haziranda iş başı yapıcam , ilk iş deneyimim ve bankacı oluyorum artık. gördüğüm kadarıyla finansbank'ın çok katı giyim tarzı yok. siz banka için nasıl kombinler yapıyorsunuz ? pantolon ve etek için hangi renkleri kullanıyorsunuz ?? üst sadece beyaz mı olmalı ?? bankaya en uygun kıyafetleri hangi markalarda buluyorsunuz ?
teşekkür ederim canım. "kitle bankacılığı müşteri ilişkileri yetkili yardımcısı" pozisyonunda çalışmaya başlıycam. açıkçası pozisyonumda tam olarak neyi kapsıyor bilmiyorumöncelıkle hayırlı olsun dıyeyım canım..bankada calısmıyorum ama fabrıkanın fınans ıslerıne baktıgım ıcın sureklı bankalarla gorusen bırısı olarak soyleyeyım cok kasma canım..marka faln takılma..benım gordugum kumas pantolon uzerıne gomlek bluz..yada etek uzzerıne bluz...ılle beyaz gıyınmıyorlar..renk takıntıları yok.. sen gışede mısın yoksa istihbarat yada ticari??kredi;??
bankada yazın sıfır kollu gömlek bluz giyiliyor mu ? yoksa yarım kollu mu giyiliyor sadece ? bi de beyazdan başka renk kullanıyor musunuz ?tatlm öncelikle hayırlı olsun
bende bankacıyım ve açıkçası en önemli kural bana kalırsa şık olmak, güzel görünmek.
size de hayırlı olsunMerhaba ben de kitle bankacılığı yetkili yardımcısı pozisyonu için 2 gün önce sözleşme imzaladım.size de hayırlı olsun.Maaş bildiğim kadarıyla 1800 brüt.Ben bursa için teklif aldım bu arada.10-25 haz. ist.da eğitim olacakmış
bankacıydım bende canım birkaç sene öncesine kadar.benim tercihim kumaş pantolon üzerine gömlek olmuştur çoğu zaman ama muhakkak takım ceket etek veya ceket pantolon almalısın topuklu ayakkabı yani oldukça resmi bir giyim tarzı ama güzelde oluyor görünüşte benim mağazalarım koton ve adil ışıktı .yöneticiler giyime çok önem verir unutma eğitimlerde bile ceketsiz gittiğimi hatırlamam ama şehirden şehire de fark vardır muhakkak ben istanbul daydım
size de hayırlı olsun
beni arayan bayan 10 haziranda bi hafta eğitim olcak dedi. sözleşmeyi imzalayınca da sizi eğitim için arayıp detaylı bilgi verirler dendi. araya haftasonu girdiği için sanırım aranmadım henüz. ben de hatay için teklif aldım. pozisyonumuzun içeriği hakkında bilgin var mı benim açıkçası pek yokbi de kılık kıyafet konusunu halledemedim henüz çünkü tamamen yeni bi dolap oluşturmam gerekecek converse kot t-shirt ile dolanan bi tiptim çünkü
Kitle bankacılığı bireysel demek aslında mevcut bireysel müsterilerin kredi taleplerinden emekliliklerine kadar tüm bireysel bankacılık işlemlerini kapsıyor aynı zamanda mevcut müşteriyi elde tutmak yeni yeni bireysel portföy yaratmak amacımız.istanbul'da görüşmek üzere :).Bay bayan klasik giyinmektekte fayda var az çok bankadaki personelin giyimini gözlemlemişsindir.
size eğitim için bilgi verildi mi ? yoksa teklif sırasında söylendikten sonra, detaylar henüz aktarılmadı mı ? ben açık renkli kıyafetler gördüm genelde. üst için sadece gömlek mi olur ? beyaz, krem bluz giyilebilir miyiz ki ? ona göre alıcam. sadece pantolon ceket aldım üst almadım henüz.
klasik sade bir model seçildikten sonra bence rengin çok fazla önemi yok.cekete takılmya da gerek yok zaten malum yaz mevsimi.Benim resmi başlangıç tarihim 10 haziran.zaten 10 haziran'da da ist.'da otelde eğitim olacağı söylendi.yani teklif sırasında söylendi sadece İK arayıp detaylı bilgi verecek.
benim de sözleşmede başlangıç tarihim 10 haziran görünüyor. yarın öbür gün ik'den tekrar ararlar öyleyse.. bişey sorucam yemek parası sözleşmeye yazılmadı bende. ayrıca bi şey de denmedi. siz de nasıl oldu ? hafta içi son son gezicem sonra çok yoğun olucaz, bi yandan da bluz, gömlek bakarım..
sözleşmede geçmiyor ancak 200 tl civarı multinet veriliyor.gelişme olursa haberleşiriz yine :)
ne güzel denk gelmiş sevindim sizin adınıza :) benim de pek yakın sayılmaz ama tek otobüs yakınına gidiyor. öyle gidip gelirim ben :)veriliyordur herhalde :)
benim şubem merkeze uzak biraz.şube müdürüyle gidip geleceğiz evime yakınmış o da. böyle bir ulaşım sorununuz varsa şubeden aracı olandan falan da faydalanabilirsiniz. nasıl olsa banka ödüyor benzini. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?