Bankada çalışmak hakkında bilgisi olan hanımlar

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
arkadaşlar bankalara başvuruyorum ama dönen olmadı gişeye girmek için uğraştım lisans mezunuyum şartlarım uyuyor.nerede yanlış yapıyorum ya da bende eksik olan nedir?
bu durum beni çok üzüyor belki ben kendimi göremem ama siz fikir verebilirsiniz.
not:özel bankalardan bahsediyorum

Son düzenleme:
İlk ve son kez ziraate başvurdum sınav sonucu görünce şok olmuştum.Hiç hiç beklemediğim bi sonuçtu.
Daha da ilgilenmedim bankalarla.En son merkez banakası alım yaptı ondada bölüm şart vardı.
Diğer bankların şartlarını bilmiyorum ama torpilin döndüğü aşikar

bende 72 aldım ziraat bankasının sınavından yetmedi malesef

Bankacılık donanımlı olmayı gerektiriyor nette bunun eğitimi cv doldurmasından mülakatında ne yapılıra kadar öğretilen siteler var .
Mesela bazı bankalarda staj için başvuru yapabilirsin okul bitirdim diyiceksin okul şartı olmayan bankalarda vardır elbet bankaların insan kaynaklarından araştır görüceksin denizbankta olması gerek diye biliyorum

bende 72 aldım ziraat bankasının sınavından yetmedi malesef

Hangi ildeydin ben 68 aldım Samsunda olsan 72 ile girerdin mülakata sınır 72 idi burada.Hala inanamıyorum o puanıma

Benim kuzenim girdi iş bankasına.Banka sınav açmış ardından mülakata almış.Yalnız amcamın eli biraz uzundur kullandımı torpil bilmiyorum belki kullanmamıştır bi şey diyemeyeceğim ama şuan çalışıyor gişede değil iç kısımda.

Ne mezunusun :26:

haklısın başvurmadan önce öyle düşünüyordum bende cv ile alakalı sanıyordum ama başka giren arkadaşlarım da var onların bi farkı yok benden.ben sınava davet bile almadım.

Bankaların hali içler acısı her yeni mezun genelde de iibf mezunu şansını bankada mutlaka dener ve zaman kaybeder.
Tek bir arkadaşım bile yok halinden memnun olan.
Yeni mezunsanız hayatınız için bir emek sarfetmek birşeyler yapmak istiyorsanız Kpss çalışın b tipi değil a tipi için çalışın uzman yr denetmen vs olun.
Bankacılık nankör yaş gelince kovmak istiyorlar,sürekli iyi bir fizik istiyorlar ,geç saatlere kadar çalışma,nızı istiyorlar,acımasız bir iş hayatı ..

iibf mezunuyum izmirde girdim yanlış hatırlamıyorsam burda 78 de kapattı.
hiç bi tanıdığım yok Allahtan başka

Son düzenleme:

Bu fikre katılıyorum rdlpstck,banka şartları gerçekten zor ve yıpratıcı.

Kpss denemelisin.Hoş kpss de ayrı bi karın ağrısı.

iibf mezunuyum izmirde girdim yanlış hatırlamıyorsam burda 78 de kapattı.
hiç bi tanıdığım Allahtan başka

Torpilin gözü kör olsun zaten.
Hayata atılmak gerçekten zor bir yerlere tutunmaya çalışıyorsun olmuyor,yorucu gerçekten

valla torpil varmi yok mu orasini bilemicem
benim sevgilim gecen sene girmisti 2-3 puanla kacirdi tabi mulakata cagirilmadi dogal olarak
bir seneyi bekledik simdi girdi yazili sinavi gecti mulakattan da onay aldi istanbulda egitimdeydi 20 gun
isteyince calisinca oluyor sevgilim kitaplar almisti kalin kalin ornek sorularida internetten bulmustu baya calisti
bi sansimi deniyim olursa olur diyosanir ilkinden deneyince olmazsa tabiki vaz gecersiniz
biz gercekten cok istiyoduk cok bekledik hep dua ettik sonunda oldu

Bu fikre katılıyorum rdlpstck,banka şartları gerçekten zor ve yıpratıcı.

Kpss denemelisin.Hoş kpss de ayrı bi karın ağrısı.

denemediğim şey kalmadı desem :) kpss de denedim onda da belirsizlik var şu an.bankanın zor olduğunu biliyorum girenlerden duydum ama şu an bi işim olmadığı için çok cazip geliyor.
o kadar iş başvurusu yaptım geri dönülmeyince öz güvenim zedelendi.aslında ben hep kendine güvenen biri olmuşumdur.

Atamaların durumu çok vahim.Hele Faruk Çelik bi açıklama yaptı ki olan ümitler suya düştü.Her alımı torpil yapacağız adamımızı sokacağız diye açıktan alıma verirseler senin benim gibiler açıkta kalır Ben de atama bekliyorum ama ne olacağı belli değil olmayabilir de her hangi bi B planımda yok.En yakın B planım depresyona girmek

Çok zor hayata atılmak.Yakında infaz koruma memuru alımları var sanırım 13 hazirada başlayacak başvurular istersen değerlendir

ilk seferde pes etmedim ben çok denedim.kaç gece ilan okudum cv doldurdum.malesef herkes sevgiliniz kadar şanslı değil hanımefendi.bende çok çalıştım.hayırlı olsun sizin adınıza.Allah utandırmasın.

Hangi banka :26:

senin bölümün puanın ne canm?
infaz korumaya boyum yetmiyor.160 değil mi?

ilk seferde pes etmedim ben çok denedim.kaç gece ilan okudum cv doldurdum.malesef herkes sevgiliniz kadar şanslı değil hanımefendi.bende çok çalıştım.hayırlı olsun sizin adınıza.Allah utandırmasın.

tesekkur ederim hanimefendi
Allah herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…