bankada çalışan arkadaşlara sesleniyorum... ne giymeli ?

Mail banada geldi sabah intranet linki de çalışmıyor bahsettiklerinize ilaveten .konaklama talebi oluşturamadım.
aynen bu saat oldu çözemedim durumu. beni arayan iş teklifi yapan iky'yı arıyorum açmıyor o da. ne yapsam bilemedim... mesai bitecek 2 saate. ne ara bilet alıp ne ara gidicem benim yolum cok uzak.

ek'teki dosya sende de yok demi acaba orda ne yazıyor. oryantasyon da resmi diğer günler yarı resmi diyor , yarı resmi derken o nasıl ki:26: odalarda havlu var mıdır çok sorum var çok

ek'teki dosya sende de yok demi acaba orda ne yazıyor. oryantasyon da resmi diğer günler yarı resmi diyor , yarı resmi derken o nasıl ki:26: odalarda havlu var mıdır çok sorum var çok

Konaklama sorununu halletiniz mi?

Eğer halledemediyseniz 212 319 60 58 eğitim ve konaklama birimini arayın konaklama-eğitim herşeyi öğrenin

odalarda tabiki havlu var otelde . bu arada ben de turizm mezunuyum :)

uzun uğraşlar sonucu bende bilgi aldım :) biletlerimi de gidiş dönüş ayarlardım. havlu bence de vardır, başta endişem vardı ama otelin adını duymam yetti gayet güzel bi yerde olcaz :) : resmi kıyafette pantolon etek ceket giyilir herhalde, bi takımı ayarladım bakalım, içine ne giysem düşünüyorum inşallah güzel geçer eğitimimiz.

Son düzenleme:

tatlım hayılrısı olsun öncelikle :) ilk olarak dolabında bir iki takım etek-ceket veya pantolon-ceket olmalı işine yarıcaktır :) kumaş pantolonlardan mutlaka al özellikle siyah kumas pantolon büyük kurtarıcı ben genellikle kumas pantolonu gömlek veya şık bir bluz ile kombinliyorum yani bankacılıkta giyim önemli aslında her daim şık olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…