Bankacı

Ay bizim kat temizlik işine bakan ablamız benim masamı silerken Pc ekranıma korkudan dokunamıyor . ' Safiye'nin renkli donu' diyor :işsiz: :-) Ah ahh ben bir de Kurumsal bankacılıktayım. Sizde 3-5 kart aidatlarına laf edenlerin yanlarına bol sıfır koyun . Onlarca işçi çalıştıran , bir sürü gayrımenkulları olan , vadeli-vadesiz onlarca hesapları olan ... Neyse daha fazla konuaşamayacağım yoksa ortalık dertler deryasına döncek :KK61:

Benimkine de "Pamuk prensesin 7cüceleri gibi sıralamışsın yine ekranın yanına Clar" derdi :) ah ah...

Valla hesap işletim ücreti, aidat derken. Allah allah! Ortalama olarak sorunlar tüm bankalarda aynı aslında. Sıkıntılarımız da. Büyük ihtimal farklı bankalardan bahsediyoruz lakin durum ortada:) ama gelip kimsiniz ki bunu yaptınız siz nesiniz lan soyguncu mu diyen müşteri de işte ne bileyim üzüyordu yahu... :)

Yahu gözlerim doldu okurken, yalnız değilmişim bende demek ki :) masanın heryeri sarı postit kağıtlarıyla dolu bunu unutmayayım :)
Ben niye bu bsmv yi ödüyorum kiiiiiiii:))))
Benimkine de "Pamuk prensesin 7cüceleri gibi sıralamışsın yine ekranın yanına Clar" derdi :) ah ah...

Valla hesap işletim ücreti, aidat derken. Allah allah! Ortalama olarak sorunlar tüm bankalarda aynı aslında. Sıkıntılarımız da. Büyük ihtimal farklı bankalardan bahsediyoruz lakin durum ortada:) ama gelip kimsiniz ki bunu yaptınız siz nesiniz lan soyguncu mu diyen müşteri de işte ne bileyim üzüyordu yahu... :)
bence bizimyıpranma payımız olmalı ,erken emekli olmalıyız:)

Bizim temsilcimiz muhakkak ayda 1 arardi once agiz yiklar sonra esinize de bes yapalım cocuk olacak sigorta yapalim tel boxulur kredi verelim vs. facebooktan ekli adam eşimde telim bozuldu numaralarinizi kaybettim die yazior esim facebook a adam hemen yenisini alalim sizin icin yazior var böyle tipler adam gitti burdanda bizde kurtulduk cok sukur artik aramior

Back
X