elemanı... Sizi tanıyan birisine benziyor CADIARZU... Ya saçma olacak belki ama eşinizin eski bir kız arkadaşı ya da daha önce sorunlu olduğunuz birisi yada bunların samimi bir arkadaşı olabilir bu arayan... Eğer öyle ise hiç etik değil bu yapılan , birde ekmek yediği yerin ismini böyle birşeye karıştırması hiç hoş değil.

hangi banka ise en yakın şubesine gidip anlatın derdinizi...

ve tekrar aradığında eşim yanımda hopörleri açtım siz konuşun deyin. bende hiç sevmem böyle şeyleri.

Bankaların şikayet hatları vardır, burayı sorunlu müşteriler arar veya mail atar, bizim bir müşteri vardı habire bizi şikayet ediyordu kaydirigubbakcemile3. zaten şubeden biri şikayet edilince hemen o kişiyi tespit eder genel müdürlük ve ihtar ederler çünkü müşteri memnuniyeti ve bankanın itibarı herşeyden daha önemlidir. Bence hemen o bankanın internet sitesine girip bir şikayet maili atmak veya şikayet hattını aramak daha mantıklı, çünkü çağrı merkezindekiler çok yoğun oldukları için sizi dinlemek istemeyip savsaklayabilirler. Arama ayrıntısı verirseniz sizi arayan bulunur, disiplin cezası alır veya işinden bile olabilir.

Çük teşekkür ederim canım deniyorum şimdi...

aynen, zayıf ta olsa bu ihtimal benim de aklıma geldi.sengözlerimebaksanab
Fakat öyleyse salak biri ki,etraftakileri kekliyeceğini düşünüyor.
Araştırın,şikayet edin, ne varsa yapın,çok gıcık bir durum çünküCADIARZU

Evet kızlar son durum: Bankanın şikayet bölümüne mesaj yazdım hem herşeyi açık açık yazdım hem de ağzıma ne gelirse söyledim. Bu arada eşim de bankayı aramış o da gayet sinirli konuşmuş ve bir daha aranmayacağımıza dair teminat almış. Ben de sıkıntımız giderilmediği takdirde şikayetimizi en yetkili makama ileteceğimizi belirttim.
Şimdi beklemedeyim... Durumla ilgili Bilgilendiririm.. İlginize çook teşekkürler.:enbuyukkk:

acaba eskı sevgılısı bankada işe falan mı gırdı; çok enterasannnn... olmayacak şey de degıl hanı. benım eşimin eskı sevgılısı bır kvk da çalışıyordu yazdıgımız mesajları herşeyı okuyormuş, bır gun benı aradı. işten attırdık kendısını. benım başıma geldı sonuçta orada çalışanlarda ınsan ve zaafları var.

Merhaba kızlar.... Bugün yine bir gelişme oldu. Sabah 2. dersteyim saat dokuz buçuk yine aynı nnumara... Ben heralde şikayetimi gördüler onun için arıyorlar derken... Telefonu açtım bu sefer erkek yine eşimi istiyor eşime ulaşabileceği bir telefon istiyor. Ben tabii çileden çıktım. Bağırdım çağırdım kızdım. "Bireysel kampanya ile ilgili bilgi vereceğim" diyor. "size bilgi veremem" diyor, sanki bireysel kampanya benim çok umrumda. Düşündüm bu seferki arayan tam bankacı üslubu ile konuştu, ismini söyledi ne için aradığını açıkladı vs... ben de bu sefer düşündüm dün biz eşimle baya bir ortalığı ayağa kaldırdık. Eşime bir daha aranmayacağımıza dair teminat verdiler. Ve bugün bir daha aranıyoruz. bence arkadaşın etekleri tutuştu bu sefer başkasına aratıyor. ya da ben çok paranoyak oldum bilmiyorum.klava:

Canım ben de aynı ihtimal üzerinde duruyorum.... Eşim hatta "seni numaranı bulması imkansız" diyor. Ama bence bankalararası sistemden eşimin numarasını kesinlikle vermezler işinden dolayı çook sakıncalı. Ama benimkini verirler. Özellikle benim başka bankalarda da daha önce açılmış maaş hesaplarım olduğu için. Çeşitli kriterlerle beni aratırsa... mesela soyadım.. yaşım eşiminkine yakın.. sonra adresim eşimin bekar evine çok yakın... bu şekilde boş atıp dolu tutturmuş olbailir. çünkü eşimin telefonu açtığında konuşmamıştı. bunu da şöyle açıklıyorum kendime ben eşimin yanındayken konuşmak istemiyor. numarasını alacak sonra eşim dışardeyken şehirdışındayken falan arayacak..

Bizim bankadan, diğer bankaların hesap bilgilerine ulaşılamıyor :sm_confused: . Sadece olumsuz istihbaratı varsa onu görebiliyoruz....

pekı eşinin numarasanı verseydın bakalım ne dıyeceklermış ögrenırdınız. eskı sevgılı yada hayran gıbı bırşeyse eşin agzının payını verırdı zaten. boyle hıç sorunun cevabını ögrenemeyeceksın. ben olsam çatlardım valla

Çok enteresannn CADIARZU arkası yarın gibi

Bu 444 den arayan bankacılar çok meslek aşkı ile yanıp tutuşuyor oluyorlar nedense ..bazen benide ararlar açmam 4-5 kez ısrarla ararlar başkası açsa konuşmazlar mutlaka bulmaya çalışırlar. En sonunda pes edip açmak zorunda kalırım ..sonunda reddedeceğimi bildiğim ve bildirdiğim şeyi sonuna kadar dinlerim .. mirmirmirmir

Ama sizinki enteresan ötesi . Yani sizi arayıp niye eşinizin telefonunu istesinler hiç mi hiç anlam veremedim.. Yani eski sevgili olsa sizin numaranızı nerden bulacak sizin kini bulduğu gibi eşinizin kini bulurdu.. rahatsız edecek olsa sizi ederdi zaten sizden habersiz yapacak olsa sizi aramazdı herhalde bu kadar şüpheli bir durum yaratmazdı yada sengözlerimebaksanab

Sizde ya eşinizin telefon numarasını verin bakalım ne diyecek .. yada telefonunuzu eşinize verin aradığında o konuşsun ..

benim de aklıma geldi ama eşim yurtdışına çıktısenağlama

benim telefonumuda aradılar böyle bi bankadan.ismimi söylediler şaşıırdım.sonra eşimin numarasını istediler verdim bendemirmirmirmir hiç aklıma şüphe edici bir durum gelmedi.akşama sordum işten gelince kredi kart vermek istediler dedi bu kadar:1no2:
ama sizinki daha farklı anlam veremedim:1no2:

Kıııız!! verilir mi hiç kocanın numarası saçını başını yolarım valla! pandoranın kutusu açıldı hanım!!klava:a.s.

sevgili cerenora bankaların çağrı merkezlerinde kredi için ya da kredi kartı satmak için ya da dedikleri gibi kampanyalı mevduat ürünlerini anlatmak için müşteriler binlerce kez aranabilir çünkü yetkililer defalarca aramalarını isterler amaaa sen seni arayan kişiyi çok rahatlıkla bulabilirsin,nasıl mı?
o kayıtlar devamlı saklanır ve müşteri hangi gün saat kaçta arandığını ve numarasını söylerse hemen o kayda ulaşır supervisorler ve konuşmayı dinlerler,şimdi sen o 444 lü no yu ara ve lütfen şunu söyle şu gün şu saatte bu numaramdan arandım ve rahatsız oldum supervisorun görüşmeyi dinleyerek bana dönmesini ve bilgi vermesini istiyorum derhal şeklinde söyle.yetkilisi seni arayacaktır.ama muhakkak supervisorun dinleyip seni aramasını söyle tatlım.orda işler böyle yürür.

kısmendciğim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. 444 lü numarada bir canlı muhattap bulabilmek için 10 dakika uğraştım geçen gün, çıkan arkadaşı buna ikna etmek baya zor olacak ama denerim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…